Bērnu pārdomas par un ap ģimenes vērtību. Drīz Ģimenes diena!
Bērni dalās savās pārdomās par ģimenes nozīmi un vērtību.
Bērni
2016. gada 11. maijs, 12:16

Bērnu pārdomas par un ap ģimenes vērtību. Drīz Ģimenes diena!

Jauns.lv

Noels (5 gadi), Lība (7 gadi) un Klāvs (10 gadi) video stāstā dalās savās pārdomās par un ap ģimeni. Video par godu Starptautiskajai Ģimenes dienai, ko atzīmē 15.maijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ja bērns ģimenē saņem mīlestību, viņš katrā savas dzīves dienā būs laimīgs. Kaut mazdrusciņ. Kaut vai ļoti drūmā dienā viņš varēs iedomāties kaut ko labu un papriecāties. Bet ja cilvēks izaugs bez laimes ģimenē, tad vienmēr viņš būs sarūgtināts par visu, nespēs priecāties," pārdomās dalās 10 gadus vecais Klāvs Smildziņš. Savukārt piecgadīgais Noels teic, ka mammai zīmē sirsniņas.

Par godu Starptautiskajai Ģimenes dienai, ko oficiāli atzīmē 15. maijā, nesen atklātajā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā trīs dienas notiks kopīga lielformāta gleznas zīmēšana. Tās radīšanā aicināta piedalīties ikviena ģimene. Lielformāta gleznas par godu Ģimenes dienai taps arī novados – Jelgavā, Līvānos, Liepājā un Madonā. Pasākumus organizē valsts atbalsta programma “Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte”” un Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”.

No 13. maija plkst. 17.00 līdz 15. maija plkst. 17.00 ikviena ģimene ir aicināta ierasties Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā (adrese: Krišjāņa Valdemāra iela 10a) un piedalīties Ģimenes dienai veltītā mākslas darba tapšanā, kas atradīsies trešajā stāvā. Pēc tam šī lieliskā glezna, kuras tapšanā būs pielikusi roku arī tava ģimene, tiks dāvināta Rīgas Dzemdību namam!

Vairāk par Ģimenes dienai veltītajiem pasākumiem Rīgā un novados uzzini ŠEIT .

Mammamuntetiem.lv