Astroloģe Deina Laiviņa: pavasaris ir sievišķības laiks. Reāli padomi, kā satikt īsto un vienīgo
Randiņiem jābūt pilnvērtīgiem. Vienam otrs jāiepazīst, jāiztaujā par interesēm, ieradumiem, bērniem un mājdzīvniekiem. Ja vīrietis neuzdod jautājumus, ir skaidrs, ka negrasās ar sievieti veidot nopietnas attiecības.
Cita pasaule
2016. gada 10. maijs, 14:38

Astroloģe Deina Laiviņa: pavasaris ir sievišķības laiks. Reāli padomi, kā satikt īsto un vienīgo

Jauns.lv

Pavasaris ir laiks, kad sēt domu sēklas, aprušināt un kopt, līdz no tām uzplaukst īstas mīlestības un attiecību puķe, uzskata astroloģe, numeroloģe un vibrāciju dziedāšanas speciāliste Deina Laiviņa. Pavasaris ir sievišķības sējas laiks!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Deinas Laiviņas redzējuma informatīvā pilnība slēpjas dažādu metožu un tehniku sintēzē. Piemēram, Deina ir viena no retajām, kas strādā ar numeroloģisko horoskopu un lieto Natālijas Ladini metodi, kas ļauj ieraudzīt savas un dzimtas nerealizētās dzīves programmas. Viņa palīdz atrast nozaudēto likteņa atslēgu – zināšanu un tehniku kopumu, ar ko mainīt un vadīt dzīvi. Deina saka, ka tieši pavasarī sievietei paveras iespēja satikt to vienīgo, īsto, mīļoto, tāpēc šoreiz runāsim par sievietes būtību un ceļu pretim laimei.

Ar svešu ādu

Mūsdienu emancipētās Rietumu sievietes dzīvo vīriešu enerģijās, tāpēc nav laimīgas un nespēj izveidot noturīgas attiecības, uzreiz paziņo astroloģe. Ja tā, rodas loģisks jautājums: ar ko sievišķākā enerģija atšķiras no vīrišķās? “Vīrietim ir svarīgs rezultāts, bet sievietei process. Bet ko dara sabiedrība? Jau skolā meitenei stāsta, cik svarīgi ir izvirzīt mērķi, konkurēt, cīnīties, uzvarēt, veidot karjeru. Tas nav sievietes uzdevums! Īsi skaidrojot, sievietes enerģija ir pasīvā, vīrieša – aktīvā. Sievietei svarīgi krāt enerģiju, savukārt vīrietis to var impulsīvi tērēt. Stress sievietei kaitē, jo iztukšo viņu. Turpretī vīrietim spriedze nāk par labu, jo ļauj attīstīties. Nav jau tā, ka sievietei visu laiku jādzīvo tikai sievišķajās enerģijās, jo katrā no mums ir gan sievišķā, gan vīrišķā enerģija. Svarīga ir proporcija, īpaši attiecībās ar vīrieti. Dažreiz nav par sliktu, ja sieviete ielec vīrišķajās enerģijās, arī tas ir vajadzīgs! Tomēr pat darbā sieviete labāku rezultātu var panākt, paliekot sievišķajās enerģijās.” Skaidro Deina, papildinot: ja sievietei ir daudz psihiskās enerģijas, viņa jūtas mierīgi un labi. Ja enerģijas kauss tukšojas, sievieti pārņem panika, nervozitāte un sākas nesakarīga rosība. Kad sieviete ir harmonijā ar sevi, viņa izstaro tik daudz mierpilnas laimes, ka pietiek visiem, un mājinieki jūtas aizvējā un saules staru ielokā. Kad sievietei pietrūkst enerģijas, viņa savā ziņā kļūst par enerģētisko vampīru, jo sāk izsūkt spēkus no vīrieša. “Kāpēc tā ir noticis, ka tagad sievietēm jāmācās dzīvot pareizajās enerģijās?” jautāju. “Daudzie kari, kas gāja pāri mūsu zemei, piespieda sievietes ieņemt vīrieša lomu, iekāpt vīrieša enerģijās, lai izdzīvotu un turpinātu dzimtu,” paskaidro Deina. Paaudzes ir mainījušās, sievietēm vairs nav jābūt stiprām un jālaužas ar elkoņiem pa priekšu, bet viņas kā tīklā iekļuvis putns netiek laukā no vīrišķajām enerģijām. “Ir jāiet ārā apzināti, soli pa solim. Sākumā ir bailes, šaubas, bet, kad izdodas tikt laukā no vīrišķās uztveres, dzīvei ir cita garša.”

Attiecības – sievietes atbildība

Jau vairākus gadus Deina salīdzina vēdu (senākās hinduisma mācības), senslāvu un senlatviešu zināšanas par sievietes un vīrieša enerģētiskajām atšķirībām. Līdzību ir pārsteidzoši daudz. “Garīgie psihologi, kas runā par sievietes un vīrieša enerģētiskajām atšķirībām, par to, kā sievietei (un vīrietim) sevi jāsajūt un jāpozicionē, lai attiecības veidotos harmoniskas, balstās vēdu garīgajās mācībās. Ritenis otrreiz nav jāatklāj.” Deina atzīst, ka šobrīd daudz praktisku zināšanu viņa gūst no Krievijas garīgās psiholoģes Irinas Pirmas sievišķības mācībām. “Ņemot vērā, ka es strādāju pēc principa “es jūtu”, nevis “es zinu”, tad varu teikt, ka Irinas Pirmas piedāvātās metodes sievietei palīdz atgriezties pie sievišķās būtības, lai izveidotu laimīgas savstarpējās attiecības ar vīrieti.”

Kad atnākam šajā pasaulē sievietes vai vīrieša fiziskajā veidolā, tas nenotiek tāpat vien, turpina astroloģe. “Vīrieša uzdevums ir realizēties sabiedrībā, bet sievietes pamattēma ir attiecības. Sievietei dzīves laikā ir jāmācās veidot attiecības visplašākajā nozīmē – ar sevi, vīrieti, bērniem, apkārtējo pasauli. Tomēr pirmais un galvenais solis ceļā uz attiecībām ar ārējo pasauli ir atjaunot saikni ar sevi. Tikai tad, kad tu pieņem, mīli un cieni sevi, ar tādu pašu attieksmi iespējams izturēties pret apkārtējiem. Kad sieviete saprot, kādi ir viņas un kādi ir vīrieša dzīves uzdevumi, konflikti izzūd. Viņai vairs nav jautājumu, kuram jārisina attiecību tēma. Sievietei mainoties, uzreiz mainās apkārtējā pasaule. Lai kā gribētos iebilst, vēdiskās mācības un dzīves pieredze parāda, ka tas, kas notiek attiecībās, lielā mērā ir atkarīgs no sievietes.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

“Ir tik daudz sieviešu ar sasaldētu sirdi! Sasalšana parasti sākas bērnībā un iepriekšējās dzīvēs,” turpina Deina. “Iemeslu, kāpēc sievietes noslēdz savu mīlestības avotu, ir daudz. Visbiežāk vainojama vardarbība – gan emocionāla, gan fiziska. Nereti emocionālā vardarbība ir neapzināta. Ledus sirds jeb nespēja atvērties dziļām jūtām, mīlestībai kā programma tiek nodota pa dzimtas līniju. Septiņdesmit procentus no enerģijas, ko izmantojam dzīvē, veido dzimtas enerģija. Noskaidrojiet, kā attiecības ar vīrieti veidojās mammai, vecmāmiņai, vecvecmāmiņai. Vai tās bija laimīgas, mīlestībā un cieņā balstītas? Aizvainojumi, vilšanās, sāpes, ko dzimtas sievietes izjuta pret vīriešiem, nosprosto enerģijas upi un samazina mūsu spēku. Mantotajām sāpēm piepulcējas mūsu dzīves laikā iegūtās, reizēm pilnībā aizverot enerģijas plūdumu. Ja sieviete neko nemaina, dzimta var beigt eksistēt – tajā var nebūt pēcnācēju.” Deina piebilst: savukārt enerģija pa vīriešu dzimtas līniju raksturo naudas lietas.

Mīļākā vai sieva

Kad sieviete ir gatava attiecībām, viņa sev uzdod jautājumu: kā rīkoties – meklēt vīrieti vai gaidīt? Izrādās pareizs nav ne viens, ne otrs variants. Lai vīrietis atnāktu, ir jāiekustina enerģija un jārada apstākļi. “Šobrīd ir sējas laiks,” iedvesmojoši nosaka Deina. Sieviete ir cieši saistīta ar dabas ritmiem – pat sievietes fizioloģija pakļaujas Mēness ciklam. “Sievietes enerģijas plūsma ir identiska notiekošajam dabā. Ziemā enerģija jākrāj, lai pavasarī ir spēks, ar ko pievilkt iecerēto. Sievietēm, kuras vēlas sastapt savu otro pusīti, jāķeras pie sējas darbiem. Ir skaidri jāapzinās – kāda esmu, kādam vīrietim varu un gribu būt blakus. Vīrieti raksturo viņa mērķi. Sievietei ir jāsaprot, vai vīrieša mērķis atbilst viņas vērtībām un vai viņa spēs palīdzēt vīrietim uz to virzīties. Ja ne – tad jāpilnveido sevi vai jānomaina vīrieša tēls.” Un tā: domās iztēlojies vīrieti, kuram turies kreisās rokas elkonī. Vīrieša labajai rokai jābūt brīvai, lai ar to varētu virzīties uz mērķi, airēties pa dzīves viļņiem. “Sievietei jādomā, vai viņa gribētu atrasties blakus, piemēram, politiķim, slavenam māksliniekiem, zemniekam vai policistam. Ja sieviete iztēlē redz sevi blakus politiķim, tas nozīmē, ka viņai jāpārzina etiķete, jāprot nepiespiesti sarunāties par aktuālām tēmām. Ja domās sieviete jūtas labi blakus zemniekam, ir laiks šo to uzzināt par stādiem un zemes darbiem. Var doties uz kursiem, meklēt informāciju internetā, nopirkt atbilstošas grāmatas. Svarīgi, lai sievietes domu sēklas sasaucas ar viņas darbiem.” Tad sākas randiņu laiks, bet vispirms jāiemācās atšķirt, kurš ir “mans vīrietis”, kurš svešs. “Svešs ir pirms neilga laika šķīries vīrietis, tāds, kurš enerģētiskā līmenī vēl nav atraisījies no iepriekšējās partneres.” Deina skaidro, ka atkarībā no personības un attiecību ilguma, lai atjaunotos, vajadzīgs gads vai pat divi. Minimālais laiks – pusgads. Otrs svešinieks ir vīrietis, kuram ir attiecības ar citu sievieti. “Te nu sieviešu solidaritāte klibo, jo mums ir iestāstīts, ka vīrieši ir mazākumā, un ikvienai sievietei šķiet, ka viņa ir īpašāka un labāka. Veidojot attiecības ar precētu vīrieti, sieviete pati sev nodara pāri, jo dzīvo ilūzijās par attiecību nākotni.” Ir arī citi svešie, bet visus variantus nemaz nav vajadzības nosaukt, jo dodamies tālāk pie interesantākās sadaļas. “Kad Kosmosā ir nosūtīts vēstījums, kādu vīrieti gaidām, Visums mums gatavo pārbaudījumus.

Mēs nedrīkstam iet uz randiņu, līdzi ņemot ideālā vīrieša šablonu, lai to vīzdegunīgi pielaikotu. Skaidrs, ka vīrietis neatbildīs mūsu iedomu tēlam. Pirmajos randiņos jāiemācās pieņemt un cienīt vīrieti bez nosacījumiem, nevis nostāties kategoriskā pozīcijā pret ikvienu, kas neatbilst ideālam. Sākumā sievietei jātrenējas sūtīt impulsus, kas pievilks īsto vīrieti.” Deina pamāca, ka dziļš dekoltē un mini svārki nebūs pareizā randiņa tērpa izvēle, jo pavedinošais tēls raidīs maldīgus signālus. “Mēs gribam, lai vīrietis saredz mūsu dvēseli, bet ierodamies ar seksīgi izceltām krūtīm. Tā tas ir – pirmais, kam vīrietis pievērš uzmanību, ir sievietes izskats. Bet kāds? Ko sieviete vēlas ar savu izskatu vīrietim paust. Turpretī sievietei svarīgāks ir vīrieša intelekts, jo viņa intuitīvi iztausta vīrieša mērķus. Tālāk ir jābūt gatavai, ka sākumā vēdiskā Mara jeb mūsu Māra – likteņa dievība – sūtīs vīriešus, kas mums nepatiks. Iespējams, būs vīrieši, kas mūs emocionāli aizskars, bet pēc tam nāks mūsu īpašību spoguļotāji, kas var izraisīt lielu kaisli. Uzmanību – ja kāda tuvumā jūs elšat un sarkstat, bēdziet! – viņš nav īstais. Īstais seksuālu iekāri uzreiz neizraisīs. Nereti sievietes jautā, pēc kura randiņa sākt intīmās attiecības. Ir vajadzīgi ne mazāk kā 5–7 pilnvērtīgi randiņi. Kāpēc? Ja sieviete viegli un ātri piekrīt seksam, sieviete vīrieša apziņā ieprogrammējas kā mīļākā, un to nevar labot ne laulība, ne kopīgi bērni.” Bilstu, ka tas nav sliktākais statuss. Vārds sieva iepriekšējo paaudžu pieredzes ietekmē daudzām atgādina stop zīmi, aiz kuras ir zupas katls, veļas baļļa un dīcošs putekļu sūcējs. Deina piekrīt, ka vārdi mūsos raisa dažādas asociācijas, bet tie neizsaka būtību. “Mīļāko vīrietis nekad neuztver kā īpašo sievieti, tāpēc attiecībās pietrūkst īstas mīlestības, cieņas, paļāvības un kopējas virzības uz attīstību. Apprecēties nav grūti, bet cik pāru attiecības ir patiesi piepildītas? Stāsts ir par enerģētiku, smalkāka līmeņa saiknēm, nevis juridisko statusu. Sieviete ir tā, kura izdara izvēli, dod atļauju, kā pret sevi izturēties. Ja viņa apzināti izvēlas būt mīļākā, tad viss ir kārtībā, bet bieži vien sieviete vēlas izveidot ģimeni, kļūt par sievu, bet attiecību sākumpunktā izturas tā, kā to dara mīļākā.” skaidro Deina.

Iemīlēšanās kā uzšķilts sērkociņš

Un tā jāapbruņojas ar pacietību. “Randiņiem jābūt pilnvērtīgiem. Tas nozīmē, ka vienam otrs jāiepazīst, jāiztaujā par interesēm, ieradumiem, bērniem un mājdzīvniekiem. Ja vīrietis neuzdod jautājumus, ir skaidrs, ka negrasās ar sievieti veidot nopietnas attiecības. Daba vīrietī ir ielikusi mednieka instinktu, tāpēc viņam sieviete ilgi jālenc un jāiekaro. Ja sieviete ir viegls medījums, vīrietim par viņu zūd interese.” Deina pavēsta, ka ir vismaz sešpadsmit jautājumi, kurus vajadzētu uzdot. “Ir jānoskaidro sadzīviskas lietas, kas sākumā šķiet nebūtiskas, bet var izrādīties liktenīgas. Piemēram, ja vīrietis ir izteikts pūce, bet sieviete cīrulis, kad viņi satiksies? Viens ies gulēt tad, kad otram vakars tikai sākas. Ja sieviete necieš, ka vīrietis čāpstina, bet viņš šo ieradumu pat nedomā mainīt, attiecības pajuks it kā maznozīmīgā iemesla dēļ. Varbūt vīrietim riebjas, ka sieviete gultā dzer kafiju ar cepumiem, bet viņu kaitina, ka vīrieša automašīnā valda nekārtība.” Ak vai – iesaucos! Nabaga vīrietis – ne no rītiem pagulēt, ne čāpstināt drīkst! Deina smejas – jā, komiski, bet harmonija attiecībās veidojas no sīkām detaļām. “Ir vēl viens interesants princips. Kad sieviete likteņa dievietes sūtītos pārbaudījumus ir izturējusi, viņai jāturpina iet uz randiņiem, jāsarakstās, jākomunicē, jāuztur simpātiju uzmanība ar vismaz trim vīriešiem vienlaikus. Visiem trim (vai pat vairākiem) jāzina, ka viņai ir arī citi pretendenti, jo viņa vēlas satikt cilvēku, lai sāktu nopietnas attiecības. Sākumā ne ar vienu no viņiem sekss nedrīkst būt.”  Un kā ar vīriešu iebildumiem, ka iecerētajai ir pulciņš favorītu? “Iebildumiem nav jābūt, jo viņam nav nekādu privātīpašnieka tiesību uz sievieti. Turklāt sievietei jāsaprot, ka arī vīriešiem ir tiesības tikties ar citām sievietēm. Kāpēc tas ir vajadzīgs? Sievietes dabā ir tendence pāragri pieķerties vīrietim, lolot iluzoras cerības, dāvāt mīlestību avansā. Ja pielūdzēji ir trīs, sieviete jūtas brīvāk. Turklāt sieviete no trim aplidotājiem saņem trīs reizes vairāk komplimentu, un tas ceļ viņas pašapziņu. Arī vīrieši izjūt konkurenci, un tas tikai vairo viņu mednieka instinktu.”

Viss jau būtu skaisti, nodomāju, bet dažas ir laimīgas, kad uzrodas kaut viens kavalieris. Kur nu vēl trīs! Kā izrādās – ja sieviete patiešām ir gatava attiecībām, nevis iedomājas, ka ir gatava (piemēram, “īstu vīriešu Latvijā nav” vai “ai, kam es esmu vajadzīga, pilna pasaule ar jaunām un smukām”), ja sieviete patiesi ir atbrīvojusi savas sievišķās enerģijas, tiek solīts, ka uzmanības apliecinājumu netrūks. Jautājums – vai mēs, sievietes, saprotot, ka tas nav iecerētais princis, uzreiz nenobloķējam šo dzīves kanālu, kas vēsta: “es patīku”, “mani vēlas satikt”, “mani iekāro”.

“Var gadīties, ka sākumā sievietei ne īpaši patīk vīrietis, kas izrāda uzmanību, viņai varbūt patīk kāds cits, bet paiet laiks, un viņa saskata meklēto pavisam citā vīrietī. Tātad – kad sieviete saprot, pēc pusgada vai ātrāk – jā, šis ir vīrietis, ar kuru es gribētu būt kopā, viņi vienojas, ka turpmāk tiksies tikai viens ar otru. Tas ir nākamais attiecību līmenis, kuru izejot sieviete apzinās, ka ir izdarījusi apzinātu izvēli, tāpēc turpmāk ieguldīs attiecībās mīlestību, sievišķo enerģiju un neprātos: “Ek, vajadzēja ilgāk pameklēt, varbūt atrastu labāku.” Striktie randiņu noteikumi kļūst saprotamāki, kad Deina izskaidro vēdisko skatījumu par to, kas ir iemīlēšanās. “Romantiskā iemīlēšanās ir egoistiska garīga un psiholoģiska vajadzība, kas nav saistīta tikai ar pretējo dzimumu. Tauriņus vēderā, vieglu levitāciju un emocionālu pacēlumu izraisa arī burvīgi dabas skati, ģeniāla mūzika, mākslas darbi. Nav izslēgts, ka romantiskā iemīlēšanās var pāraugt noturīgās jūtās, bet iemīlēšanās vienmēr ir īslaicīga kā uzšķilts sērkociņš un pati par sevi nav jūtas, kas cilvēkus notur kopā.”

Mēness, saules un zvaigznes sieviete

Saku, ka sadzirdu patriarhālas notis, kas, mūsdienu rietumnieciskajai sievietei, kura tiecas pēc pašpietiekamības un brīvības, varētu griezt ausīs. Vai princese ar savu varoni dzelžaini pie sāniem ir vienīgais attiecību modelis, kas cilvēkus spēj darīt laimīgus? Varbūt sieviete var saglabāt neatkarīgu statusu, neuzspiežot sev sievas, mīļākās vai mājsaimnieces stigmu un gūstot baudu no periodiskām attiecībām vai pat tikai no seksa? Deina pacietīgi skaidro: “Nenoliedzami, sievietei ir tiesības izvēlēties, kādas attiecības veidot – būt par mīļāko vai sievu, bet varbūt tomēr viņa vēlas kļūt par mīļoto sievieti? Sievietes enerģija ir īpaša, vīrietim ļoti vajadzīga, tāpēc viņš pēc tās tiecas neapzināti. Ja sieviete piekrīt vīrietim dot šo enerģiju vienkārši tāpat, caur seksuālām attiecībām, vīrietis no tās iegūst, bet sieviete zaudē. Tā ir iekārtots dabā. Enerģijas apmaiņa starp vīrieti un sievieti rada enerģētisko lauku, kas piesaista veiksmi, labklājību un citas jaukas balvas. Mīļāko attiecībās nekas tāds nerodas, pat gluži pretēji, dzimst zemas astrālas būtnes.” Iebilstu – grozies kā gribi, bet aizvien vairāk cilvēku izvēlas nesaistīt savu dzīvi ar otru fundamentālās, monogāmās attiecībās un dažādos dzīves posmos meklē dažādus partnerus. Dzīvi ar vienu cilvēku mūsdienās jau sāk uzskatīt par tādu kā neandertāliešu stilu. Astroloģe pasmaida: “Jautājums ir pavisam vienkāršs: vai, dzīvojot šādos modeļos, mūsdienu sievietes ir laimīgas? Nē! Jāsaprot, ka būt par sievieti, kura dzīvo sievišķajās enerģijās, automātiski nenozīmē būt par mājsaimnieci. Atkarībā no tā, kādi talanti ir uzkrāti iepriekšējo dzīvju laikā, esot gan sievietes, gan vīrieša veidolā, ir trīs sieviešu tipi – Mēness, Zvaigznes un Saules. Mēness sievietē dominē sievišķās enerģijas, un viņai patiesi patiks būt par sievu un māti. Zvaigznes sieviete attiecībās ar vīrieti būs kā Mēness sieviete – mīļa, jauka, sievišķīga, bet viņai vajadzēs realizēt savus talantus sabiedrībā. Saules sieviešu ir daudz – viņas konkurē ar vīriešiem, dzīvo vīriešu enerģijās, upurē partnerattiecības vai izvēlas zemāka līmeņa vīriešus. Viņu uzdevums ir kļūt par Zvaigznes sievietēm.”

Tas, ka cilvēki ir precējušies, vēl nenozīmē, ka starp viņiem pastāv savienība, uzsver Deina. “Ir divas atšķirīgas enerģētiskās sistēmas, ko visprecīzāk var raksturot krievu valodā – семейный союз (ģimenes savienība) un брак, kas nozīmē brāķis.” Deina saka, ka svarīgi atcerēties, kā attiecības sākās, jo it visā ir svarīgs sākuma punkts – dzimšana.

Lai noteiktu saderību, Deina izpēta abu partneru numeroloģisko matricu, kas atspoguļo iepriekšējās dzīvēs uzkrāto rakstura spēku. “Matrica pastāsta, cik stiprs iekšēji ir cilvēks, cik augsta ir viņa pašapziņa. Tā ir kā daudzu gadu laikā slīpēts dimants. Ja vīrietis ir stiprāks par sievieti, kombinācija ir labvēlīga, jo sievietei jābūt vājākai. Ja stiprākās pozīcijās ir sieviete, viņai jāmācās savu rakstura stiprumu novirzīt darbā, radošos un sabiedriskos procesos, nevis attiecībās ar vīrieti, dominējot pār viņu. Ja sieviete nemainās, viņa zāģē vīrieti, kurš nesaprot, kāpēc blakus citai jūtas kā varonis, bet kopā ar šo ir kā niecība.” Tomēr Deina nekad kategoriski nesaka: šis pāris sader, bet šis ne. Ņemot talkā astroloģiskos un numeroloģiskos datus viņa atklāj klupšanas akmeņus, ko nocelt no ceļa, lai attiecības harmonizētos.

...Aiz loga arvien jūsmīgāk aicina pavasaris, un šķiroties Deina sievišķīgi dāsni novēl: “Lai katrai no mums izdodas atrast savu īsto un vienīgo!”


Evija Hauka, žurnāls “Patiesā Dzīve” / Foto: Shuttertock, Aigars Hibneris