foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 18. novembris
Cita pasaule
2017. gada 18. novembris, 04:53

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 18. novembris

Kasjauns.lv

Šodien svētki! Lūko, kas jāliek aiz auss:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Nejauc ilūzijas ar realitāti. Bez iepriekšējas sagatavošanās neuzņemies jaunas saistības un nepiekrīti darījumiem, kas sola ātru un vieglu rezultātu. Laikus noskaidro, vai darba nosacījumi, kuru grasies uzņemties, tevi apmierina.

VĒRSIS

Kamēr neesi ticis galā ar iepriekšējiem pienākumiem, jaunu neko nesāc. Enerģijas nebūs tiks daudz, lai darbotos vairākos virzienos vienlaikus.

DVĪŅI

Esi konsekvents, aizstāvi taisnīgas idejas, godīgu rīcību un sāncensību. Risinot konfliktsituācijas, vadies pēc principa, ka piekāpjas gudrākais. Kāpēc lai tas nebūtu tu? Brīvdienās atliec malā smagus un nopietnus darbus, atrodi iespēju izklaidēties.

VĒZIS

Neielaidies strīdos ar laulāto draugu un ģimenes locekļiem, vairāk laika pavadi sabiedrībā.Stāvi stingri savās pozīcijās, nepārkāp izvirzītos principus.

LAUVA

Jo pārliecinātāks par sevi būsi, jo vieglāk būs atvairīt kritiskas piezīmes un pierādīt, ka zini, ko dari. Noskaņojies uz lietišķas nots, paveic atbildīgus pienākumus.

JAUNAVA

Šodien atvēli laiku saimnieciskiem darbiem – kārto māju, iegādājies sadzīvē noderīgas lietas. Ja kādam kaut kas nepatīk, piedāvā izdarīt labāk.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Atļaujies būt bezrūpīgāks. Iesaisties avantūrās, piekrīti neparastām izklaidēm, kaislīgām attiecībām. Uzklausi bērnu intereses, piedalies to īstenošanā. Tu uzzināsi daudz jauna, viņi – saņems nepieciešamo atbalstu un palīdzību.

SKORPIONS

Neej maldīgu priekšstatu pavadā. Neesi kategorisks, nekritizē citus, nemeklē katrā pretimnācējā nelabvēli. Pieklusini ambīcijas, nevērtē savas intereses augstāk par pārējām. Atturies no rīcības, kas var izprovocēt strīdu ar tuviniekiem.

STRĒLNIEKS

Vienoties par kopīgiem plāniem un īstenot ar mājām un sadzīvi saistītus pārkārtojumus būs vieglāk. Liela nozīme būs mīļotā cilvēka atbalstam. Iepriecinās mazi, jauki pārsteigumi. Taču esi pacietīgs, nesteidzini to, kam jānorit lēni un mierīgi.

MEŽĀZIS

Konfliktsituācijas risini radoši, tavi uzskati nav vienīgie pareizie, uzklausi arī citu viedokli. Ja to nedarīsi, būs grūti atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem, un tas var radīt vientulības izjūtu.

ŪDENSVĪRS

Esi ieinteresēts tajā, kas notiek tev apkārt. Piekrīti piedalīties sportiskās aktivitātēs, piedzīvojumu meklējumos un avantūrās. Veiksies viss, ko darīsi ar degsmi un pacilātību.

ZIVIS

Vairāk laika atvēli saimnieciskiem darbiem, pārdomā tēriņus, meklē risinājumus finansiālām problēmām. Saliec visu pa plauktiņiem, taču pieļauj iespēju, ka tava noteiktā kārtība var mainīties.