foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 25. septembris
Cita pasaule
2017. gada 25. septembris, 04:31

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 25. septembris

Kasjauns.lv

Uzzini, ko tev šodien sola zvaigznes.

AUNS
Daudz neraizējies, ja kādam šodien tava rīcība šķiet aplama, neļauj kritiskām piezīmēm ietekmēt tavu izvēli un rīcību. Rēķinies tikai ar tuvinieku viedokli.

VĒRSIS
Iesaisties sabiedriskajā dzīvē, satiecies ar draugiem, paziņām. Pēc iespējas mazāk laika pavadi vienatnē, jo tas var vedināt uz skumjām domām. Rudens kā rudens...

DVĪŅI
Viss, ko sūri grūti esi šajos gados darījis, šajās dienās, iespējams, vainagosies ar rezultātu. Vari saņemt izdevīgu darba piedāvājumu, vai tev pa prātam atrisināsies darba samaksas jautājums.

VĒZIS
Jauna nedēļa nāk ar pārsteigumiem. Lai samazinātu spriedzi, meklē zelta vidusceļu, kas ļautu aizstāvēt personīgās intereses, nesabojājot attiecības ar partneriem.

LAUVA
Veiksmīgi būs komandējumi un citi braucieni. Esi maksimāli godīgs, pirmām kārtām pret sevi. Tad saprasties arī ar citiem nebūs grūti.

JAUNAVA
Ļoti veiksmīgs nedēļas sākums. Atrisināsi pretrunas un noregulēsi saspringtas attiecības. Sakārtosi attiecības gan ar draugiem, gan brāļiem un māsām. 

SVARI
Piebremzē iniciatīvu, pietiks ar vienu neapdomīgu soli, lai tiktu aizkavēts tas, kas pamazām tomēr virzījās uz priekšu. Tava rīcība citiem nebūs saprotama.

SKORPIONS
Tu apliecināsi savu radošo pieeju un nodemonstrēsi izcilu pašdisciplīnu. Pret piedāvājumiem slēgt līgumus, stāties jaunā amatā vai iesaistīties biznesā gan izturies piesardzīgi.

STRĒLNIEKS
Ļauj sevi pierunāt uz kādu pārgalvīgu soli, kas novērsīs domas no apnicīgām problēmām. Pie nopietniem lēmumiem un tālejošu plānu īstenošanas vari atgriezties nākamās nedēļas sākumā.

MEŽĀZIS
Šodien neievies savā dzīvē neko jaunu – ievēro tradīcijas, paradumus, ierasto kārtību. Jo uzticīgāks būsi savam dzīvesveidam, jo vieglāk būs sākt jaunu nedēļu. 

ŪDENSVĪRS
Jebkuros apstākļos centies būt nosvērts un mierīgs. Būs lielas iespējas īstenot ar darbu un karjeru saistītas ieceres. Vari izvirzīt savu kandidatūru augstākam, atbildīgākam amatam.

ZIVIS
Lielākās rūpes un svarīgākie notikumi šodien var būt saistīti ar personīgo labklājību, ģimeni, mājām. Iespējami arī patīkami pārsteigumi, var piepildīties solījumi, uz ko vairs necerēji.