Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 22. janvāris
Cita pasaule
2018. gada 22. janvāris, 04:34

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 22. janvāris

Kasjauns.lv

Kas šodien jāliek aiz auss:

AUNS

Situācijas, kurās nonāksi, pirmajā brīdī šķitīs bezcerīgas, bet tas ātri pāries. Attiecību veidošanā noderēs prasme atstāt labu pirmo iespaidu.

VĒRSIS

Vairo pozitīvu attieksmi un gatavību nepadoties grūtību priekšā. Mainoties apstākļiem, mainīsies arī tavi plāni. Tā vietā, lai mierīgi un netraucēti ļautos ikdienas plūdumam, iespējams, būsi spiests pieņemt zibenīgus lēmumus, doties ceļā un kādu brīdi atrasties ārpus ierastās vides.

DVĪŅI

Brīžos, kad liekas, ka notikumi varētu risināties straujāk, «neuzvelcies», pieņem esošos spēles noteikumus. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik elastīgs būsi, cik labi sapratīsies ar apkārtējiem darbā un mājās.

VĒZIS

Esi uzmanīgs, izvēloties sarunu biedru, padomdevēju vai skolotāju. Neuzķeries uz pārlieku lielas atvērtības un arī pats neatveries kā grāmata, bet izjūti cilvēku.

LAUVA

Domā vērienīgi, nebaidies riskēt! Ja to nedarīsi, uzvaras laurus plūks un šampanieti dzers citi. Vairies no ilūzijām un maldīšanās paša radītā iedomu pasaulē.

JAUNAVA

Skaidrāka izpratne par lietu kārtību atvieglos svarīgu lēmumu pieņemšanu. Tavas aktivitātes būs veiksmīgākas, ja nešaubīgi zināsi, ka ej pareizā virzienā, ka joma, kurā darbojies, dod iespējas kaut ko pārvērst, uzlabot, veicināt progresu.

SVARI

Daudz laika un enerģijas ietaupīsi, ja īstajā brīdī atradīsies pareizā vietā – satiksi pareizos cilvēkus, iegūsi vajadzīgo informāciju. Tikai nelolo ilūzijas, nepārspīlē, neizskaistini dzīvi un cilvēkus.

SKORPIONS

Apstākļi mudinās būt radošākam, novatoriskākam, mērķtiecīgāk tērēt enerģiju, meklēt risinājumus, kas ļauj ar vienu šāvienu nošaut divus zaķus.

STRĒLNIEKS

Jo atklātāk runāsi par savām šaubām, jo vieglāk veidosies saskarsme ar apkārtējiem. Iesaisties kāda radoša kolektīva darbā.

MEŽĀZIS

Lai atrastu atbildes, ar iekšējo dialogu vien nepietiks, tāpēc meklē cilvēku, kas var palīdzēt ieviest skaidrību domās un izjūtās, pārvarēt pašapziņas trūkumu.

ŪDENSVĪRS

Paļaujoties uz apstākļu sakritību, pieņem to, ka būs jātur roka uz pulsa, lai nepalaistu garām īsto pavērsiena brīdi. Itin bieži var gadīties tā, ka prāts saka vienu, bet intuīcija – pavisam ko citu.

ZIVIS

Ja tev ir izstrādāts rīcības plāns, esi gatavs tam, ka tā īstenošanā būs jāiegulda daudz enerģijas. Rēķinies ar to, ka vienlaikus būs jādarbojas ar vairākiem uzdevumiem, varbūt no kaut kā jāatsakās, lai visu paspētu.