Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 28. jūlijs
Cita pasaule
2017. gada 28. jūlijs, 05:34

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 28. jūlijs

Kasjauns.lv

Foršu dienu mums un Tev!

AUNS

Debesīs valdot varenajai Lauvai, arī Auns gūs milzu enerģijas pieplūdumu, un tieši šodien vari realizēt radikālas pārmaiņas - no totāli vecā uz pavisam jauno, svaigo. Tiem, kuri vēlas iesaistīties politikā, šī ir izcila diena panākumiem.

VĒRSIS

Atgriešanās pie vecajām vērtībām. Pārdomas par dzīves jēgu un savas personas nozīmību. Skaidri apzināsies problēmu sakni un spēsi radoši risināt lietas. Šodien vari sākt būvēt ko jaunu un paliekošu nākotnes kontekstā. Kaut vai izmet veco mīļo krekliņu un aizej nopērc jaunu, labu, dārgu kreklu!

DVĪŅI

Vari saskarties ar stabilitātes krīzi. Robežšķirtni redzēsi, taču risinājumu vēl ne. Izšķirīgus jautājumus pagaidām tikai apzini, bet nesāc asas kustības problemātikas risinājumā. Pēcpusdienā labs laiks, lai palutinātu sevi ar kādu vaļību.

VĒZIS

Ja šķiet, ka zudusi jēga kādai darbībai, tad tā, visticamāk, arī ir. Strādā pie konkrētības pašas sapņos un vīzijās. Mīlas attiecībās var nākties saskarties ar greizsirdību, un tikai paša Vēža ziņā ir tas, cik smalki šīs emocijas spēsi apstrādāt. Saglabā vēsu prātu.

LAUVA

Jaunam projektam šodien startu nedod - pietaupi to līdz nākamās nedēļas sākumam. Svārstīgas emocijas var sabojāt labi iesāktu lietu. Egoisms prevalēs privātajās attiecībās, taču tas nav draugs saticībai. Paejies solīti pretī un piekāpies mīļotajam cilvēkam.

JAUNAVA

Neslēp emocijas, dusmojies, izrādi sašutumu, prieku un izbrīnu. Darbošanās robota manierē mazinās tavas izredzes un panākumus. Jūlija beigas ir arī labs iemesls uzlabot savu veselību. Atrodi sev piemērotu diētu un atsāc rīta vingrošanu.

SVARI

Sarežģītās pretenzijas, ko izvirzi citiem, ir nevietā. Palīdzi reāli, ar savu darbu, ar piemēru. Mīlestībā draud ieciklēšanās. Saņemies un pārkāp pāri tam, kas traucē. Piektdienas vakars ar romantiskām vakariņām divatā būtu labs sākums.

SKORPIONS

Turpini tos jaunos projektus, ko esi sācis. Izmanto jaunākās tehnoloģijas, strādā tandēmā ar jauniem, progresīviem cilvēkiem. Mājās sabiezināsies atmosfēra

STRĒLNIEKS

Mētāšanās no pārspīlētas kārtības mīlestības līdz pilnīgai savu pienākumu ignorancei. Izvēlies vidusceļu! Pagalam neveiksies dokumentu formēšana. Lai nebūtu jāpiedzīvo nepatīkami brīži, akurāti pildi savus pienākumus. Privātajā jomā – slidena diena.

MEŽĀZIS

Nerunā par to, par ko neesi pārliecināts. Un pats galvenais - nelieto alkoholu. Tas sagādās tikai kaunu. Turpini cīnīties par savām pozīcijām. Ja vajag, lieto spēku. Tu šodien esi kā sportists, kuram maksimāli jāpiepūlas, lai izcīnītu uzvaru.

ŪDENSVĪRS

Mājās nauda un kaislība ies roku roku - finansiālā atkarība no partnera kāpinās tavu seksualitāti. Atraisies un baudi tuvību! Ķeries pie vairākiem darbiem vienlaikus un paralēli virzi tos uz priekšu. Ja kas samisējas, nepārdzīvo - citi tāpat to nemanīs.

ZIVIS

Privātajā dzīvē šodien neliels apjukums – jūtas neies kopā ar racionālo domāšanu. Neļaujies primitīviem instinktiem, klausi saprāta balsi.