Cita pasaule
2018. gada 21. janvāris, 05:04

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. janvāris

Kasjauns.lv

Noskaidro, ko tev šodienai sola zvaigznes.

AUNS
Šodien pieņemtie lēmumi būtiski ietekmēs tavu personīgo dzīvi. Necenties mājās spēlēt pirmo vijoli – tev nav jāizlemj tuvinieku vietā, tomēr nepieļauj arī, ka no tevis kaut kas tiek slēpts.

VĒRSIS
Cenzdamies tikt galā ar vienu situāciju, pazaudēsi kontroli pār kādu citu ne mazāk svarīgu notikumu. Izmanto piedāvāto palīdzību, sadarbojies, uzturi kontaktus ar cilvēkiem.

DVĪŅI
Cilvēku, kas tevi uzklausīs, būs daudz, taču sapratīs tikai daži. Piesardzīgi izturies pret izklaides piedāvājumiem. Skaties, lai atpūta neizmaksātu nesamērīgi dārgi.

VĒZIS
Nebūs viegli izvairīties no pārpratumiem un kļūdām. Ja saproti, ka tavi uzmanības apliecinājumi mīļotajam pabalējuši, pārsteidz viņu ar kādu neparastāku jūtu izpausmes veidu.

LAUVA
Tavs viedoklis stipri atšķirsies no vispārpieņemtā, tāpēc apkārtējie tevi ne tikai bieži pārpratīs, bet dažkārt pat nesapratīs. Ja gribi iegūt jaunus domubiedrus, esi atvērts pret cilvēkiem, kas gatavi dalīties ar tevi savā pasaules izjūtā.

JAUNAVA
Nebūs viegli turēties pretī savām vājībām un netikumiem. Ja neesi ieplānojis nekādus nopietnus pasākumus, droši ļaujies vieglprātīgam noskaņojumam. Jaunu kārtību savā dzīvē gan neievies.

SVARI
Izjutīsi satraukumu un diskomfortu, kas izpaudīsies kā neiecietība pret tuviniekiem, tāpēc iespējami strīdi. Enerģiska rīcība nav labākais veids, kā risināt problēmas un konfliktsituācijas.

SKORPIONS
Pirms sāc kādu ieceri īstenot, atceries – kas lēni nāk, tas labi nāk. Saudzē tuviniekus, nepiemini viņu trūkumus, tad arī pats varēsi brīvāk rīkoties, jo nevienam neienāks prātā tevi kritizēt.

STRĒLNIEKS
Vēlēsies plašumu un jaunus iespaidus, vienveidība tevi nomāks, tomēr izšķirties par konkrētu rīcību nebūs viegli. Pateicoties kāda radinieka ieteikumam, atradīsi veidu, kā uzlabot materiālo situāciju.

MEŽĀZIS
Esi gatavs nelielām pārmaiņām savā dzīvē, bet neuztraucies, ja gaidīto rezultātu vietā saņem gluži ko citu. Saudzē sevi, nenopūlies, darot darbus, ko var atlikt vai uzticēt kādam citam.

ŪDENSVĪRS
Velti laiku tuviniekiem. Sarunās un kopīgās aktivitātēs labāk iepazīsiet cits citu. Nežēlo laiku, lai būvētu jaunus tiltus, bet tos, kas palikuši aiz muguras, nenodedzini – tie vēl noderēs.

ZIVIS
Attiecībās ar otro pusīti iespējamas konfliktsituācijas, kuru risinājums lielā mērā būs atkarīgs no spējas savstarpēji pielāgoties. Esi elastīgāks, un viss sakārtosies.