foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 23. jūlijs
Cita pasaule
2017. gada 23. jūlijs, 06:23

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 23. jūlijs

Kasjauns.lv

Uzzini, ko labu tev šodienai sola zvaigznes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Neslinko tikai tāpēc, ka nav neviena, kas mudina uz aktīvu rīcību. Sevis labā jau var nedaudz papūlēties un izdarīt ko lietderīgu. Un šodiena tam ir ļoti laba diena.

VĒRSIS
Veiksmīgi būs dažādi braucieni - gan tuvāki, gan tālāki. Uz apkārtējo palīdzību gan lielas cerības neliec, brīnumi nenotiks. Rīkojies pragmatiski un secīgi.

DVĪŅI
Lai uzturētu labas attiecības ar apkārtējiem, liec lietā intuīciju un psihologa dotības. Iziešana sabiedrībā kopā ar mīļoto cilvēku vairos saskaņu.

VĒZIS
Tiecies pēc stabilitātes, taču atceries, ka pārāk liela rutīna attiecības var padarīt garlaicīgas un vienmuļas. Neuztraucies, ja kādu apstākļu dēļ rodas nepieciešamība mainīt plānus. Dari, un tev izdosies!

LAUVA
Mīlestība vairos pašpārliecinātību. Ja tev ir partneris – stiprini attiecības, ja nav – paraugies apkārt, vai blakus nav kāds, kuru līdz šim neesi pienācīgi novērtējis.

JAUNAVA
Tuvinieku morālais atbalsts palīdzēs neapjukt brīžos, kad prāts teiks vienu, bet emocijas mudinās uz pavisam ko citu. Uzticies intuīcijai, klausi sirdij, taču nekļūsti neaprēķināms.

SVARI
Ja plāno pārkārtojumus mājoklī, iesaisti tajā visu ģimeni – darbi ies no rokas, un rezultāts gandarīs. Esi godīgs pret sevi – tas palīdzēs saprast, ko savā uzvedībā uzlabot, no kā izvairīties.

SKORPIONS
Ja gribi izbaudīt asākas izjūtas, pamet savu komforta zonu un dodies pretī nezināmajam. Prasmīgi apejoties ar iegūto informāciju, izdosies atrisināt ar darbu un materiālo labklājību saistītus jautājumus.

STRĒLNIEKS
Jutīsies atbildīgāks un pašpārliecinātāks nekā jebkad. Jaunu uzplaukumu var piedzīvot novārtā atstātas attiecības. Ļauj notikumiem attīstīties!

MEŽĀZIS
Par līdzcilvēku rīcību izsakies piesardzīgi, savaldi emocijas – pārlieku nosodoša attieksme var izraisīt nesaskaņas. Izbaudi katru brīdi, ko pavadi kopā ar tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS
Neklausies tenkās, neturi nevienu aizdomās. Ja jūti vajadzību sevi palutināt, iegādājies kaut ko skaistu, kas sagādā prieku, vairo pozitīvas emocijas.

ZIVIS
Attiecības būs sirsnīgas un mīļas, ja biežāk teiksi laipnus vārdus, uzslavēsi, samīļosi. Atklāj savas dzīves vērtības, vēlmes un cerības – nemāci dzīvot, vienkārši mīli!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās