foto: Shutterstock
Pārmaiņu treneris Artūrs Šulcs - par seksualitāti un atdzisušu attiecību restartēšanu
"Tajā mājā, kur cilvēki mīlējas, valda gaisotne, kurā patīkami atrasties, vienalga, vai runa ir par vecvecākiem, vecākiem vai jaunlaulātajiem," saka seksologs. "Kur bērniem ir mīļākais rotaļu poligons? Vecāku laulības gultā!"
Attiecības
2017. gada 24. jūlijs, 06:35

Pārmaiņu treneris Artūrs Šulcs - par seksualitāti un atdzisušu attiecību restartēšanu

Selga Amata

"Patiesā Dzīve"

Seksualitāte nav tikai medicīniski bioloģisku procesu kopums, bet būtiska vērtību sistēmas sastāvdaļa un viens no dzīves kvalitātes noteicošajiem faktoriem, spriež seksologs un pārmaiņu treneris Arturs Šulcs.

Savāda situācija – nav gandrīz neviena plašsaziņas līdzekļa, kurā nebūtu atvēlēta vieta seksa sadaļai. Visādi izlocīts, šis vārds uzrunā arī no reklāmu stabiem, grāmatu vākiem, sienu apķēpājumiem un filmu titriem. Dzirkstošā pašmāju komēdija Svingeri, kas aicina labdabīgi izsmieties par jauna pāra seksualitātes peripetijām, kļuvusi par šā gada filmu ražas kases gabalu. Sekss ir visur, bet ar seksualitāti ir problēmas. Vai tā var būt? Izrādās, var. Seksuālais vēsums pāru attiecībās, frigiditāte, grūtības tikt pie bērniņa – tā ir tikai milzīga aisberga redzamā daļa. Vismaz tā apgalvo šīs jomas speciālisti.

Lasi tālāk un uzzini - kas ir seksualitāte un kas jādara, lai atkal liktu uzliesmot padzisušajai dzirkstelītei

Nākamā lapa: Mīlēties - pēc iespējas biežāk un jebkurā vecumā. Cilvēks, kurš mīlējas, labāk integrējas sabiedrībā

Tēmas