foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. novembris
Cita pasaule
2017. gada 20. novembris, 04:55

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. novembris

Kasjauns.lv

Uzzini, ko tev šodienai sola zvaigznes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Darbā stabila augšupeja. Vientuļos Aunus gaida jaunas iepazīšanās un attiecību atjaunošanās ar seniem draugiem. Var veikt izmaiņas ārējā izskatā.

VĒRSIS
Pat ja dzīve piespēlē citronu, no tā var pagatavot limonādi. Atrisināsi psiholoģiskas problēmas, atbrīvosies no veciem kompleksiem un atrisināsi pagātnes konfliktus.

DVĪŅI
Lielais enerģijas lādiņš mudinās drudžaini darboties, vienlaikus sākot vairākus darbus. Daudzveidība mīlestībā. Iespējami strīdi un tikpat strauja attiecību noskaidrošana.

VĒZIS
Ja plāno paaugstināt profesionālo līmeni, piemērots laiks sākt mācības. Attiecībās viss notiks soli pa solim. Nogurumu un stresu aizskalot ūdens procedūras.

LAUVA
Privātās attiecības transformējas – jācer, ka tas uz labu. Lielo enerģijas lādiņu vēlams novirzīt mācībām. Iespējami negaidīti ceļojumi un komandējumi.

JAUNAVA
Var rasties nepieciešamība aizstāvēt savas vai kolektīva intereses. Vari atgādināt par sevi vecajiem draugiem un partneriem, kā arī pieteikties kādam jaunam projektam.

SVARI
Darbā jāizrāda liela pacietība. Dažādi blakus pienākumi var atņemt daudz laika un neļaut laikus risināt ar darbu saistītas problēmas. Nepieciešams nostiprināt imūnsistēmu.

SKORPIONS
Jaunas perspektīvas un iespējas mainīt darbības virzienu. Tava izturība būs apbrīnojama, un tiksi galā ar daudzām problēmām. Pārsteigsi mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS
Nevajag krist izmisumā, ja kaut kas neiet no rokas. Privātajā dzīvē īsts emociju izvirdums un jūtu dziļums. Savu tiesu uzmanības prasīs arī bērni.

MEŽĀZIS
Spriedzes situācijā atceries, ka gudrākais vienmēr piekāpjas. Ģimene būs miera osta, kur rast sapratni un atbalstu. Ja negribas lieki konfliktēt, darbu uz mājām labāk nenest.

ŪDENSVĪRS
Darbā pārsteigumu netrūks. Pieļaujami eksperimenti. Gaisā ievibrēsies kāda romantiska nots. Ģimenēs ar stāžu jauns jūtu uzplaukums.

ZIVIS
Izstarosi optimismu, neskoposies ar noderīgiem padomiem un gūsi lielu piekrišanu. Iepazīsies ar gudru un erudītu partneri. Ieteicams papildināt psiholoģijas zināšanas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās