Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 21. augusts
Cita pasaule
2017. gada 21. augusts, 05:05

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 21. augusts

Kasjauns.lv

Kam jāpievērš uzmanība retrogrāda Merkura laikā:

AUNS

Patīkamu pārsteigumu diena – pēc saspringtās darba nedēļas šodiena būs īsta miera oāze. Atmet visus pienākumus un dari tikai to, kas iepriecina tevi pašu. Ar līgumu parakstīšanu gan jāuzmanās...

VĒRSIS

Pirmdiena tevi atgriezīs reālajā dzīvē. Daudz pārdomu par to, ko izdzirdēji un uzzināji brīvdienās. Smagi lēmumi, kuriem īsti nav paredzamas sekas... Vislabāk vienkārši aizbēgt no visiem un atslēgties savā paša pasaulē.

DVĪŅI

Pacenties šodien no visa norobežoties, visas savas domas un darbus veltot tikai patīkamām lietām. Dienas otrā puse piemērota romantiskām vakariņām ar mīļoto vai pastaigai gar jūru.

VĒZIS

Šodien viss atkarīgs no tevis. Būs lieliska diena un mierīga atpūta, ja vien neļausi sevi sakaitināt ar sīkumiem un izprovocēt uz konfliktiem. Vakarā iespējama romantiska iepazīšanās. Lai izdodas!

LAUVA

Šodien nav ieteicams strādāt – labāk pasaudzē savu veselību un attiecības ar mīļoto. Nav īstā diena, lai celtu augšā senus kašķus, rosinātu jaunus konfliktus vai apspriestu ģimenes budžetu.

JAUNAVA

Mīlestība iet caur vēderu – šodien tas apstiprināsies par 1000%. Ja ir iespēja iegadīties kādā vietā, kur pasniedz, bauda, gatavo vai māca gatavot ēdienu - tur šodien vari ne tikai izbaudīt dzīves esenci, bet pat satikt savu liktenīgo cilvēku. 

SVARI

Svaigs gaiss, mežs, augusts – šīs lietas tev šodien jāpaspēj izbaudīt. Ja nevari citādi un arī šodien jāsteidz darbi, vismaz vakarā ieplāno atpūsties ar ģimeni.

SKORPIONS

Parunājieties, nevis nosēdiet visu vakaru pie TV vai katrs savā datorā. Tas jūs patiešām satuvinās. Šī ir vien no gada "lielo attiecību skaidrošanas dienām", tāpēc rūpīgi jādomā, ko saki, ko vēlies no otra.

STRĒLNIEKS

Dienas pirmajā pusē labāk paliec mājās – pasaudzē savu veselību. Tava palīdzība var būt vajadzīga tuvākajiem – vecākiem, bērniem, mājdzīvniekiem.

MEŽĀZIS

Vakarā aicini ciemiņus vai pats dodies ciemos vai citās izklaidēs - tev šī ir lieliska diena, lai veiktu sabiedriskas aktivitātes, kā rezultātā iegūtu pat arī materiālu labumu. Jāiet cilvēkos, nesēdi vienatnē.

ŪDENSVĪRS

Šī būs tiešām laba diena – iepriecināsi savu mīļo cilvēku un arī pašam/ai būs smaids sejā. Skaidrošanos un pārmetumus atstāj citām dienām, šodiena nav piemērota ne kašķu risināšanai ar bērniem, ne pretenzijām kaimiņiem.

ZIVIS

Šodien vairāk domā par savām lietām un nebāz degunu svešās darīšanās. Nav īstā diena arī garām sarunām ar mīļoto, tās var novest pie domstarpībām, kuru patiesībā nemaz nav.