Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 13. decembris
Cita pasaule
2017. gada 13. decembris, 04:49

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 13. decembris

Kasjauns.lv

Kas šodien gaidāms:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Nedodies tālā ceļā. Rodoties sarežģījumiem, būs grūti izšķirties un pieņemt ātrus, racionālus lēmumus. Paveiksi uzdevumus, kam nepieciešama radoša, individuāla pieeja.

VĒRSIS

Pēcpusdiena izmanto iespējas apgūt jaunas zināšanas, paplašināt redzesloku. Ja gribi piedzīvot ko interesantu, ļaujies avantūristiskam noskaņojumam. Tev pašam šķitīs, ka esi visu labi saplānojis, taču dzīve ieviesīs savas korekcijas, un tev cits nekas neatliks, kā tām pielāgoties.

DVĪŅI

Neiestrēdz neapmierinātībā – neraizējies, ka kaut kas nenotiek pēc tava prāta, meklē risinājumus. Izmanto nestandarta pieeju, piekrīti eksperimentiem. Savu artavu problēmu veiksmīgā risinājumā ieguldīs arī tuvinieki.

VĒZIS

Ieinteresē, nevis uzstāj un diktē savus noteikumus. Kopīgus plānus būs vieglāk īstenot, ja kolektīvā valdīs draudzīga gaisotne. Ļauj izpausties citiem, novērtē katra individualitāti.

LAUVA

Cilvēku loks, ar kuriem šodien satiksies, kļūs plašāks, daudzveidīgāks. Jauni kontakti var veidoties gan komandējuma laikā, gan apmeklējot kursus, seminārus, piedaloties publiskos pasākumos.

JAUNAVA

Neuzņemies to, ko nevari vai nemāki izdarīt, izmanto profesionāļu pakalpojumus. Tu vari uzticēties apkārtējiem vairāk, nekā tev šķiet. Sekmīgi risināsies lietišķie jautājumi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Attaisnosies izdevumi, kas saistīti ar labklājības celšanu, komforta un veselīga dzīvesveida nodrošināšanu. Izdabā sev, ja tā tu jūties labāk.

SKORPIONS

Atstāsi uz citiem lielu ietekmi, pārliecināsi par savu viedokli un aizrausi ar jaunām idejām. Vislabāk sevi parādīsi ekstremālās situācijās – tieši tad atraisīsies tavas spējas, un tu panāksi visu, ko vēlies.

STRĒLNIEKS

Iespējami interesanti ceļojumi, piedzīvojumi, necerēti veiksmes brīži. Pieaugs tava popularitāte. Sajutīsi mīlestības aicinājumu, varbūt pat iemīlēsies kādā ārzemniekā.

MEŽĀZIS

Gaisotne mājā uzlabosies, un prātu nodarbinās jauni notikumi. Negaidīti pavērsieni iespējami saistībā ar mantojumu vai nekustamo īpašumu. Liela loma attiecībā uz ģimeni būs kādam radiniekam ārzemēs.

ŪDENSVĪRS

Dienas vidū būs grūti izsekot līdzi tuvinieku kaprīzēm. Nepieļauj, ka tas izsit tevi no sliedēm, stāvi pāri sīkām nebūšanām. Tavu ideju īstenošanā tevi atbalstīs draugiem.

ZIVIS

Pietiks ar vienu frāzi, lai raisītos dzīva, interesanta domu apmaiņa. Piemērota diena, kad veidot jaunus kontaktus, uzlabot partnerattiecības, novērst pārpratumus un nesaskaņas.