foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 22. jūlijs
Cita pasaule
2017. gada 22. jūlijs, 06:21

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 22. jūlijs

Kasjauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien!

AUNS
Veiksmīgi izdosies pabeigt iesāktus darbus, bet kāda jauna apņemšanās stimulēs pilnveidot sevi un apgūt jaunas prasmes. Atrodi laiku, lai izrunātos arī ar mīļoto vai cilvēku, kurš tev patiesi rūp.

VĒRSIS
Atsaucies draugu piedāvājumiem, bet, ja pašam rodas kāda laba ideja, pastāsti par to citiem. Kopīgas aktivitātes palīdzēs labāk iepazīt sevi un cilvēkus apkārt. Liela nozīme būs arī pašiedvesmai – noskaņojies uz uzvaru, un tu to sasniegsi.

DVĪŅI
Runas dotības šodien palīdzēs vieglāk īstenot savus mērķus. Labs atbalsts būs cilvēki, kas nebaro ar tukšām ilūzijām, raugās uz notiekošos reāli, bet ne bezcerīgi.

VĒZIS
Dzīve ieies mierīgākās sliedēs. Varēsi vairāk laika atlicināt pašsajūtas uzlabošanai, veselīga dzīvesveida piekopšanai un ģimenes stiprināšanai.

LAUVA
Nokļūstot kritiskā situācijā, var izrādīties, ka māki ko tādu, kas pat sapņos nav rādījies. Jaunā līmenī var pāriet attiecības ar mīļoto cilvēku, tās kļūt noturīgākas, stabilākas.

JAUNAVA
Pirms dodies iepirkties, izvērtē, kas tev patiešām ir nepieciešams un cik naudas vari atļauties izdot. Uz kredīta neko nepērc.

SVARI
Lai izvairītos no rutīnas, dažādo ģimenes dzīvi, ievies tajā kaut ko jaunu. Kopā būšana ar savējiem sagādās daudz prieka un būs lielisks enerģijas avots.

SKORPIONS
Pievērs uzmanību tam, kā jūties, kas tevi priecē, kas skumdina. Nesteidzīgā atmosfērā, paliekot aci pret aci ar savām domām un izjūtām, apjautīsi, cik daudz nezināmā mīt tevī.

STRĒLNIEKS
Pat tad, ja par savu taisnību cīnīsies ar pilnu atdevi, tev ne vienmēr izdosies panākt savu. Kritiku neuztver personīgi. Vairāk laika velti ģimenei, atpūtai.

MEŽĀZIS
Ja esi nobriedis kardinālām pārmaiņām, droši īsteno tās. Uzmanies gan, lai pārāk saasināta uztvere un taisnības mīlestība nepadarītu tevi nervozu un nedaudz grūtsirdīgu. Ņem visu vieglāk!

ŪDENSVĪRS
Lai cik satraucoši notikumi vēlāk risinātos tavā jūtu dzīvē, tie darīs tevi stiprāku, dzīves gudrāku un pieredzes bagātāku. Ar savu humora izjūtu un dzīvesprieku pozitīvi noskaņosi arī citus.

ZIVIS
Esi aktīvs, pieņem visu, ko dzīve tev sniedz. Enerģijas apmaiņa, kas veidosies mijiedarbībā ar cilvēkiem, ļaus izbaudīt kopības sajūtu un nodrošinās tev tik nepieciešamo emocionālo labsajūtu.