foto: Instagram.com/mayfliephotography
"Jo dēlam sāp visvairāk..." Šie vecāki pēc šķiršanās izdarīja to, ko spētu vienīgi retais
Viņi izšķīrās neilgi pēc Brūsa otrās dzimšanas dienas, taču kontaktu joprojām ir saglabājuši - sava dēla dēļ.
Bērni
2017. gada 20. septembris, 12:14

"Jo dēlam sāp visvairāk..." Šie vecāki pēc šķiršanās izdarīja to, ko spētu vienīgi retais

Kasjauns.lv

Šķiršanās sāp vienmēr, taču vissarežģītāk to bieži vien ir pieņemt pāra bērniem. Tieši šis ir iemesls, kāpēc Viktorija Boldvina un viņas bijušais vīrs Adams Daisons apsolīja viens otram to, ko spētu vien retais.

Viktorija un Adams nolēma katru gadu pēc šķiršanās satikties, lai nofotografētos ikgadējai ģimenes bildei kopā ar savu dēlu Brūsu. Viņi izšķīrās neilgi pēc Brūsa otrās dzimšanas dienas, taču kontaktu joprojām ir saglabājuši - sava dēla dēļ.

“Mēs neesam iemīlējušies viens otrā, ne vienmēr saprotamies, patiešām neesam labākie draugi un reizēm pat viens otru neieredzam,” savā Facebook profilā raksta Viktorija, “taču – vai zināt, kas mēs esam? Mēs esam cilvēki, kuri uz mūžu ir saistīti mūsu brīnišķīgā, gudrā, skaistā, mīļā un jautrā dēla dēļ.”
Viktorija “CBS News” stāsta, ka lēmums par ģimenes bildēm pieņemts nepatīkamā šķiršanās procesa laikā, kad abi sapratuši: viņu strīdi vissāpīgākie ir tieši dēlam.  

“Mēs asi diskutējām sava dēla klātbūtnē, kurš sēdēja man pie kājām un raudāja,” viņa stāsta, “Un es to sapratu tikai nākamajā dienā. Atskārtu, ka vairāk uzmanības esmu veltījusi tam, lai sāpinātu viņa tēti, nevis – lai nomierinātu raudošo Brūsu. Un sapratu, ka ne jau šādu piemēru es vēlētos rādīt.”
Uzreiz pēc tam Viktorija pieteicās fotosesijai kopā ar dēlu un palūdza tajā piedalīties arī savu bijušo vīru. Viņš pievienojās, un tā kļuva par tradīciju.

Pēc šīs fotosesijas ģimene saņēma daudz atbalstošu vārdu, taču daži interneta komentētāji prognozē: līdzko kādam no vecākiem uzradīsies otra puse, šī tradīcija tiks aizmirsta.

“Mēs abi sarunājām, ka to turpināsim,” saka Viktorija. “Domājam, ka arī patēvs vai pastāvīgais partneris tiks pieņemts un iesaistīsies Brūsa dzīvē. Es pārtraucu potenciālās attiecības tā iemesla dēļ, ka šie vīrieši apšaubīja manu un Adama attiecību kvalitāti un mūsu nolūkus.”

Viktorija Boldvina ir pārliecināta, ka galvenais ir cienīt vienam otru. Lai arī kādi apstākļi izveidotos. “Mēs neesam romantiski noskaņots pāris, taču cienām viens otru. Un es negrasos veidot attiecības ar kādu, kurš to nespēj pieņemt,” viņa saka.