foto: Vida Press
Skaista topošā vedekla! Bekhemu dēls iemīlējies ļoti pievilcīgā meitenē
Viktorijas un Deivida Bekhemu dēla jauno draudzeni Madisonu sejas vaibstu dēļ salīdzina ar pašu Meganu Foksu.
2017. gada 25. jūlijs, 13:15

Skaista topošā vedekla! Bekhemu dēls iemīlējies ļoti pievilcīgā meitenē

Kasjauns.lv

Modes dizaineres Viktorijas Bekhemas un viņas vīra, bijušās futbola zvaigznes Deivida Bekhema ģimenes pusdienu galdu drīzumā, iespējams, papildinās burvīga jauna lēdija. Tā ir Bekhemu vecākā dēla Bruklina (18) jaunā mīlestība, amerikāņu dziedātāja un modele Madisona Bīra (18).

Kaut arī Bruklina tuvās attiecības ar mammu Viktoriju nav salīdzināmas ne ar ko citu, puisis jau sen ir iesoļojis pieaugušo pasaulē un satiekas ar skaistām meitenēm. Iepriekš Bruklins draudzējās ar slaveno jauno aktrisi Hloju Greisu Morecu, bet pirms tam viņu vienoja jūtas ar modeli Sonju Benu Amaru.

foto: Instagram, Vida Press
Bruklins Bekhems ar mammu Viktoriju.

Pēc šķiršanās no Hlojas Bruklins ilgi neskuma. Viņa jaunā mīlestība ir ASV uzlecošā zvaigzne Madisona Bīra, kas iepriekš kļuva slavena dziedātāja Džastina Bībera mīļotā meitene.

foto: Vida Press
Madisona Bīra.

Tagad jaunais pārītis Bruklins un Madisona ne reizi vien piefiksēti, pavadot laiku kopā Losandželosā. Tostarp fotogrāfi abus piefiksējuši kādā romantiskā mirklī kafejnīcā.

Bekhemu dēls Bruklins un viņa skaistā draudzene Madisona

Futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas 18 gadu vecais dēls Bruklins satiekas ar amerikāņu modeli Madisonu Bīru

gallery icon
13

Nav pārsteigums, ka Bruklina uzmanību ir piesaistījusi tieši Madisona. Tiek prognozēts, ka viņa atpazīstamībā drīz pārspēs par sevi pieredzējušākas Holivudas zvaigznes. Meitenei ir lieliska balss, un savukārt izskata ziņā Madisona ir tik perfekta, ka viņu salīdzina ar aktrisi Meganu Foksu, kuru dēvē par pasaules skaistuma simbolu.

foto: Vida Press
Madisona Bīra.

Tiesa, Bekhemu ģimenei tuvi avoti vēstī, ka, kaut arī Bruklina slavenie vecāki dēlam nenosaka, ar ko satikties, viņi tomēr mudina puisi kritiski izturēties pret partneru izvēli un pieskata, lai topošā vedekla atbilstu noteiktām prasībām. Gudra, zinātkāra un tuva šovbiznesa pasaulei – šādi kādā intervijā Viktorija raksturojusi meiteni, kādu vēlētos redzēt blakus savam dēlam. Izskatās, ka Madisona visiem šiem kritērijiem atbilstu, jo nav tikai tukša skaistule, kas ieslīgusi Instagram pasaulē.

Jaunā modele Madisona Bīra, kurai paredz spožu nākotni šovbiznesā

Jauno modeli un dziedātāju Madisonu Bīru uzskata par meiteni ar spožu nākotni. Sejas vaibstu dēļ Madisonu pat salīdzina ar pašu ...

gallery icon
26