foto: AFP
Publiski saķeras Trampa sievas - bijusī un tagadējā
Ivana Trampa (no kreisās) un Melānija Trampa (no labās).
Attiecības
2017. gada 11. oktobris, 14:31

Publiski saķeras Trampa sievas - bijusī un tagadējā

Kasjauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa pirmā sieva Ivana Trampa, šķiet, ar saviem dzēlīgajiem izteikumiem pamanījusies aizvainot pašreizējo sievu un pirmo lēdiju Melāniju Trampu. 

Čehiete Ivana Trampa, kura sarakstījusi memuārus un šajās dienās tiek plaši apspriesta pasaules medijos, atklājusi, ka viņai ir tiešā līnija ar Balto namu, taču to viņa izmanto ļoti reti, lai Melāniju Trampu nedarītu greizsirdīgu. Ar savu bijušo vīru viņa aprunājoties reizi divās nedēļās.

"Es nevēlos uz turieni zvanīt, jo Melānija ir tur, un es nevēlos radīt pamatu greizsirdībai vai ko tamlīdzīgu," viņa smejoties sacīja intervijā "ABC News". "Jo pamatā jau es esmu Trampa pirmā sieva, ja? Es esmu pirmā lēdija, labi?" viņa izteicās. 

Šķiet, šis ASV prezidenta pirmās sievas izteikums aizskāris tagadējo pirmo lēdiju, kura ar savas pārstāves Stefānijas Grišamas starpniecību šos izteikumus nodēvējusi par nesaturīgiem. 

Trampa iziet sev netipiski "lētā" apģērbā - 450 dolāru vērtajā "Cefinn" kleitā

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa labām un modernām drēbēm naudu nežēlo. Parasti viņas apģērbs maksā vismaz četrciparu summas. Izejot 450 ...

gallery icon
24

"[Melānija] Trampa Baronam un prezidentam radīja mājas Baltajā namā. Viņai patīk dzīvot Vašingtonā, un viņa ir pagodināta pildīt ASV pirmās lēdijas lomu. Viņa plāno turpināt ar sava titula palīdzību palīdzēt bērniem, nevis tirgot grāmatas," bija teikts Grišamas paziņotajā, kurā minēts arī, ka Ivanas izteikumi ir vienkārši uzmanības meklēšana. 

Trampa pirmā sieva Ivana

ASV prezidents Donalds Tramps pirmo reizi precējās 1977.gadā ar čehieti Ivanu Zelničkovu.

gallery icon
11

ASV prezidenta pirmā un trešā sieva līdz šim publiski "laipnībām" nebija apmainījušās. Visvairāk no Ivanas ir ticis Mārlai Meiplzai, kuru uzskata par Trampa pirmās laulības iziršanas iemeslu.

"Viena ir nekas. Bet otra ir pirmā lēdija," par savām "biedrenēm" izteicās Ivana, kura ir Ivankas Trampas, Donalda Trampa juniora un Ērika Trampa mamma.

Donalda un Ivanas Trampu laulība izira 90. gados. 

Melānijas Trampas ļoti atklātais tērps

Melānijas Trampas ļoti atklātais tērps

gallery icon
16

Donalds, Ivanka un Melānija Trampi viesojas pie pāvesta Vatikānā

Donalds, Ivanka un Melānija Trampi viesojas pie pāvesta Vatikānā

gallery icon
52

Melānijas Trampas dzīve un satriecošais stils

Slovēņu modele Melānija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa trešā sieva un viņa jaunākā dēla Barona māte.

gallery icon
66