Ališa Kīza pievienojas kliedzoši spilgto neona matu krāsu cienītāju pulciņam
Dziedātāja Ališa Kīza.
2017. gada 27. jūlijs, 07:07

Ališa Kīza pievienojas kliedzoši spilgto neona matu krāsu cienītāju pulciņam

Kasjauns.lv

Dziedātāja un komponiste Ališa Kīza (36), kura pērn izpelnījās sabiedrības uzmanību paziņojot, ka nekad vairs nelietos sejas dekoratīvo kosmētiku, faniem sociālajos tīklos atrādījusi jauno frizūru. Neona košas dzeltenas, oranžas un rozā bizītes.

Slavenības ar neona krāsas matiem

Slavenības ar neona krāsas matiem

gallery icon
37

Kā pirmo dziedātāja Ališa Kīza sociālajos tīklos atrādījusi fotogrāfiju, kurā redzama no mugurpuses, vērojam Ņujorkas panorāmu. Fani var redzēt tikai kādu dāmu, kuras mati sapīti košās bizītēs. Šī noslēpumainā būtne ir ģērbusies baltā brīvā t-krekliņā un frizūrai pieskaņotās koši rozā bikses. Vai tā tiešām ir Kīza?

#views #nyc

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Vēlāk mūziķe publiskojusi arī tuvplānu, kurā redzams, ka šo košo bizīšu īpašniece patiešām ir viņa pati.

Ališa Kīza nav pirmā slavenība, kas izvēlējusies neona košu matu krāsu. Šā gada aprīlī ar spilgti dzelteniem matiem lepojās Kardašjanu klana pārstāve, realitātes šova zvaigzne Kailija Dženere. Viņa šādu matu toni bija izvēlējusies par godu „Coachella” mūzikas festivāla apmeklējumam.

Neona košās krāsās matus savulaik krāsoja dziedātāja Keitija Perija, arī ekstravagantā mūziķe Lady Gaga izmēģinājusi kliedzoši spilgtās matu krāsas. Ar neona krāsas cirtām lepojās arī Nikija Mināža, Keša, Džareds Leto, Rūmera Villisa un vēl citi slaveni ļaudis.

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on