Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 13. janvāris
Cita pasaule
2018. gada 13. janvāris, 04:57

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 13. janvāris

Kasjauns.lv

Kam jābūt gatavam šodien:

AUNS

Kad sapratīsi, ka lidinies pa mākoņiem, būs par vēlu kaut ko labot. Būs daudz jādomā par karjeru, nākotnes plāniem, uzdevumiem – gribēsi vai nē, taču kaut ko savā dzīvē vajadzēs mainīt.

VĒRSIS

Uz lielu apkārtējo atsaucību tuvākajās dienās nepaļaujies. Aktivitāti izrādīs vienīgi tie, kas raduši citus pamācīt un audzināt. Nesteidzies attiecībās ieviest neko jaunu, nekritizē, īpaši klāt neesošos.

DVĪŅI

Apspriežot kopīgus plānus, neslēp, ja esi par kaut ko noraizējies vai tev ir grūti izšķirties par kādu konkrētu soli. Ja jādodas ceļā, vairies no steigas, neesi paviršs.

VĒZIS

Pieklusini prasīgumu, tiekdamies pēc teicamiem rezultātiem, vari kļūt pārāk kategorisks. Būs jāsāk pildīt vecā gada nogalē dotie solījumi un apņemšanās.

LAUVA

Šodien papildu rūpes neuzņemies un citu darīšanās nejaucies – lai katrs dara savu darāmo! Nepalaid garām neko, kas var noderēt, risinot praktiskus, sadzīviskus jautājumus.

JAUNAVA

Neuzņemies to, ko nevari vai nemāki izdarīt, izmanto profesionāļu pakalpojumus. Izejot no mājām, būsi labā omā, tāpēc sarunas vedīsies raiti, izdosies nodemonstrēt savas vispusīgās zināšanas.

SVARI

Smaidi, un tu viegli tiksi galā ar piņķerīgiem darbiem. Šodien var noderēt kāda mazāk izmantota, tomēr svarīga dzīves atziņa. Atrodi laiku, lai piedalītos aktivitātēs, kur valda jautrība, sportisks gars, azarts.

SKORPIONS

Tuvinieki varbūt to nenovērtēs, toties draugu pamanīs tavu radošo pieeju un spēju tikt galā ar grūtībām un bez vilcināšanās iejūgs tevi papildu darbos. Centies nezaudēt kontroli pār notiekošo.

STRĒLNIEKS

Tavas ieceres un plāni tiks atzinīgi novērtēti, vienīgi nelolo ilūzijas par lieliem ienākumiem un strauju labklājības līmeņa celšanos – ieguldītais atmaksāsies pamazām.

MEŽĀZIS

Ja gadās kādu aizvainot, nevilcinies lūgt piedošanu. Ievēro paša ieviesto kārtību un saimniekošanas principus. Kamēr būsi optimisma un dzīvesprieka pilns un tev patiks tas, ko dari, nekas nespēs tevi izsist no līdzsvara.

ŪDENSVĪRS

Vairo pozitīvu attieksmi un gatavību nepadoties grūtību priekšā. Uzmundrini sevi un noskaņojies nopietnam darbam. Koncentrē spēkus un uzmanību finansiāli izdevīgu ideju īstenošanai.

ZIVIS

Esi atvērts dažādiem ierosinājumiem, taču pārmērībās neieslīgsti. Negaidīti pavērsieni iespējami mantojuma vai nekustamā īpašuma lietās. Lielu lomu ģimenes jautājumu kārtošanā var nospēlēt kāds ārzemēs mītošs radinieks.