"Mis Latvija 98" Evija Ručevska ar vīru laimīgi dzīvo Amerikā
Evija ar dēlu Marko, vīru Rohanu un dvīnītēm Sofiju un Bellu.
Attiecības
2016. gada 14. aprīlis, 09:37

"Mis Latvija 98" Evija Ručevska ar vīru laimīgi dzīvo Amerikā

Jauns.lv

Titulu Mis Rīga ’97 un Mis Latvija ’98 īpašniece Evija Ručevska-Mehra jau desmit gadu dzīvo Ņujorkā, kur laimīgi apprecējusies ar amerikāni Rohanu Mehru. Nupat viņi kļuvuši par dvīnīšu vecākiem.

Pēc dalības Latvijas mēroga lielākajos skaistumkonkursos Evija Ručevska ieguva bakalaura grādu Rīgas Ekonomikas augstskolā, Norvēģijā iemācījās norvēģu valodu un ieguva maģistra grādu ekonomikas zinātnē, kā arī gadu nodzīvoja Austrālijā apmaiņas programmas Erasmus ietvaros. Tālāk viņas ceļš veda uz vienu no pasaules modes galvaspilsētām Ņujorku, ASV. Tur skaistumkonkursu dalībniece turpināja darbu kosmētikas uzņēmumā L’Oreal un satika savu tagadējo vīru Rohanu Mehru, kurš ir dzimis Amerikā, bet viņa vecāki nākuši no Indijas. Evijas un Rohana Mehru ģimenē aug dēls Marko (3,5) un divas dvīņu meitenes – Sofija un Bella, kuras nāca pasaulē šā gada martā. Un, lai arī trīs bērnu māmiņai lielākā diennakts daļa paiet rūpēs par atvasēm, viņa nav pārstājusi strādāt. „Mūsdienās ar datora palīdzību var strādāt no jebkuras vietas, turklāt darbs man šobrīd aizņem tikai dažas stundas nedēļā. Es konsultēju biznesa attīstību un menedžmentu Itālijas, Francijas un Spānijas naturālā vīna uzņēmumiem, arī piesaistu kapitālu, kontrolēju un plānoju finanses. Skaistumkopšanas nozare ir palikusi hobija līmenī, tāpat kā mode,” par savu šā brīža nodarbošanos žurnālam “Kas Jauns” stāsta Evija.

Viņa atklāj, ka Amerikā sevišķi rūpīgi seko līdzi tam, kādus produktus iegādājas un iekļauj ģimenes ēdienkartē. „Svarīgi, lai tie būtu veselīgi pārtikas produkti, tāpat kā nekaitīgas mājas preces. Man patīk baudīt garšīgus ēdienus Ņujorkas restorānos, kā arī sportot. Pēdējā laika aizraušanās ir Cross Fit. Tāpat regulāri tiekos ar draugiem daudzajos Ņujorkas bāros, jo šeit dzīvokļu nelielo platību dēļ reti cits pie cita iet ciemos. Un, tā kā dzīvojam pilsētā, nedēļas nogalēs labprāt aizbēgam pie dabas, kur var smelties iedvesmu un spēkus,” par savām interesēm un brīvā laika aktivitātēm stāsta Evija.

 

Līva Krastiņa, žurnāls “Kas Jauns” / Foto: no Evijas Ručevskas-Mehras privātā arhīva, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva