Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 19. septembris
Cita pasaule
2017. gada 19. septembris, 04:17

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 19. septembris

Kasjauns.lv

Izlasi, ko horoskops paredz šodienai:

AUNS

Ģimenē valdīs mainīga, ļoti jūtīga noskaņa. Nerunā nedomājot, jo nekad nevar zināt, kā tas tiks uztverts. Tavs organisms ir miega badā.

VĒRSIS

Vakarā laikus dodies pie miera. Glāze sarkanvīna un jauka grāmata ir tas, kas šodien tev vajadzīgs. Lieto kvalitatīvu pārtiku! Valdzināsi ar savu patiesumu, daudzi "uzķersies".

DVĪŅI

Uzpucē savas glītās krēpītes un dodies dzīvē. Ir tikai otrdiena, un izmanto to, lai uzlādētu baterijas atlikušajai darba nedēļai. Vispār šodienā nebūs vietas pustoņiem. Ja prieks, tad milzīgs, ja skumjas, tad neizmērojamas.

VĒZIS

Neiesaisties darīšanās ar savtīgiem cilvēkiem, ne tik senā pagātnē līdzīgas situācijas jau esi piedzīvojis. Nekāp atkal uz tā paša grābekļa.

LAUVA

Veiksmīga diena nākotnes plānu būvēšanai. Biznesa plānu sacerēšana nesagādās bažas - ja pats nepratīsi, ātri izdomāsi, kam palūgt padomu.

JAUNAVA

Pulksteņi spēlēsies ar tevi un negribēs rādīt pareizu laiku. Taču satraukumam nebūs iemesla – ir darbīga pirmdiena, un laimīgie taču stundas neskaita.

SVARI

Ja apstākļi spiež mainīties un pieņemt sāpīgus lēmumus — dari to. Nemeklē vieglus risinājumus, dari to, kas jādara. Pieskati auto dokumentus un tiesības.

SKORPIONS

Ja noklīdīs – vairs neatradīsies. Meklē kompromisus ar māsu vai brāli. Nekašķējies, viņiem tāpat gana problēmu privātajā dzīvē. Satiecies ar draugiem, pastaigājies, baudi dabu – rudens jau klāt.

STRĒLNIEKS

Neņem bērnus līdzi uz pieaugušo pasākumiem, viņi tur sarīkos īstu jampadraci, un pārējie neteiks tev par to paldies. Neprecētu Strēlnieku dzīvē šodien var ienākt liktenīgais cilvēks.

MEŽĀZIS

Nevērtē cilvēkus pēc cepures, bet gan pēc prāta. Daudz darba, pamaz prieka no tā.  Velti laiku savas garīgās veselības uzlabošanai; tas šobrīd ir pat svarīgāk nekā rūpes par rudens iesnām.

ŪDENSVĪRS

Radošu profesiju pārstāvji mocīsies ar iedvesmas trūkumu. Lai nekristu pilnīgā depresijā, šodien kārtīgi atpūties. Tad atlidos tava mūza. Aizliegtie augļi ir saldi, bet indīgi.

ZIVIS

Slepeni randiņi un noslēpumaini mīlas romāni ļoti retos gadījumos tiek legalizēti. Skumjas un vilšanās. Prāts uz dižu darbošanos šodien nenesīsies.