Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 18. oktobris
Cita pasaule
2017. gada 18. oktobris, 04:35

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 18. oktobris

Kasjauns.lv

Lai tev ražīga diena!

AUNS

Brīdinām, ka šobrīd pastāv liels traumatiskuma risks. Piedzīvojumi var aizvest uz tādām vietām, kur nekad iepriekš nav būts. Jābūt pārliecinātam par savu darbību un izvēļu pārliecību.

VĒRSIS

Ideāls moments, lai paņemtu atvaļinājumu un dotos, kur acis rāda. Ceļojums sniegs gandarījumu gan tev, gan ceļabiedram. Šodien pievakarē jāsaudzē ceļu locītavas.

DVĪŅI

Paļaujies uz sevi, neklausi radu un draugu ieteikumiem. Īpašu uzmanību pievērs attiecībām ar savu māti, vecmāmiņu. Drosmīgajiem pieder pasaule!

VĒZIS

Drīksti ļauties riskantām attiecībām. Visi taču esam cilvēki - dienesta romāns sniegs slepenu baudījumu, taču uz ilglaicīgām attiecībām šobrīd vari pat netēmēt; tam piemērotāks būs novembra sākums.

LAUVA

Lieliska diena, lai vēlāk apdomātu, ko esi labu citiem šodien izdarījis. Šodien ej garām stiprināto dzērienu vitrīnām, lai negaidīti nesākas notikumi, kuru sekas būs grūtu paredzamas.

JAUNAVA

Šodiena līdz pēcpusdienai piemērota jaunas dzīvesvietas meklējumiem, ja ir tāda vajadzība. Tomēr rūpīgi izvērtē savas iespējas aizņemties naudu. Priekšroku dod radiem, nevis bankām.

SVARI

Vecās kaites liks par sevi manīt. Šodiena piemērota ārstu apmeklēšanai, ja vien tas nav zobārsts. Lielāko prieku un sirdssiltumu sagādās mājdzīvnieks.

SKORPIONS

Runājot par sevi izsmēlušāsm partnerattiecībām - nekas nav mūžīgs, un reizēm ieguvums ir tieši cilvēka atlaišana. Pēdējais laiks attīstīt savus slēptos talantus, kurus visu laiku esi nolikusi otrajā plānā sadzīvisku vajadzību dēļ. Darbs dvēseli nepabaros!

STRĒLNIEKS

Vējā palaistu sapni var nākties rūgti nožēlot. Ja nepieciešams, lūdz kāda gudrāka un vecāka cilvēku padomu, tas noderēs.

MEŽĀZIS

Mīlas likstas darīs tramīgu un neļaus koncentrēties darbam. Ja joprojām gaidi princi baltā zirgā - diemžēl maz ticams, ka tāds šomēnes parādīsies.

ŪDENSVĪRS

Vecas un beigušās attiecības nesāc cilāt ar jaunu sparu; atceries teicienu par "atsildītu zupu". Gandarījumu un laimi šādā veidā negūsi!

ZIVIS

Ļaujies plūsmai, tomēr pacenties ik uz soļa analizēt savas attiecības un savu izturēšanos pret tiem, kuri ir tev apkārt. Rupjības var maksāt dārgi.