foto: Rojs Maizītis
"Šlesers ir indigo bērns..." Numeroloģe analizē, kāpēc viņš, Lembergs un Šķēle ir bagāti kungi
Špikeris ir iekodēts skaitļos, teic numeroloģe Ineta Ventniece, un pārskata Latvijas turīgo vīriešu numeroloģisko spēku.
Cita pasaule
2017. gada 18. decembris, 06:05

"Šlesers ir indigo bērns..." Numeroloģe analizē, kāpēc viņš, Lembergs un Šķēle ir bagāti kungi

Antra Krastiņa

"Patiesā Dzīve"

Joprojām miglā tītas ir atbildes uz neskaitāmiem jautājumiem, kas interesē daudzus cilvēkus. Arī skaitļu izcelsme mums nav zināma, bet tie par mums, mūsu spējām un iespējām – tostarp pelnīt naudu – spēj pastāstīt ļoti daudz.

 “Daudzi cilvēki rīkotos gudrāk un līdz ar to viņiem dzīvē klātos vieglāk, ja viņi nopietni izvērtētu savā dzimšanas skaitlī (gads, mēneša kārtas numurs, datums) ielikto informāciju, kas būtībā ir likteņa kods. Tāpat arī dzīves līnijā ietverto (dzīves līniju nosaka cipari, kas veido gada, mēneša kārtas numura un datuma reizinājumu), noskaidrojot, kāda kurā dzīves periodā ir mūsu ekonomiskā vērtība, kad dotas lielākas iespējas paveikt vairāk,” stāsta numeroloģe Ineta Ventniece un paskaidro, ka stiprie posmi dzīves laikā doti gandrīz katram, tikai ļoti retos gadījumos cilvēks piedzimstot ar vienmērīgu dzīves līniju, tātad bez iespējām kādā periodā pelnīt vairāk naudas.

Toties šiem cilvēkiem nereti tiekot dota iespēja naudu iegūt no citiem, piemēram, iekārtoties darbā uzņēmumā, kurā viņš tiek novērtēts kā vērtīgs darbinieks un līdz ar to saņem labu atalgojumu, vai strādāt valsts struktūrā, jo cilvēkiem, kuriem ir šāda dzīves līnija, ierēdņa darbs esot ļoti piemērots. Var arī doties peļņā uz ārzemēm. Tas attiecināms arī uz sievietēm, kuru dzīves līnija ir ļoti pliekana, bet – viņas ir skaistas, apveltītas ar spēcīgu sievišķo enerģiju. Izmantojot šos resursus, viņas var piesaistīt vīriešus, kuri viņas mīlēs un nodrošinās ar naudu. Skaitļi to visu pastāsta. Protams, pasaulē nav divu vienādu cilvēku, bet tas, ka mēs skaitļu lomu savā dzīvē nenovērtējam un neizmantojam tajos iekodēto špikeri, ir fakts.

Par tiem, kas špikeri izmanto

“Nav neviena cipara ar izteiktu spēku piesaistīt naudas enerģiju, un nav neviena, kuram tādas nebūtu vispār. Viss atkarīgs no tā, vai cilvēks virzās pa savu trajektoriju un izmanto savas ciparos nolasāmās piemērotākās profesijas. Lai saprastu ciparos ielikto kodu, jāizanalizē visu ciparu rinda,” uzver numeroloģe. Tomēr dažas likumsakarības laika gaitā ir novērotas. Piemēram, statistika pierāda, ka daudz naudas turoties cipara 5 cilvēkiem, jo viņi spējot piesaistīt darījumus gan sev, gan partneriem, esot elastīgi, vienmēr gatavi pārmaiņām, līdz ar to tukšā nebūšot nekad. Tāpat nauda draudzējoties ar cipara 9 cilvēkiem.

Virzoties pa pareizo trajektoriju un sevi nesadrumstalojot, viņiem dotas ideālas iespējas tikt pie naudas. Spilgts piemērs esot nesen aizsaulē aizgājusi "L'Oréal" mantiniece Liliana Betenkūra. Cipara 9 cilvēks ir arī Latvijas uzņēmējs Leonīds Loginovs. Lai gan 9 atbilst sievišķajai enerģijai, vīrietim tas savā ziņā esot trumpis, jo piešķirot spēju izprast sieviešu domāšanu.

“Latvijas miljonāri kapitālu nav ieguvuši par saviem izgudrojumiem vai saņēmuši mantojumā kā liela daļa ASV un vecās Eiropas miljonāru un miljardieru. Turklāt lielvalstīs naudas enerģijai būt un riņķot ir vieglāk, līdz ar to tur vienmēr būs lielākas iespējas nopelnīt. Tomēr tas neizslēdz iespēju  miljonus pelnīt arī Latvijā. Un to, vai cilvēka būtībā ielikta spēja pelnīt naudu, būt bagātam, atklāj dzimšanas dati. Jau tikai uzmetot skatienu cipariem Latvijas bagātāko cilvēku dzimšanas datos, redzams, ka viņi visi ielikto kodu realizē pilnībā – orientējas ekonomiskajos un finanšu procesos, visā, kas saistīts ar naudu un starpniecību. Tāpat cipari norāda uz viņu spējām vadīt un piesaistīt vajadzīgos cilvēkus,” skaidro numeroloģe un teikto pamato ar piemēriem.

foto: LETA
Andris Šķēle jau piedzimis kā labs ekonomists un finansists.

“Andra Šķēles dzimšanas dati – dzīves kods: 1958 16 01=31=4. Cilvēks, kas piesaista ar savu milzīgo enerģiju. Attiecīgā secībā summējot datus, parādās četri vieninieki, bet cipars 1 ir dzīves enerģija, kas ļauj uzrunāt, piesaistīt sev daudz cilvēku. Savukārt cipars 4 norāda, ka cilvēka stiprā puse ir ekonomika, finanses, juridiskas lietas, vadības zinības. Cipars 5 ciparu virknē, kā secināju pirms pāris gadiem, pētot un analizējot pasaules bagātāko cilvēku dzimšanas datumus, ir kā saķeres punkts visam, jo tas cilvēku izved ārpus rāmjiem, apvelta ar elastīgu domāšanu, spēju vienlaikus aptvert vairākus darbības virzienus un, ja tas vajadzīgs, ielēkt jebkurā vilcienā. Tas vēsta arī par to, ka šie cilvēki ar naudu spēlējas, nevis kā traki tiecas pēc tās kā instrumenta, kas nodrošina labklājību paēst, apprecēties, dzīvot, nomirt līmenī. Tāpēc šiem cilvēkiem kapitāla pieaugums vienmēr būs lielāks nekā tiem, kuru kodā cipara 5 nav.

foto: LETA
Ainārs Šlesers pēc skaitļiem sanākot tāds kā "septiņdesmito gadu indigo bērns".

Aināram Šleseram dotais kods ir 1970 22 01=31=4. Indigo bērns, tikai septiņdesmito gadu. Arī cipara 4 cilvēks, turklāt apveltīts ar mistiķa enerģiju, par ko liecina dzimšanas datums 22. Šādi cilvēki kā sūkļi uzsūc visu, pirmām kārtām – naudu. Viņi to māk uzkrāt, bet nemīl par to runāt, un nauda viņiem vienmēr turas; šiem cilvēkiem ir lielas iespējas būt bagātiem. Tāds var būt arī kāds tajā pašā dienā dzimušais Pēteris vai Jānis, tikai mēs par viņiem neko nezinām, jo viņi ar to neplātās.

foto: LETA
Lembergā mājo veca dvēsele, aprēķinājusi numeroloģe.

Aivara Lemberga kods ir 1953 26 09=35=8. Cilvēks, kuram piemīt raganiņas enerģija – viņš naudu burtiski sajūt, saož – un absolūti neordināra domāšana. Par to liecina divu piecnieku un astotnieka kombinācija. Turklāt 8 vēsta, ka cilvēkā iemājojusi veca dvēsele, proti, viņš jau piedzimst gudrs, un neviena augstskola šādu cilvēku nepadarīs vēl gudrāku. Tāpat 8, ko šajā gadījumā var skatīt kā divu četrinieku summu, nozīmē finanses, loģistiku, juridiskas lietas.

foto: LETA
Viestura Koziola panākumus biznesā viegli izskaidrot ar viņa "raganiņas enerģiju".

Kā redzams, šiem kungiem ir daudz kopīga, viņi cits ar citu labi sader kopā. Kompānijā iederas arī Viesturs Koziols, kura cipars ir 6 – 1963 24 08=33=6. Tāpat kā Lembergs, viņš ir apveltīts ar otra tipa jeb raganiņas enerģiju. Šādi cilvēki meklē inovatīvus ceļus, kā tikt pie naudas; standarta domāšanu nav viņu lauciņš. Būtībā tas attiecas uz visiem šiem kungiem (vienīgi Andris Šķēle ir mazliet vairāk uz to tendēts), un līdz ar to viņiem ir lielas iespējas būt bagātiem, pat neskatoties uz dzīves līniju, jo viņi naudas iegūšanai pilnībā var izmantot savu dzīves matricu. Protams, arī viņiem kādā dzīves periodā, kad dotas lielākas iespējas, veiksies labāk, un domāju, ka šie cilvēki to zina un izmanto,” saka numeroloģe. Viņa akcentē vēl vienu svarīgu aspektu, kas jāņem vērā, veidojot savu biznesu.

“Biznesā daudz kas atkarīgs no sadarbības partneriem, tāpēc tā veidotājam – galvenajam ideju ģeneratoram – vajadzētu ielūkoties viņu dzimšanas skaitļos. Tie pastāstīs, vai šo cilvēku enerģija ir līdzīgā pozīcijā vai opozīcijā, vai viņi ir uzticami, vai piesaista naudas enerģiju, vai viņiem pašreizējā dzīves posmā lemts gūt panākumus. Lai kopīgais bizness plauktu un zeltu, visiem partneriem jābūt apmēram uz viena viļņa, jo pretējā gadījumā var iznākt tā, ka tam, kurš šajā laikā apveltīts ar jaudīgāko enerģiju, ne tikai būs jāuzņemas galvenās rūpes par biznesu, bet arī krietni jānopūlas, lai ar naudas resursiem nodrošinātu ne tik jaudīgos partnerus. Tātad, ja konkrētā dzīves periodā un arī pēc dažiem gadiem izraudzīto sadarbības partneru dzīves līnijā nekas būtiski nemainās uz vēlamo pusi, ar viņiem sadarboties nevajadzētu. Arī viņiem pašiem būtu jāzina, ka šis laiks sava biznesa veidošanai nav labākais, ka labāk būtu strādāt kāda cita pakļautībā vai par vadītāju uzņēmumā, kas nodrošina algu un sociālo stāvokli. Protams, šādā gadījumā cilvēkam jābūt labai izglītībai, pieredzei, zināšanām un iemaņām, kas numeroloģiski ir ļoti labi redzams – samelot nevar neko. Numeroloģija perfekti pateiks, vai cilvēka paša uzrakstītais CV atbilst patiesībai. Tāpat tā pastāstīs, vai cilvēks ir noturīgs pret stresu, cik viņš ir lojāls, vai viņam labāk piemērots sēdošs vai kustīgs darbs, vai viņš māk sastrādāties ar citiem utt.

Numerologi varētu teikt tā: “Pasaki man savus dzimšanas datus, un es pateikšu, kas tu esi!”” smaida Ineta un stāstījumu par Latvijā zināmām personībām turpina, analizējot naudas pelnīšanas ziņā veiksmīga jaunās paaudzes pārstāvja Kristapa Porziņģa dzīves kodu.

foto: LETA
Porziņģim panākumi būs vēl 12 gadus. Attiecīgi arī laiks, kad sakrāt bagātību.

“Kristapa Porziņģa kodā 1995 02 08=16=7 ieliktais 5 ir saķers punkts starp gudro galvu, veco dvēseli un veiksmi nopelnīt naudu. Ja Porziņģis nebūtu basketbolists, viņam būtu ļoti svarīgi iegūt augstāko izglītību. Un, tā kā septītnieki ļoti labi orientējas finansēs – starp šī cipara cilvēkiem ir daudz baņķieru, banku sistēmā, grāmatvedībā strādājošu cilvēku –, tad arī šādā gadījumā viņam būtu brīnišķīgas iespējas izsisties biznesa vidē un labi pelnīt. Starp citu, jo vairāk septītnieku cilvēka matricā, jo viņam lielākas iespējas laimēt loterijā, kas nozīmē, ka veiksme ir viņu sabiedrotā. Kristapa dzīves līnijā, kuru veido cipari 31920, norādīts, ka vislabākās iespējas pelnīt naudu viņam ir ārzemēs un līdz 24 gadiem, tātad līdz 2019. gadam, kas precīzi sakrīt ar laiku, kad viņam ir iespējas spēlēt NBA. Trijnieks dzīves līnijas sākumā vēsta, ka Kristaps ir piedzimis ar vidēji lielām iespējām pelnīt naudu, un šajā gadījumā jāatzīst – ja vecāki viņu nebūtu aizveduši uz basketbolu, Kristaps tagad nebūtu tik veiksmīgs.

Savukārt 9 norāda, ka panākumi ilgs 12 gadus, bet tam sekojošais divnieks brīdina, ka pēc tam nedrīkst atstāt novārtā veselību, lai varētu sakārtot dzīvi un pilnvērtīgi izbaudīt atpūtu, par ko vēsta nulle. Jāatzīmē, ka gadījumā, ja Kristaps būtu palicis Latvijā, viņa potenciālā enerģija pelnīt netiktu izmantota pilnībā,” stāsta Ineta Ventniece un paskaidro, ka ir labi, ja dzīves līnijā viens vai divi periodi atalgoti ar kādu no lielākajiem cipariem – no 4 uz augšu.

Ja kāds no šiem cipariem atbilst laikam, kad gūstam izglītību, bet aiz tā seko mazāki, tas norāda, ka ļoti svarīgi ir apgūt profesiju, kas vēlāk dos iespēju nopelnīt naudu. Pretējā gadījumā var vainot tikai sevi – izvēloties kļūt par sporta skolotāju, jo viņam šis darbs patīk, cilvēks vienkārši nebūs izmantojis dotās iespējas un pie lielas naudas tā arī netiks. Līdzīgi savu potenciālu nav apzinājies un līdz tam, ka varētu mērķēt krietni augstāk un līdz ar to nopelnīt vairāk, nav aizdomājies tas ciparu 2, 4 vai 8 cilvēks, kurš strādā veikalā par pārdevēju. To var saukt par likteni, var vainot bailes uzdrošināties, zemo pašnovērtējumu.”

Kas jādara, lai naudas plūsmu ievirzītu pareizā virzienā

Vai šādā gadījumā savu lomu nespēlē ģimene, no kuras cilvēks nācis? Numeroloģe tam piekrīt. “Protams, prasības dzīvot noteiktas labklājības līmenī mēs pamatā mantojam no saviem vecvecākiem, vecākiem. Bērni kopē viņu dzīves modeli, arī attieksmi pret naudu. Tieši ģimenē veidojas cilvēka individuālo sociālo vajadzību piramīdas pamats – ko viņš vēlas ēst, kā ģērbties, kādos apstākļos dzīvot. Ja cilvēku apmierina vecāku uzliktās latiņas augstums, viņš var pat nemēģināt to celt augstāk; ja neapmierina, viņš centīsies to pacelt. Vai viņam tas ir pa spēkam – skaitļi pastāstīs.”

Runājot par Latviju, jāatzīst, ka liela daļa latviešu sevi vērtē ļoti zemu, un dažbrīd pat izskatoties, ka viņiem nauda vispār nav vajadzīga. “Statistika liecina, ka darba intervijās uz darba devēja jautājumu, kādu algu cilvēks gribētu saņemt, 80–90 % atbild, ka 400–500 eiro. Tas nozīmē, ka liela daļa sabiedrības naudu uztver tikai kā līdzekli, lai nomaksātu rēķinus un nopirktu pārtiku. Turklāt šie cilvēki dzīvo bailēs zaudēt pat šo iespēju, bet bailes burtiski atbaida naudas enerģiju – tā automātiski bloķējas. Cilvēks pārvēršas par mašīnu, kas darbojas izdzīvošanas režīmā, un tad šī programma netiek mainīta visas dzīves laikā,” numeroloģes secinājums ir skarbs.

Ieminos, ka tieši šādi cilvēki, nesaprazdami īstos naudas kā enerģijas, piesaistīšanas likumus, varētu būt tie, kuri to cenšas piesaistīt, izmantojot dažādus talismanus. Ineta Ventniece tam piekrīt, bet paļaušanos uz talismanu brīnumainajām spējām pielīdzina aklai ticībai, ka nauda nokritīs no gaisa. “Lielāka ticamība no visiem talismaniem, kuriem piedēvē spēju piesaistīt naudu, varētu būt tikai lielākai naudaszīmei, kuru cilvēks glabā makā un netērē. Šāda talismana spēks izskaidrojams ļoti vienkārši – rūpīgi glabātā naudaszīme rada vēlmi pie tās pielikt vēl kādu tikpat lielu, un tas cilvēku stimulēs domāt par iespējām to nopelnīt. Vai tie ir 50, 200 vai 500 eiro, tam nav nozīmes, jo katram cilvēkam atbilst savi cipari. Kas vienam der, uz otru iedarbojas neitrāli. Tāpat kā kā jāmācās pelnīt naudu, tā arī jāmācās izskaitļot savu ciparu; špikeris šajā rakstā jau dots.”

Cipariem glabātās naudaszīmes numurā īpašas nozīmes neesot, galvenais, kas ikvienam jāielāgo, – nauda ir enerģija, tās plūsma. Naudu izdodot, mēs to veicinām, pieturot – apstādinām. Tikai nauda jāizdod ar prieku par pirkumu, nevis ar bailēm – ja tagad iztērēšu, tad par ko dzīvošu līdz nākamajai algai? Protams, ekonomiskā situācija mūsu valstī daudziem par to liek raizēties, bet, vienmēr lūkojoties tikai pēc precēm, produktiem, kuriem ir atlaides, lai mazliet ietaupītu, cilvēks panāk pretēju efektu – jo vairāk taupa labām lietām, jo vairāk naudas iztērē pilnīgi lieku preču iegādei. Tāpēc labāk nopirkt vienu vērtīgāku apģērba gabalu vai mēbeli, jo tad ieguldījums attaisnosies nākamajā naudas ieņēmumā un naudas plūsma tiks pagriezta pareizajā virzienā.

foto: Rojs Maizītis
Darba intervijās uz jautājumu, cik lielu algu gribētu saņemt, 80–90 % cilvēku atbild, ka 400–500 eiro. Tas nozīmē, ka liela daļa sabiedrības naudu uztver tikai kā līdzekli, lai nomaksātu rēķinus un nopirktu pārtiku, skaidro Ventniece.

Mūs ietekmē gan vārda uz uzvārda skaitlis, gan mājas, dzīvokļa, mašīnas un pat telefona numurs

Vai naudai patīk konkrēti cipari? Varbūt tas ir četrinieks, kas simbolizē stabilitāti? Piemēram, cilvēks tic – ja viņa bankas kartes kods, reducējot līdz viencipara skaitlim, ir 4, tad kontā vienmēr būs stabila naudas summa, turklāt ar tendenci pieaugt. Ineta Ventniece pret šādu ticību neiebilst, tomēr atgādina – neko nevar vienkāršot un paļauties tikai uz četrinieka spēku. Turklāt, kā jau teikts iepriekš, ar naudu labāk draudzējoties cipari 5 un 8. Pat starp mājām, kuru numurā ir šie cipari vai tādu veido divu ciparu kopsumma, pussabrukušas atrast esot grūti; tās parasti tiekot labi apsaimniekotas, atjaunotas. Savukārt cipars 4 mājas numurā tās mūžu varot ietekmēt pretēji. Tomēr mājas numurs ir tikai viens no faktoriem, kas ietekmē tās likteni. Jāņem vērā arī vieta, gads, datums, diena un laiks, kad ielikti mājas pamati. Un skaitļu maģija jāskata saistībā – mājas numurs ietekmē arī tajā dzīvojošos cilvēkus. Lai pateiktu, kā tas izpaužas, mājas numura enerģija jāsasaista ar konkrētā cilvēka enerģiju, kā arī dzīvokļa numura enerģiju. Turklāt, lai precīzi atkodētu šo ciparu ietekmi, jāizskaitļo arī ielas nosaukums – katram burtam atbilstošo ciparu summa. Beigās visi šie cipari jāsaliek kopā un jāizanalizē.

“Liela nozīme ir arī cilvēka vārdam un uzvārdam. Saskaitot katram burtam atbilstošos ciparus, atkal iegūstam skaitļus, kas būtiski ietekmē mūsu dzīvi, un tie dzimšanas koda enerģiju var gan spēcināt, gan neitralizēt vai vājināt. Piemēram, vārda Andris cipars ir 2, tātad piemērots cilvēkam, kas nodarbojas ar biznesu. Ja vārda cipars spēcina dzimšanas skaitlī ielikto kodu, tātad cilvēkam dotas vēl lielākas iespējas. Spējīgiem pelnīt jābūt arī vārda Jānis īpašniekiem, jo tā cipars 5 norāda, ka šis cilvēks ir elastīgs, var darboties daudzos virzienos vienlaikus. Tomēr ne visi Andri un Jāņi ir veiksmīgi naudas pelnītāji, jo vārdam jāsaskan ar uzvārdā un dzimšanas skaitlī iekodēto enerģijas potenciālu.

Piemēram, ja Lemberga vai Šķēles kunga vārds būtu Jānis, tas viņiem doto dzimšanas skaitļa potenciālu nojauktu, padarītu viņus par cilvēkiem bez mugurkaula, sievišķīgus,” skaidro Ineta Ventniece. Numeroloģe nopietni piebilst, ka vecāki, izvēloties bērnam vārdu, uzņemas ļoti liela atbildību. Gadījumā, ja cilvēks nevar sadzīvot ar vecāku doto vārdu un intuitīvi jūt, ka tas viņam traucē, vārdu ieteicams nomainīt pēc iespējas ātrāk.

Arī automašīnas numuru numeroloģe iesaka izvēlēties atbildīgi. Ja tas konfrontēs ar īpašnieka skaitļa kodu, mašīna, pat pilnīgi jauna, regulāri būs jālabo, tai vajadzēs veltīt daudz uzmanības, ieguldīt līdzekļus. Un, tā kā mašīnas numuru nomainīt ir krietni vieglāk nekā vārdu, kur nu vēl dzīvokli, tas jādara nekavējoties. Ieteicams, lai jaunajam numuram cipari būtu vienādi vai pieaugošā secībā, un, protams, tā skaitlim jādraudzējas ar īpašnieka skaitli.

Vai tas pats attiecas arī uz mobilā telefona numuru? “Ar to cilvēku attiecības ir vienkāršākas,” mierina ciparu speciāliste. “Ofisa darbinieku, kura darbs ir papīru kārtošana un kas saņem noteiktu algu, telefona numurs nekādi neietekmē. Jau svarīgāks tas ir dažādu pakalpojumu sniedzējiem – ārstiem, kosmetologiem utt. – un mediju pārstāvjiem, kuru darbs saistīts ar komunikāciju – enerģijas apmaiņu starp cilvēkiem – un kuru naudas plūsma ir mainīga. Tāpēc viņiem labvēlīgs būs telefona numurs, kas sakritīs ar paša ciparu kodu. Vēlams, lai numurā būtu divnieks, piecnieks, septītnieks, astotnieks un lai tie būtu dinamikā – lai numurs būtu piesātināts. Izvēloties telefona numuru, jāvadās no izjūtām – jāizvēlas tas, kurš uzrunā visvairāk, jo intuīcija mūs reti kad pieviļ.”

Savukārt pases dati, personas kods cilvēku neietekmējot gandrīz nemaz – gan tāpēc, ka tas ir mums mākslīgi piešķirts ciparu salikums, gan tāpēc, ka tos, salīdzinot ar dzīvokli vai mašīnu, izmatojam ļoti reti. “Es, sastādot cilvēka numeroloģisko horoskopu, ciparus dokumentos neskatos. Tāpat, veidojot firmas numeroloģisko horoskopu, neņemu vērā tās reģistrācijas numuru. Toties nopietnu uzmanību pievēršu firmas reālajai atrašanās vietai, nosaukumam, datumam un laikam, kad dibināšanas dokumenti iesniegti Uzņēmumu reģistrā, jo tieši tie visbūtiskāk ietekmē firmas nākotni.”

Ineta Ventniece apstiprina manu minējumu, ka darījumus ietekmē arī datums un diena, kurā tie tiek veikti, jo katra diena atbilst savam ciparam. Tomēr viņa atgādina – katram uzņēmējam veiksmīgākā būs cita diena, proti, tā, kuras skaitlis labvēlīgi sadarbojas ar viņa skaitli.  Veicot šādas darbības, noteikti jāņem vērā arī Mēness fāzes un čika laiki.

Numeroloģe apstiprina, ka patiesībai atbilst teicieni “Nauda mīl, ka to pārskaita” un “Nauda mīl kārtību”, tāpēc, ja gribam izpelnīties naudas labvēlību, vakarā makā naudu vajadzētu pačubināt, sakārtot nomināciju secībā un ar skatu pret sevi, jo tādējādi notiek cilvēka un naudas enerģijas apmaiņa. Pavirša attieksme – saburzītas naudaszīmes, kas mētājas kabatās, kā arī, ja cilvēks nekad nezina, cik naudas viņam ir makā, kontā vai zeķē, – naudai nepatīk; tā to uztver kā vienaldzību pret sevi. Tad nav ko brīnīties, ja kādā brīdī nauda cilvēku pamet –  uzrodas negaidīti izdevumi, varbūt tiek nopirkts kāds brāķis.

“Nauda ir mūžīgi mainīga sistēma, ar kuru jāmāk draudzēties. Tā jāuztver kā draugs, kuram droši uzsit uz pleca – viss ir labi! Un jāpriecājas par jebkādu naudaszīmi vai monētu, kas ir makā, kaut tas būtu tikai viens eiro. Turklāt to nedrīkst taupīt vēl nebaltākai dienai – labāk iepriecināt sevi un par šo eiro nopirkt tasi kafijas. Tā būs kā garantija, ka pilnīgi bez naudas cilvēks nepaliks, tā kaut kā pati atradīs ceļu pie viņa. Turpretī, ja šādā situācijā domā, ka nu gan ir beigas, tas ir mans pēdējais eiro, tad nabadzība pie durvīm klauvēs arvien uzstājīgāk. Aplam dara arī cilvēki, kuri visu laiku kladzina: “Man nav naudas!” Vārdiem piemīt liels spēks – tā sakot, mēs šādu situāciju piesaucam,” brīdina Ineta Ventniece. Un, tā kā naudas esamība vai neesamība cilvēka dzīvē ir cieši saistīta ar numeroloģiju, viņa atgādina Pitagora vārdus: “Cilvēki skaitļu nozīmi savā dzīvē nenovērtē.” Numeroloģe aicina tos iepazīt. Sevis paša labad.