Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 16.decembris
Cita pasaule
2017. gada 16. decembris, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 16.decembris

Kasjauns.lv/LETA

Kas labs gaidāms šodien:

AUNS

Ja gribi sagaidīt pārsteigumu no mīļotā cilvēka, nekontrolē un neierobežo viņu. Respektē drauga izvēli pat tad, ja grūti to saprast. Paļāvība un uzticēšanās palīdzēs rast kompromisu arī šķietami bezcerīgās situācijās.

VĒRSIS

Komunikācija ar apkārtējiem būs atkarīga no tā, cik saprotami un precīzi pratīsi izklāstīt savas idejas un cik uzmanīgi ieklausīsies citu viedoklī. Neaizbildinies ar laika trūkumu – pareiza plānošana būs labākais veids, kā cīnīties ar steigu un nevaļu.

DVĪŅI

Saglabā vēsu galvu, neļauj sarežģījumiem darbā ietekmēt privāto dzīvi. Esi gatavs aizstāvēt savas intereses, taču zini robežu. Spriedze darbā mazināsies, ja arī kādu brīvdienu pavadīsi kopā ar kolēģiem.

VĒZIS

Varēsi uzelpot un bez īpašiem šķēršļiem turpināt iesākto sevis pilnveidošanas procesu, strādāt pie kāda radoša projekta vai pievērsties pētnieciskiem jautājumiem.

LAUVA

Filozofē, apspried globāli svarīgus jautājumus, dalies pieredzē, taču negaidi, ka visi ar tevi būs vienisprātis. Tev nav jāpiekrīt citu viedoklim, pietiks, ja to respektēsi.

JAUNAVA

Lai izvairītos no stresa un pārpūles, nemēģini darīt visu uzreiz. Ja jūti, ka kāda situācija iziet ārpus tavas kontroles, nenervozē – tev nav jābūt klāt visur, kur notiek kas svarīgs. No malas būs vieglāk ieraudzīt trūkumus un izdomāt, kā tos novērst.

SVARI

Kamēr vēl nav sācies pirmssvētku drudzis, dari to, kas ir svarīgs, neatliekams un finansiāli izdevīgs, koncentrējies svarīgu lēmumu pieņemšanai.

SKORPIONS

Par iespēju trūkumu sūdzēties nevarēsi, taču nebūs viegli uzturēt labas partnerattiecības. Tavas novatoriskās idejas apkārtējie bieži vien uztvers kā izaicinājumu, vēlmi palielīties ar savām zināšanām, kompetenci un tālredzību.

STRĒLNIEKS

Cilvēki atradīs, par ko tevi kritizēt. Ja rodas vēlme izskaidroties, valdi emocijas, nepārvērt strīdu personīgu rēķinu kārtošanā. Garastāvokli var sabojāt citu sagādātas nepatikšanas.

MEŽĀZIS

Strebjot putru, kuru pats neesi ievārījis, nonāksi pie vērtīgām atziņām, kas turpmāk no līdzīgām situācijām palīdzēs izvairīties. Vēlāk entuziasms un iedvesmojoši atklāsmes brīži var mīties ar pasivitāti, pagurumu, vēlmi norobežoties.

ŪDENSVĪRS

Sargies kļūt pārlieku konservatīvs vai spītīgs, citādi dzīve sāks līdzināties vecai skaņu platei. Līdz ar attiecību pārvērtēšanu var mainīties to cilvēku loks, kam uzticies un ar kuriem esi gatavs sadarboties.

ZIVIS

Sastopoties ar spītīgu cilvēku, saglabā humora sajūtu. Ar secinājumiem nesteidzies, jo emociju uzplūdā viss izskatīsies drūmākās krāsās, nekā ir patiesībā. Pietiekami neizvērtējot situāciju, vari pagriezt muguru cilvēkam, kas to nav pelnījis.