foto: Vida Press
Ko dara pasaulē slavenākā sabiedrības dāma, lai iemantotu sapņu figūru?
Realitātes šova zvaizgne Kima Kardašjana sporto sešas reizes nedēļā un ievēro sabalanstēu uztura režīmu.
2018. gada 20. janvāris, 06:58

Ko dara pasaulē slavenākā sabiedrības dāma, lai iemantotu sapņu figūru?

Kasjauns.lv

Var nepatikt slavenās sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas apsēstība ar kuplo sēžamvietu un tās izcelšanu ar apspīlētiem tērpiem, taču nevar noliegt, ka vēderpresīte viņai ir trenēta, viduklis tievs un kājas slaidas. Realitātes šova zvaigzne ļoti smagi strādā, lai uzturētu savu ķermeni labā fiziskajā formā. Viņa daudz sporto un ievēro sabalansētu diētu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas personīgā trenere Melisa Alkantara nesen sniegusi interviju slavenību žurnālam „People” un pastāstījusi, ko viņas slavenā kliente dara, lai uzturētu figūru labā formā un padarītu sevi stiprāku.

„Viņa gribēja vairāk muskuļu,” atzina trenere. „Viņa gribēja lielākus augšstilbu muskuļus, kas akcentētu visu viņas kāju. Viņa arī gribēja spēcīgākas rokas un trenētāku vēderpresi!”

Lai panāktu iecerēto, Kima cītīgi strādāja sporta zālē sešas dienas nedēļā un abas ar treneri izstrādāja vingrojumu kompleksu, kas nostiprina plecus, bicepsus, tricepsus, krūšu kurvi un muguru. Trīs dienas nedēļā pastiprināta uzmanība pievērsta kājām. Trenere Alkantara atzīst – Kimai šīs dienas gan patīk, gan ļoti nepatīk. „Viņa zina, kāds būs rezultāts, kā arī to, ka process ir ārkārtīgi nogurdinošs. Tas ir ļoti smags darbs, bet viņa saka: ‘Labi, darām!’ Viņa ir īsts darba zirgs.”

It’s Friday!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Papildus ķermeņa skulpturēšanas vingrojumiem, Kima nodarbojas ar kardio treniņiem –viņa kombinē zemas intensitātes pastaigas soli un īsiem ātriem skrējieniem.

Melisa Alkantara izstrādājusi Kimai arī sabalansētu uztura režīmu, kurā ir pietiekams daudzums olbaltumvielu (proteīna), ogļhidrātu un tauku. Parasti ēdienkartē iekļautas auzu pārslu pankūkas ar mellenēm brokastīs, cālis ar saldajiem kartupeļiem un dārzeņiem pusdienās un zivs ar dārzeņiem vakariņās.

Rise & Grind

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Alkantara uzsver, ka būtiski ir, lai ēdiens būtu svaigs un dabiskas izcelsmes, uzturā nelietojot neko no pusfabrikātiem. „Tas, ko jūs izpakosiet no kastītes, nenāks jums par labu,” atzīmē trenere un uztura speciāliste.

Lai gan mēs visi nevaram algot sev personīgo treneri, kas sekotu līdzi mūsu ēdienkartei un trenēties sešas reizes nedēļā, tomēr varam iedvesmoties no Kimas Kardašjanas darba ētikas un ievērot šādu rakstura stingrību, sekojot mūsu pašu uzstādītajiem fitnesa un veselīga uztura plāniem. „Ja tajā visā būsiet iekšā ļoti dziļi, būs grūti atgriezties pie vecajiem ieradumiem,” iedvesmo trenere. „Kima ļoti koncentrējas, jo viņai ir sev uzstādījusi mērķi, ko vēlas sasniegt.”

Dark hair for the new year?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās