foto: Pexels.com
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 17. janvāris
Cita pasaule
2018. gada 17. janvāris, 04:59

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 17. janvāris

Kasjauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

Auns
Dzīvi par garlaicīgu nosaukt nevarēs, būs daudz pārmaiņu. Kopīgs pasākums vai ceļojums nostiprinās attiecības ar mīļoto cilvēku.

Vērsis
Rūpes par profesionālo prestižu, meistarības krāšana, kursu apmeklēšana, komunicēšana ar augsta līmeņa profesionāļiem. Veiksies darbi, kas sniedz gan māksliniecisku, gan praktisku labumu.

Dvīņi
Problēma jārisina mierīgi. Interese par darbu zudusi, grūtības sākt to, kas plānots. Notikumu gūzmā jāsaglabā miers un bez satraukuma jāvēro notiekošais.

Vēzis
Valdzināsi apkārtējos ar savu šarmu un kļūsi par kolektīva kodolu un dvēseli. Viss parādīsies citā – daudz spožākā – gaismā. Jauki būtu mīļā gaisotnē pavadīt laiku kopā ar vecākus.

Lauva
Darbaspējas nepievils. Vari uzņemties līdera lomu un pat piedāvāt sevi kādā vadības postenī. Godprātīgs darbs sniegs patiesu gandarījumu.

Jaunava
Virzīšanās uz priekšu tā, it kā nemaz nebūtu iespējams kļūdīties. Kā koks ar saknēm turēsies pie veicamajiem uzdevumiem, tāpēc daudz paveiksi.

Svari
Meklēsi atbildes uz jautājumiem, vai patiešām dari to, ko vajadzētu, vai atrodies pareizajā vietā un laikā. Ar partneriem saspringtas attiecības. Savus tālejošos mērķus viņiem labāk neuzticēt.

Skorpions
Risks atslābst un pazaudēt kontroli, kas var aizvest pa nezināmiem ceļiem. Vajdzēs sakopot visu savu enerģiju, lai turpinātu iepriekšējo gājienu.

Strēlnieks
Radikāla darbības taktikas maiņa – atteikšanās no visa vecā un pievēršanās jaunajam. Mērķu un savas patiesības vārdā būsi gatavs iesaistīties pat strīdos.

Mežāzis
Stress vai pēkšņs notikums radīs emocionālu un fizisku krīzi. Ikdiena paies rutīnas darbos. Zaudējot kaut ko no ierastā, atbrīvojas vieta jaunajam.

Ūdensvīrs
Mīlestības un draudzības pamatiem jābalstās uz līdzvērtības principiem. Ilgas attiecības laimīgi atrisināsies. Lai iekarotu mīļotā sirdi, tavā rīcībā būs pietiekami daudz iedarbīgu līdzekļu.

Zivis
Lai saglabātu piepildītas attiecības, meklēsi jaunus iespaidus un iedvesmas avotus. Tavi paskaidrojumi un izteiksmes veids savstarpējo sapratni neveicinās, tāpēc pacenties neiekarst strīdā ikreiz, kad kāds domā vai rīkojas citādi.