foto: CAMERA PRESS/Peter Pedonomou / Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 21. septembris
Cita pasaule
2017. gada 21. septembris, 04:41

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 21. septembris

Kasjauns.lv

Lai izdevusies un laba diena!

AUNS

Pastāv iespēja, ka šodien vairāk kā citkārt sajutīsi vilkmi pievērsties ezoterikai. Dažs labs parasti tik loģiskais Auns posīsies zīlnieces apmeklējumam. Rūpīgi izvērtē, kāda ir saņemtā informācija.

VĒRSIS

Var gadīties, ka tavs prāts tiks aizrunāts tik meistarīgi, ka vari sapīsies maldos un ilūzijās. Vieglprātībai un aklai ticēšanai, ko tev saka, šodien kategorisks nē. Domā ar savu galvu. Šodien naudu labāk iztērē reālās, taustāmās lietās.

DVĪŅI

Lieliskas emocijas sagādās nesavtīga palīdzēšana, labdarība. Caur palīdzēšanu grūtdieņiem šodien viegli var tikt pie labās sajūtas par savas eksistences jēgpilnumu. Palīdzi!

VĒZIS

Atrodi baudu smalkas jūtas izdzīvot sevī, nevienam neko nesakot. Noslēpumaina diena, slepeni romāni, libido svētki un romantiskas ilgas. To visu šodien vari piedzīvot aumaļām, ja tikai būsi atvērts cilvēkiem.

LAUVA

No rīta līdz vakaram un vēl arī naktī mieru neliks ar darbu un naudu saistīti jautājumi. Ja spiež sirdi, atceries, ka karjera nav galvenais dzīvē.

JAUNAVA

Agrs rīta cēliens var būt mokošs, tāpēc, ja iespējams, paguli ilgāk un mosties bezrūpīgāk. Toties vakarā droši vari doties sabiedrībā - tev būs tai ko dot!

SVARI

Izvērtē, vai neesi bijis neadekvāti ass pret cilvēkiem. Ja tā, šodien ir lieliska diena, lai atvainotos par savu skatījumu uz lietām stipri šaurā leņķī.  Dziļākajā būtībā lietas ir citādākas, nekā tās tu šobrīd redzi.

SKORPIONS

Lielisks laiks, lai plānotu jaunu ceļojumu. Tas var būt arī komandējums. Darba darīšanās ārzemēs pastāv liela iespēja iepazīties ar cilvēku, kas paliks tavā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Šodien Strēlniekam prāts būs ass, analītiskā domāšana visaugstākajā līmenī. Ja tevi urda plāni, kas saistāmi ar lielāku "laukumu" nekā tikai paša komforts - perfekts laiks, lai savas vīzijas piefiksētu un iegrāmatotu.

MEŽĀZIS

Maiguma diena. Pret visiem. Mīksta sirds, protams, paver iespēju tikt ievainotai. Tāpēc šodien labāk nekomunicē ar cilvēkiem, par kuriem intuitīvi jūti - viņi nodarīs pāri.

ŪDENSVĪRS

Izvairies doties uz vietām, kur gaidāmas asas viedokļu sadursmes. Vārds pa vārdam, un beigās "sliktais" vari izrādīties tieši tu. Pievakarē labs laiks, lai, piemēram, pavēstītu kādam par mīlestības jūtām tavā sirdī.

ZIVIS

Plāni, kas šķita vareni pirms pāris dienām, tagad var piedzīvot graujošu sakāvi. Idejas kā tādas gan nenoroc! Noglabā tās attālākā plauktiņā, lai atkal piešķirtu šīm domām aktualitāti nedaudz vēlāk (apmēram oktobra vidū).