Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. oktobris
Cita pasaule
2017. gada 17. oktobris, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. oktobris

Kasjauns.lv

Kas jauns šodien:

AUNS

Izriez krūtis un dodies tikai uz priekšu. Kā darbā, tā arī privātajās attiecībās tieši pārliecinātība par sevi un savām spējām būs panākumu pamatā.

VĒRSIS

Laiks ritēs straujāk nekā parasti - īpaši tiem Vēršiem, kuriem abi ragi darbā. Uzmanies ar sasteigtiem lēmumiem, kā arī klaju nevērību pret to, ko tev cenšas pateikt partneri (arī mīļotais cilvēks); tas, ko šodien palaidīsi gar ausīm, vēlāk var smagi atspēlēties.

DVĪŅI

Izplet ideju spārnus! Kādu labu domu, kas nobriedināta jau sen, šodien labs laiks piedāvāt dzirdīgām ausīm - priekšniecībai. Jāuzmanās no kāda kavēta maksājuma, kas par sevi var atgādināt sāpīgā veidā tuvākajās dienās.

VĒZIS

Šodien pagalam neiesakāms būtu zobārsta apmeklējums; ja vien iespējams, to pārcel. Kopumā lieliska diena, lai demonstrētu savu varenību radošā plānā - tavas idejas būs spožas.

LAUVA

Šodien vēlams salīgt mieru un atvainoties, ja esi kādam nodarījis pāri. Harmoniju ar sevi un citiem gūsi tad, ja spēsi ievērot mērenību un precīzi notēmēt uz zelta vidusceļu jebkādās savās darbībās.

JAUNAVA

Rīta cēliens lieliski piemērots dažādu mērķu plānošanai, bet aktīvai praktiskai darbībai vēl nav gluži labākais mirklis. Vakarpusē par daudz ko spēsi veselīgi ironizēt.

SVARI

Nesteidzies nosodīt tos, kurus līdz galam neizproti. Citu cilvēku uzvedības modelī daudz kas vēlāk atklāsies citādākā gaismā, un pateiktu nosodījumu var būt grūti padarīt par nepateiktu.

SKORPIONS

Šodien pēc saules rieta atceries vēlams klausīt vecajai labajai parunai "nebāzies visām pudelēm par korķi". Laika posmā no 13.-14.dienā šodien ir veiksmes stunda.

STRĒLNIEKS

Jebkas, kam pieskarsies, pārvērtīsies zeltā. Sirsnīga komunikācija ar simpātiskiem cilvēkiem "dzīs saknes" un vēlāk var pāraugt draudzībā uz visu mūžu.

MEŽĀZIS

Lielu prieku sagādās aktivitātes kopā ar maziem bērniem. Izmanto šo dienu skaistumkopšanai, piemēram, epilācijai, pīlingam, vizītei pie friziera. Kopumā šodien sajutīsi mainīga rakstura enerģiju.

ŪDENSVĪRS

Pārspīlēta pašapziņa var sagādāt problēmas un pat radīt agresiju pret citiem. Tāpat pastāv iespēja ļauties neizskaidrojumam "trakumam", piemēram, bez īp[aša iemesla traukties pa šoseju uz 130 km/h.

ZIVIS

Labsajūta pēc daiļuma procedūrām ļaus nezaudēt pozitīvismu. Svarīgus darbus pagūsti izdarīt līdz dienas vidum, apmēram pulksten 14.