Reāli padomi, kā piesaistīt naudu. Stāsta ekstrasense Inta
"Bieži pat neapzināmies, cik ciešā naudas enerģijas izpausmju ielenkumā atrodamies," saka Inta.
Cita pasaule
2016. gada 30. aprīlis, 08:03

Reāli padomi, kā piesaistīt naudu. Stāsta ekstrasense Inta

Jauns.lv

Naudas enerģija ir viena no dievišķajām Visuma enerģijām, kas darbojas gluži tāpat kā jebkura cita enerģija – tikai tur, kur tai liek darboties. Un tikai tad, kad tai ļauj izpausties, tā nes svētību vienīgi tam, kas ar to prot rīkoties. Par to pārliecināta naudas plūsmas likumsakarību zinātāja Inta Zaļkalna.

Nauda vienmēr bijusi, ir un būs tiklab aizliegta un meklēta, kārota un celta debesīs, kā arī noliegta, lādēta, slēpta, atrasta. Naudas dēļ plosījušies kari, notikuši apvērsumi un masu slepkavības, tikušas slēgtas laulības, apvienotas valstis, organizētas sazvērestības un pieļautas baisas nodevības. Nauda var būt gan goda lieta un laimīgas dzīves atslēga, gan kauna objekts un nelaimju cēlonis. Cik cilvēku, tik attiecību un karmisko mācību, kas jāierauga, jāsaprot un jāatstrādā saistībā ar šo jēdzienu. Turklāt apzinoties, ka nauda savā fiziskajā izpausmē – makā ieliekamā – ir tikai sekas. “Bieži pat neapzināmies, cik ciešā naudas enerģijas izpausmju ielenkumā atrodamies. Sadzīves priekšmeti, tehnika, būves, vērtslietas, dažādu darbību radītas attiecības – visās šajās jomās ir saistība ar to brīnumaino spēku, kas paver iespējas kļūt patiesi brīvam un ar dzīvi apmierinātam vai kredītu važās iekaltam, iztukšotam un nelaimīgam. Jo profesionālāk pratīsim izmantot visu veidu – arī naudas – enerģiju, jo pilnskanīgāka un bagātāka būs dzīve, ” apsola māksliniece, scenogrāfe, projektu vadītāja Inta Zaļkalna, kura visu dzīvi interesējusies par ezoteriku, izzinot zemapziņu, karmas likumus, enerģiju balansēšanu, spēju nonākt kontaktā ar Visumu. Inta Zaļkalna ir arī ekstrasense, eneagrammas meistare. Naudas tēma ir tikai viens no viņas izveidotajā “Dzīves alķīmijas radošajā skolā” apgūstamajiem priekšmetiem.

Inta uzsver – jebkura fiziskā izpausme, arī nauda, atspoguļo tikai sekas, kuru cēlonis ir enerģija, prāna, apziņas stāvoklis. Dzenoties tikai pēc sekām, parasti kāroto aizsniegt nav iespējams. Ja runa ir par naudu, to vai nu nedabū, vai dabū niecīgā daudzumā, bet iegūto ātri zaudē vai iztērē. Tas notiek, ja nav izprasta vienkāršā patiesība: lai būtu pietiekami daudz naudas, vispirms jāstrādā ar neredzamo dzīves daļu – ar enerģijām.

Kā piesaistīt un aktivizēt naudas enerģiju

– Kā tas jāsaprot – strādāt ar neredzamo dzīves daļu?

– Jāsāk ar domām, apzinoties, ka tas, ko cilvēks domā, ir viņa lūgšana Dievam. Lūgšanas piepildās, tāpēc ik brīdi jādomā, ko domā. Jāatceras: domājot labas, pozitīvas, apliecinošas domas, dzīve kļūst laimīga, gaiša un bagāta, turpretī smagās domas arī ikdienu vērš drūmu. Visu laiku atkārtojot, ka naudas trūkst, Dievam tieši tas tiek lūgts, tāpēc naudas nav. Nokļūstot situācijā, kad naudas regulāri pietrūkst, nevis jāatkārto negatīvais konstatējums, bet jāmēģina analizēt savu attieksmi pret dzīvi, īpaši – pret naudu. Naudas tēma ir tikpat sena kā pasaule, un kopš aizlaikiem cilvēki meklē un arī ir atraduši simtiem metožu un iespēju, kā ar šo enerģiju sadraudzēties un pagriezt tās plūsmu pie sevis.

Tiem, kas īsti neizprot Visuma, karmas un zemapziņas likumus, var rasties jautājums, kāpēc vienam patīk, palīdz un darbojas ķīniešu naudiņas, citam – jogas enerģijas, vēl kādam strādā budisma talismani, bet citu neuzrunā nekas. Atbilde: viss mainās tikai tad, ja cilvēks sāk nopietni strādāt ar karmu un tām zemapziņas programmām, kas izraisa problēmas ar naudu. Turklāt cilvēkam ir ne vien teorētiski jāizprot mācība par naudas enerģiju, bet arī jāapgūst prasme ar to rīkoties, tikai tad makā parādīsies nauda kā fizisks elements. Turklāt tieši tādā daudzumā, kāds nepieciešams.

– Un kas jādara? Ar ko jāsāk?

– Kaut vai godīgi jāatbild uz šiem desmit jautājumiem.

1.    Kādas domas pārsvarā tu domā, kā uztver apkārt notiekošo? Pozitīvi vai negatīvi?

2.    Ko tu domā un kā izsakies par naudu?

3.    Vai naudu mīli, cieni un godā, cik lielā mērā esi tai tikai pieķēries?

4.    Vai vari runāt par naudu brīvi un nepiespiesti vai arī kaunies atzīt, ka tev tā svarīga?

5.    Vai tev naudu vajag kādam konkrētam mērķim, hobijam vai priekam vai tikai vēlmei, lai tā būtu?

6.    Vai tu naudu novērtē un cieni vai uzskati, ka bez tās var mierīgi iztikt?

7.    Kā tu rīkojies darījumos ar naudu – vai vienmēr esi godīgs vai arī nelaid garām iespēju gūt labumu sev?

8.    Vai naudas plūsmu kontrolē vai arī ļauj tai klejot nenovērtētai un neuzskaitītai?

9.    Vai bieži naudu aizņemies vai aizdod?

10.     Vai esi skaudīgs, skops, izšķērdīgs, dāsns?

– Šāda sevis iztaujāšana veicama tikai domās, vai atbildes labāk pierakstīt?

– Jebkurā darbā ar sevi procesa gaitu vajag pierakstīt un šos pierakstus saglabāt. Domas mēdz būt šaudīgas: ienāk, izskrien cauri, aizskrien un pazūd, turpretī, noformulētas rakstītā tekstā, tās nepazūd un kļūst par objektīvu tā brīža dzīves izpratnes liecinieku. Pat cilvēkiem, kam iedziļināšanās naudas lietās nešķiet svarīga, šādu atbilžu izpēte dod iespēju labāk iepazīt sevi, uzlūkot sevi no malas. Varbūt tāpēc manā dzīvē, īpaši naudas lietās, ir tā, kā pašam nepatīk, jo, domās ielaižot pārāk daudz negatīvā, tieši to lūdzu Dievam.

– Kādus secinājumus no atbilžu pierakstiem vajadzētu izdarīt tiem, kas savas attiecības ar naudu grib izprast dziļāk?

– Pirmais secinājums – lai arī attiecībās pret naudu esam ļoti dažādi un šī dažādība ir objektīvu priekšnosacījumu veidota, vajag noticēt, ka ikkatram ir iespējams uzlabot savas attiecības ar naudas egregoru. Bet vienlaikus jāsaprot, ka rezultāts būs tikai tad, ja izdosies atrast tieši to veidu, kas sabalsojas ar paša individuālajām sajūtām un – galvenais – kuru pieņem dvēsele. Mūsu zemapziņa automātiski atzīst un gatava izmantot to veidu vai tehniku, kurā iepriekšējās reinkarnācijās esam bijuši visveiksmīgākie saistībā ar dažādiem naudas enerģijas izpausmes veidiem. Tieši tās – pozitīvās un veiksmīgās zemapziņas programmas no iepriekšējām reinkarnācijām – visvairāk nosaka mūsu izvēli arī šajā dzīvē. Nevar sakārtot naudas jautājumu, neskarot pārējās dzīves jomas – savu enerģētiku, attiecības, veselību, dzīves uztveri. Viss ir viens. Neko nevar atdalīt. Daudzkārt tiek pieminēta mistiskā alķīmijas formula, bet joprojām tikai nedaudzi saprot, ka patiesā alķīmija ir darbs ar enerģijām – spēja tās apzināti vadīt un izmantot savas dzīves kvalitātes mainīšanā un uzlabošanā. Tas attiecas arī uz naudu.

Pārbaudīts uz pašas ādas

– Kā jūsu dzīvē šīs atziņas no teorijas pārtapa par pieredzi, kurā tagad varat dalīties ar citiem?

– Noteikti negribu klāstīt savu biogrāfiju, jo tajā daudz skarbu pavērsienu. Pat zinot, ka ezoterikas pamatu pamats ir saprast, ko nozīmē karma, pēc briesmīgākā lūzuma dzīvē dažreiz bija grūti pieņemt, ka mana dvēsele pati šādu likteni izraudzījusies: visas lielās mācības apgūt caur tik sāpīgām ciešanām. Pēkšņi tiec nogrūsts tik zemu, ka vairs nezini, vai maz būs iespējams piecelties. Traģiskos notikumus savā biogrāfijā noteikti negribu izlikt publiskai apspriešanai, bet virspusē redzamais, iespējams, varēja izskatīties tā: cilvēks, balts un pūkains, tāds, kurš katru savu soli mērojis ar augstākajiem godīguma standartiem un nekad nevienam nav bijis parādā, pēkšņi nokļūst tādā realitātē, kad ir viens, bez pamata zem kājām un visiem parādā, turklāt runa ir par astronomiskām summām. Savu informācijas kanālu saziņai ar Visumu šā trieciena dēļ pati biju noslēgusi, neko no iepriekš atskārstā un apzinātā neatcerējos un nezināju. Es trīs gadus meklēju atbildes, lai sāktu saprast, kāpēc tā ir noticis. Tomēr karmiskās problēmas ieraudzīšana un atgādinājums, ka tās jāatstrādā, manā gadījumā nederēja, jo problēma bija palikusi un sāpe sāpēja. Ko iesākt ar to? Izrādījās, ka šajā ziņā ne joga, ne kāda no mūsu ezoteriskajām skolām palīdzēt nevar. It kā visu zini un saproti, bet dzīvē tāpēc nekas nemainās. Aizgāju pie vēdiskā astrologa. Augstas klases profesionālis; viņš, aplūkojot manu dzimšanas brīža karti, neslēpa: viss melns, un vienīgais gaišums saistāms ar ziņu, ka izlīst caur adatas aci tomēr izdosies. Toreiz nesapratu, kāpēc manas dvēseles izvēle bija tāda – nākt pasaulē brīdī, kad Saturna aktivitāte pret Zemi vislielākā un cilvēka dzīve rit Saturna saimnieka Šani ietekmē? Šani – tas ir maksas laiks par savām kļūdām, smags darbs, pazemojumi, kalpošana, karmas koordinēšana, un tas viss – 30 gadu garumā. Turklāt jāuztver nevis kā sods, bet kā cilvēka virzīšana pretī dzīves patiesās jēgas izpratnei, garīgajām vērtībām, pacietībai, disciplīnai. Un tikai tiem, kas Šani mācību sapratuši un pārbaudījumu izturējuši, pienākas viņa svētība, paverot dzīvē visplašākās iespējas.

Tad kļuvu nikna: trīs gadi pa tukšo, neko vairs nedarīšu! Un pēkšņi notika pavērsiens, kas jau velk uz mistiku. Pārnākusi mājās, ieraudzīju istabas vidū kladi ar seniem pierakstiem. Neatcerējos ne to, kad tā rakstīta, ne to, ka būtu bloku nometusi. Kladē bija atbildes uz visiem jautājumiem, kas man šo trīs gadu laikā bija mocījuši. Kanāls tika atrauts vaļā, informācijas straumes burtiski brāzās pāri. Savedu sevi kārtībā. Tas izpaudās gan pārmaiņās ar fizisko veidolu, gan vienkāršās ikdienas situācijās, gan svarīgās sarunās ar valsts iestādēm un bankām. Es neko citu nedarīju, kā vien kārtoju tās enerģijas, kas man vajadzīgas, bet dzīve kardināli izmainījās. Tieši tāpat visu laiku notiek ar maniem skolniekiem. Mistika, kurā nekādas mistikas nav.

– Kā nonācāt līdz naudas tēmai?

– Katram sava ištadeva; tas arī ir vēdiskās numeroloģijas termins, kas norāda planētu aktivitātes vibrāciju ietekmi uz cilvēku. Vienai no manām dzimšanas brīdī aktīvajām planētām ir saistība arī ar bagātības, mīlestības, veiksmes dievieti Lakšmi – naudas aizbildni; tas pats spēks, ko latviskajā dzīves uztverē piedēvē Rīta zvaigznei jeb Auseklim, tikai mazliet citādā ietekmes akcentējumā.

– Tātad vēdiskais astrologs jūsu kartes nolasījumā tomēr kļūdījās?

– Pirms gada, kad mana dzīve jau bija kardināli mainījusies – gan fiziski, gan materiālajā ziņā, pirms pašas dzimšanas dienas nolēmu aiziet pie astrologa vēlreiz. Vai karte uzrādīs pārmaiņas? Astrologs atver iepriekšējo karti, tad tikko veidoto un – redzu – ir dziļā neizpratnē, pat šausmās. Nesaprot, kā tai pretī sēdošajai sievietei pietiekami saprotami izstāstīt, ka arī tā var būt: viss sākotnēji melnais un biedējošais pārvērties par lielāko dzīves ieguvumu, kļuvis par profesiju. Viņš sāka runāt tikai tad, kad bija gatavs atslēgt loģisko domāšanu, kļūt par informācijas kanālu. Tad arī atskanēja skaidrojums, ka man pienācis laiks saņemt Šani dāvanu – par to, ka nenogrimu, izturēju.

Naudas punkti uz ķermeņa

– Un tagad jūs apmācāt cilvēkus, kā darboties ar naudas enerģiju. Kas tās ir par zināšanām?

– Naudas tēmas izvērsums man ir netradicionāls. Tas sastāv no astoņām mācībām. Taču katrai no šīm naudas mācībām cilvēka ķermenī atbilst konkrēts punkts. Jā. Tā nav metafora. Pilnīgi konkrēts punkts ķermenī. Un tam jābūt brīvam, veselam un aktivizētam – tikai tad cilvēku jebkurā darījumā ar naudu pavada veiksme. Diemžēl vairākumam šie punkti ir bloķēti, traumēti vai citu iemeslu dēļ neaktīvi, un tas šajā jomā rada problēmas. Šo astoņu naudas mācības līmeņu apguve ir tikai pirmais solis ceļā uz sava finansiālā stāvokļa uzlabošanu. Sperot nākamos, jāzina arī desmit zemapziņas programmas, kas tiek veidotas ne vien šajā dzīvē, bet ir paņemtas līdzi no iepriekšējām reinkarnācijām – tās skrupulozi darbojas, nosakot saistību ar naudas enerģiju.

Strādāt ar šīm programmām nozīmē: 1) apgūt darbu ar karmu, lai varētu atstrādāt un transmutēt tās iepriekšējo dzīvju mācības, kas saistītas ar naudu; 2) veikt enerģētisko balansēšanu – attīrīt un aktivizēt savu enerģētiku visos līmeņos un laikos, vienlaikus attīrot arī naudas kanālu; 3) iemācīties strādāt ar zemapziņas atsevišķajām daļām, lai noskaidrotu, karmiski atstrādātu un pārprogrammētu visas situācijas, kurās ir problēmas ar naudu.

Tas, lai rezultāti būtu redzami, taustāmi un jūtami dzīvē, atkarīgs no katra karmas, kas saistīta ar naudu, un no tā, cik intensīvi un regulāri tiek strādāts ar sevi. Mācības nelietojot dzīvē nedarbojas. Viens rezultātu jutīs uzreiz, otrs pēc mēneša, trešais pēc gada vai diviem. Katram savs ceļš un savs laiks.

– Tad jau jūsu ziņā ir brīnišķīga iespēja un uzdevums padarīt mūs visus par laimīgiem miljonāriem, ieviešot naudas mācību skolu obligātajā programmā. Pietiktu pat ar lietotni mobilajā telefonā ar norādēm, kā meklēt katrai mācībai atbilstošos punktus.

– To nedaru un nemūžam nedarīšu, jo šādu informāciju nedrīkst publiskot. Tas patiesi ir reāls instruments ar milzu spēku, ko bez garīgās sagatavotības viegli vērst arī pret cilvēku. Darbojoties ar vudū lellēm, šos punktus iespējams izmantot melnajā maģijā, un daudzi to arī dara. Tiem, kas pie manis studē naudas mācību, – tas ir ilgstošs un ļoti nopietns darbs, kas vienmēr iekļauj arī karmas likumu apgūšanu –, naudas mācības punktus atklāju, bet ar nosacījumu – tikai pašu lietošanai. Cilvēki, kas saprot, ko nozīmē karma, pret tādām zināšanām izturas ļoti atbildīgi.

– Tomēr lielākajai daļai tas, par ko stāstāt, iespējams, izklausās mistisks un mazsaprotams.

– Tāpēc, ka vēl neesam līdz galam apjautuši tās jaunās enerģijas, kas nosaka Kosmosa un Zemes informatīvo mijiedarbību. Tas skar gandrīz vai visas ezoterikas jomas, jogu, astroloģiju. Viss, kas noveco, atmirst, tāpēc jāiet līdzi laikam. Arī ar naudas enerģijas kanālu darbojos pavisam citādi, nekā būtu darījusi pirms 20 gadiem.

Tomēr šīs mācības var apgūt katrs, ja vien apzinās, ka nauda pieder dievišķajām enerģijām, tāpēc dod svētību, ja tiek izmantota kā virzītājspēks, attīstības instruments un prieka avots, nevis kā alkatības mērs un iespēja izrādīt savu pārākumu pār citiem. Ja svarīgāks kļūst pretējais aspekts: man vajag, vajag vēl vairāk, un joprojām nepietiek, naudas enerģijas spēks vienmēr vēršas pret cilvēku pašu.

– Tātad? Ar naudu jāuzmanās?

– Tiem četriem procentiem cilvēka būtības, ko nosaka fiziskais ķermenis, nauda ir absolūti nepieciešama – lai skaists apģērbs, lai kvalitatīvs ēdiens, lai jumts virs galvas un mājoklis tāds, kas iepriecina arī dvēseli. Te jāsaka tā – nevis jāuzmanās, bet jāmaina domāšana. Jauno enerģiju laiks mudina saprast, ka arī prasme rīkoties ar naudu ir dzīves alķīmijas radošā māksla. Dzīve katram ir tāda, kādu viņš to veido. Alķīmija – garīgā ķīmija, atklāj katra potenciālu un iespējas. Radošums – pamats dzīves pilnveidošanai; kur trūkst radošuma, attīstība apstājas. Māksla – spēja radoši lietot dzīves alķīmiju savā ikdienā.

Šīs mācības apgūšana izmaina un uzlabo gan veselību, gan attiecības, gan biznesu, gan dzīves materiālo kvalitāti. Tā ir patiesā ALĶĪMIJA, kuras noslēpumus cilvēks jau gadu tūkstošiem tikai centies atklāt un atšifrēt, bet mūsu laiks piedāvā iespēju to lietot un augļus izbaudīt.

Astoņas naudas mācības  

Intas Zaļkalna stāsta, ka katrai no astoņām mācībām ķermenī atbilst savs punkts, kas jānosaka, jāattīra un jāaktivizē.

Pirmā mācība – apzinies starta nozīmi!

Visam pamatā ir finansiālais starts. Ar to viss sākas – ar precīzi apzinātu, kur, kā un ko pelnīt. Šī mācība sakārto un aktivizē radošo potenciālu, palīdz saprast un atrast īsto, vienīgo, dvēselei pieņemamo un tīkamo veidu, virzienu vai sfēru, kurā kļūt bagātam.

Ja ar finansiālo startu saistītais punkts ķermenī ir bloķēts, cilvēks nesaprot, kas viņu interesē un kas padodas. Viņam nav ne radošu domu, ne mērķa kaut ko mainīt, ne saprašanas, kā to varētu darīt.

Otrā mācība – jūties uzvarētājs!

Lai sasniegtu mērķi, jāapzinās uzvaras enerģijas lielais spēks. Kurš jūt sevi kā uzvarētāju, ir uzvarētājs arī finanšu lietās. Ja šis punkts ķermenī bloķēts, cilvēks neveiksmīgi investē naudu un tik bieži cieš finansiālus zaudējumus, ka spēkus vairojošo uzvaras garšu nemaz neiepazīst.

Trešā mācība – esi varonis!

Lai piederētu pie uzvarētājiem, kas spēj darboties ar lielu naudu, jābūt varonim, jo investīcijas, bizness, jauna projekta sākums vienmēr ir kā lēciens tukšumā. Tikai varonis spēj to veikt, pilnībā paļaujoties uz Visuma palīdzību, spēku un aizsardzību. Ja šīs mācības punkts ķermenī bloķēts, cilvēks kļūst gļēvs, neuzdrošinās sākt neko jaunu, no visa baidās. Nepieņem pat tos izaicinājumus, ko dzīve piešķir tieši viņam. Ir piedāvājums un jauna iespēja, bet šaubu un svārstīšanās dēļ izdevība tiek palaista garām.

Ceturtā mācība – nebaidies no slavas!

Sasniedzot uzvaras, līdzi nāk slava. No slavas nav jābaidās. Ja sasniegumiem ir pozitīva un laba slava, viss notiek, sakārtojas un realizējas arī ar naudu saistītajās jomās. Ja šīs mācības punkts ķermenī ir bloķēts, pat spožākajām finansiālajām veiksmēm pa priekšu iet neslava, un tās dēļ gaidītās atzinības vietā pat šķietami spoži projekti vai nu netiek pieņemti, vai izgāžas, kompānijas bankrotē, klienti uzrodas, bet tad atsakās no sadarbības.

Piektā mācība – rūpējies par savu paštēlu!

Tā ir saistīta ar naudas vairošanās, saglabāšanās un turpināšanās principu.

Ja šis punkts ķermenī ir vaļā un aktīvs, cilvēks spēj radīt iespaidu, ka visu, kas konkrētajā jomā vai biznesā tiek darīts, viņš, būdams nepārspējams profesionālis, pārzina no A līdz Z, jo ir vislabākais. Viņam vienmēr daudz darba, projektu, veiksmes, panākumu un arī naudas.

Tam, kuram piektās mācības punkts bloķēts, pārējie neuzticas. Viņš savā jomā, pieredzē un zināšanās var pat būt īsts profesionālis, taču sadarbībai viņu neizraugās, jo viņš nevar un neprot pārliecināt, ka tieši viņa piedāvājums ir labākais. Panākumi aiziet garām.

Sestā mācība – apzinies idejas attīstības ciklus!

Lai rudenī varētu cerēt uz bagātīgu ražu, vispirms jāiesēj sēkla – sastrādātā zemē un īstajā laikā, vēlāk sējums jāuzmana un jāaprūpē. Tas attiecas arī uz naudas plūsmu, tikai sēklas vietā ir īstās idejas īstajā brīdī. Šī mācība palīdz saprast, kas stimulē sēklas dīgšanu un augšanu – idejas attīstību – līdz pat ražas gatavībai. Ja sestās mācības punkts ir bloķēts, idejas tā arī paliek tikai ieceru līmenī, bet nekad nerealizējas. Cilvēks sēj, tērē enerģiju, līdzekļus, laiku, bet projekti nerealizējas. Pat izdīgusī sēkla nespēj iesakņoties un izaugt, raža neienākas.

Septītā mācība – mācies rīkoties ar varu!

Komplektā ar naudu vienmēr nāk vara – vara pār sevi, pār citiem, pār savu dzīvi, likteni un arī pār savu naudu. Labākajā, vēlamākajā variantā kopā ar bagātību cilvēks iegūst varu pār savām domām, tātad arī pār savu dzīvi. Ja šis punkts ir bloķēts, pat milzu bagātības īpašniekam visi kāpj uz galvas – gan padotie darbā, gan ģimenes locekļi un radi, draugi, tuvinieki, jo viņam nav ne varas, ne kontroles pat pašam pār savu naudu. Nauda ir, bet vienlaikus naudas nav, jo viss, kas saņemts, tikpat ātri arī pazūd, it kā izkūst.

Astotā mācība – mīli, cieni un godā naudu!

Mīli, cieni un godā naudu! Tā nāk tikai pie cilvēkiem, kas ir spējuši tik dziļi ieskatīties sevī un sevi iepazīt, ka viņiem darbojas kundalini un arī apziņā ir pamodināta naudas enerģija.

Ja šis punkts ir bloķēts, gan nabagam, gan bagātniekam ir problēmas. Nauda viņam nerada ne laimes izjūtu, ne prieku, ne mīlestību uz to, jo cilvēks līdzīgi magnētam pievelk to, ko pats izstaro.


Selga Amata, žurnāls “Patiesā Dzīve”/ Foto: Aigars Hibneris, Shutterstock