foto: REUTERS
Melānijas Trampas brīnumainās pārvērtības, kad viņa ir bērnu klātbūtnē. Sirsnīgi FOTO
Bērni
2017. gada 4. novembris, 17:09

Melānijas Trampas brīnumainās pārvērtības, kad viņa ir bērnu klātbūtnē. Sirsnīgi FOTO

Kasjauns.lv

Šonedēļ ASV pirmās lēdijas gaitu atspoguļotāja žurnāliste Keita Beneta sniedza atklātu interviju, kurā centās apgāzt apgalvojumus, ka Melānija Trampa būtu nelaimīga un neieinteresēta, pildot sava statusa paģērētos pienākumus. Beneta sacīja, ka Trampa ļoti mīl bērnus un viņu priekšā būtiski atplaukst. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izrādās, fotoaģentūru arhīvos patiesi ir visai grūti atrast fotogrāfijas, kur Melānija Trampa, viesojoties pie bērniem, nesmaidītu un nestarotu, lai gan ierasti slovēņu izcelsmes pirmās lēdijas seju nebūt nerotā tā dēvētais amerikāņu smaids, vēl jo vairāk – cilvēki viņai bieži pārmet, ka Trampa izskatās izmisusi un sadrūmusi. 

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

gallery icon
34

Jau vēstīts, ka Beneta intervijā par Trampu klāstīja: "Tur ir liela mistērija par un ap pirmo lēdiju. Dažreiz es viņu dēvēju par vienradzi, jo cilvēki no viņas nevar atraut acis.""

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

gallery icon
57

"Viņa pārāk daudz neizrāda emocijas un ir klusa. Tas ir pavisam citādāk, nekā mēs bijām pieraduši," stāsta žurnāliste, kura 18 mēnešus darbojās "Independent Journal Review" kā Trampas priekšgājējas Mišelas Obamas gaitu apskatniece, taču tagad strādā CNN, kur savas dienas vada, rakstot par pirmo lēdiju un prezidenta ģimeni. Žurnāliste arī devās līdzi Trampiem vizītēs Eiropā, tāpat viņa bija līdzās, kad Trampa tikās Lielbritānijas princi Hariju. 

Žurnāliste atklāja, ka tagadējā lēdija ir ļoti klusa un atturīga, turklāt ir pilnīgs pretstats Obamai, kura bija ārkārtīgi pašpārliecināta un aktīva. Trampas smalkā un liegā uzvedība varētu tikt sajaukta ar izmisumu. 

Melānijas Trampas dzīve un satriecošais stils

Slovēņu modele Melānija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa trešā sieva un viņa jaunākā dēla Barona māte.

gallery icon
66

Beneta apgalvoja, ka patiesībā Trampas entuziasms pirmās lēdijas amatā nebūt nav mazāks par Obamas čaklumu, turklāt cilvēki būs pārsteigti uzzināt, ka pirmā lēdija nemaz neesot tik aizvainota un neieinteresēta kā tas, iespējams, izskatās no malas. 

"Kā es novēroju, viņa labi saprotas ar bērniem un viņu klātbūtnē kļūst līksma. Es domāju, ka to mēs redzējām Eiropas vizītes laikā pavasarī, kad viņa slimnīcā apmeklēja sasirgušos bērnus un devās uz skolām," stāstīja žurnāliste, piebilstot, ka svarīgākais Melānijas Trampas dzīvē ir viņas dēls un vēlme būt labai mātei. 

Kā zināms, faktam, ka Melānija Trampa ir dziļi nelaimīga, veltīti raksti presē, kurus atspēkot pat metās Baltā nama pārstāvji, kā arī neskaitāmi joki un memes sociālajos tīklos, sniedzot "pierādījumus" par pirmās lēdijas drūmo omu un izmisušo acu skatienu. 
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās