Piektdien seksam jāsaka kategorisks NĒ, brīdina astrologs Baņķis
Astrologs Kristaps Baņķis silti iesaka piektdien, 6. maijā, atturēties no seksa. Intīmās attiecības šajā dienā var radīt enerģijas izsīkumu, it īpaši vīriešiem.
Cita pasaule
2016. gada 6. maijs, 06:19

Piektdien seksam jāsaka kategorisks NĒ, brīdina astrologs Baņķis

Jauns.lv

Piektdien, 6. maijā, seksam jāsaka kategorisks „nē”, brīdina astrologs Kristaps Baņķis. 6. maijs ir viena no trim mēneša dienām, kurā ieteicams ievērot stingru celibātu. Vēl šomēnes no seksa būtu jāatturas 14. maijā, 15. maijā – dienas pirmajā pusē līdz diviem pēcpusdienā un 25. maijā.

Seksam nelabvēlīgās dienas var aprēķināt pēc Mēness cikla kalendāra, skaidro astrologs. 9., 19. un 29. Mēness cikla dienas ir Mēness apjukuma dienas, kad seksuālās attiecības būtiski saindē kopābūšanu un veicina nesaprašanos partneru starpā. Šomēnes šīs dienas iekrīt 6., 14. un 25. maijā. Intīmām attiecībām nav piemērotas arī tā dēvētajās kārdinājuma dienas, kad laulātie ir tendēti uz sānsoļiem.

Baņķis skaidro, ka šajās nelabvēlīgajās dienās sekss var novest pie šķiršanās, izsaimnieko abu partneru enerģijas krājumus, nodod partnerim negatīvu enerģiju, kā arī veicina seksuālu slimību rašanos. Svarīgām lietām enerģijas var nepietikt vienkārši tādēļ, ka tās aiziet kā caurā maisā, dzīvojot aplamu seksuālo dzīvi. Tieši konkrētās dienas enerģētika ir tā, kas taisa šos „caurumus”.”

Astrologs Kasjauns.lv norādīja, ka šis kalendārs īpaši būtu jāievēro vīriešiem: „Šajā laikā kā no riepas caurs ventilis izlaiž gaisu tā sieviete no vīrieša izsūc panākumiem un finansēm vērtīgu enerģiju. Tā noplok! No seksa šajās dienās rodas konflikti un seksuāla neapmierinātība, es to salīdzinu ar otra negatīvo enerģiju miskastes izlaizīšanu”.

Ceturtdienas vakarā sākas jauns Mēness cikls (iestājas jauns mēness) un šajā laikā naktis ir emocionāli smagas, jo Mēness Perigejā nosmok emocijās, cilvēkiem rodas pat pašnāvnieciski nodomi.

Elmārs Barkāns/Foto: Aigars Hibneris, Shutterstock