foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 14. novembris
Cita pasaule
2017. gada 14. novembris, 04:17

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 14. novembris

Kasjauns.lv

Šodienas ziņas no debesjuma:

AUNS

Centies ievērot elementāras pieklājības normas. Atsakies no tā, kas traucē virzīties uz priekšu – principiem, aizspriedumiem, stereotipiem. No jauniem izaicinājumiem nebaidies, domā plaši, rīkojies vērienīgi.

VĒRSIS

Brīvs domas lidojums veicinās lietu veiksmīgu attīstību, būs lielākas manevrēšanas iespējas. Lai kādas pārmaiņas turpmāk skartu tavu personisko dzīvi, it visā centies rast ko pozitīvu.

DVĪŅI

Svarīgi būs rast risinājumus, kas ļauj ne tikai veiksmīgi turpināt iesāktās aktivitātes, bet arī iegūt jaunas zināšanas un paplašināt redzesloku. Nevairies no sabiedriskiem pienākumiem, jo, norobežojoties no apkārt notiekošā, vairāk laika sevis pilnveidei neradīsies.

VĒZIS

Rūpējies par veselību – ja jūti, ka saasinās kāda kaite, samazini slodzi. Rudenīgo ikdienišķo pelēcību kliedēs negaidītas tikšanās, satraucoši notikumi, jaunas aizraušanās, kaislības.

LAUVA

Viegli iemīlēsies, taču jūtas nebūs noturīgas, tauriņi vēderā ātri norims, toties priecēs sajūta, ka piedzīvots kas vienreizējs. Darbā nebaidies uzņemties papildu pienākumus – jo vairāk būs darāmā, jo vairāk izdarīsi.

JAUNAVA

Īsteno līdz šim atliktas profesionālās ieceres. Par to, ka iedvesma ir uzvarētāju sabiedrotā, varēsi pārliecināties, ja nevairīsies izpausties radoši un improvizēsi, īpaši brīžos, kad neesi sagatavojis rīcības programmu.

SVARI

Ikdienas darbus veic ar entuziasmu, un tava enerģija dubultosies. Izrādi interesi par sabiedrībā notiekošo, aktīvi iesaisties dažādos procesos. Tomēr neatstāj bez uzmanības mājinieku izrādīto iniciatīvu.

SKORPIONS

Izvērtē prioritātes un to, kas šķiet būtisks, neatliec uz vēlāku laiku. Liec lietā zināšanas un personīgo pieredzi, un lieliski tiksi galā gan ar saimnieciski organizatoriskiem darbiem, gan strīdīgu situāciju novēršanu.

STRĒLNIEKS

Ar draugiem un paziņām pārrunājot aktuālas tēmas, var dzimt jaunas idejas, noderīgi praktiski risinājumi. Tas, kas notiek tavā tuvākajā apkaimē, var stipri ietekmēt procesus plašā mērogā.

MEŽĀZIS

Lieli tēriņi tavu finansiālo situāciju neapdraudēs, jo, pateicoties labi pārdomātai, mērķtiecīgai rīcībai, nopelnīsi pietiekami daudz, lai varētu atļauties izdabāt savām vēlmēm.

ŪDENSVĪRS

Risinot personīgās dzīves jautājumus, sargies nonākt galējībās un pārāk lielu lomu piešķirt trūkumiem, nevis pozitīvām tendencēm. Sīkas, sadzīviskas nesaskaņas ar tuviniekiem var pārvērsties nopietnā attiecību skaidrošanā.

ZIVIS

Finansēs būs pozitīvas pārmaiņas. Lietišķus jautājumus risinot, reāli apzinies savas iespējas, esi konkrēts un nesasapņojies pārāk daudz. Ja velti šķiedīsi enerģiju, svarīgas lietas paliks pusdarītas.