Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 28. jūnijā
Cita pasaule
2017. gada 28. jūnijs, 05:40

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 28. jūnijā

Kasjauns.lv

Lai tev jauka un izdevusies diena!

AUNS

Lieliski veiksies Auniem, kuri "ar" kultūras lauciņu un strādā svētu darbu sabiedrības labad. Arī attiecību jomā viss ies kā pa sviestu - ja vien spēsi neizrādīt ietiepību un spītību. Gudrākais piekāpjas.

VĒRSIS

Labs brīdis, lai izsapņotu tuvāko nākotni un kopā ar tuvākajiem domubiedriem - tie var būt arī mīļie un radi - nolemtu, kas lietas labā jāveic vēl šovasar. No darba nogurušajiem ļoti vēlams paņemt brīvdienu vai garāku atvaļinājumu. Vientulīgajiem laba diena, lai atrastu dvēseles draugu.

DVĪŅI

Centieni visiem iespējamiem līdzekļiem parādīt sevi un paspīdēt sabiedrībā var gluži vienkārši izgāzties. Šodien pastāv risks iedragāt savu autoritāti, tāpēc ļoti jāpiesargājas - seko līdzi, kā runā, kā uzvedies, kā citi tevi redz no malas.

VĒZIS

Uz mīlestību orientētajiem šodien obligāti jādodas cilvēkos - tur vari sastapt savu īsto vienīgo un liktenīgo. Kas reiz tev netaisnīgi atņemts, nu taps atdots. Daudz darba, taču nogurumu īsti nejutīsi. Īstena enerģijas diena!

LAUVA

Jauni pienākumi var kardināli mainīt dienas ritmu un tavus iepriekš nospraustos mērķus. Cilvēki pie tevis tieksies un prasīs pēc padoma. Ja mīlas attiecībās ir sarežģījumi, pirms reakcijas pacenties ievākt psiholoģiska rakstura informāciju, lai tev būtu adekvāta zināšanu bāze.

JAUNAVA

Ierasta diena, ierasta vide un nemainīga gaisotne. Daudziem var šķist, ka nekas nemainās, nekas nenotiek - dzīve ir citiem, tev tikai dīkstāve. Pat ja tā ir, tūdaļ viss mainīsies. Klusums pirms vētras, un tev jābūt gatavībā, esot lielu pārmaiņu priekšā.

SVARI

Atklāti jāatzīst sev, ka laiks iepeldēt plašākos ūdeņos. Daudziem Svariem tas dīķis, kurā tu peldi, nu šķitīs izpeldēts. Jāgatavojas kam diženākam. Tavu acu priekšā pavērsies plašs iespēju spektrs, tikai jāspēj izdarīt precīza izvēle. Šī diena laba jebkādām ķirurģiskām manipulācijām.

SKORPIONS

Izturies saprotoši pret citādāk domājošajiem. Lielu vilšanos var sagādāt paša muļķīgā rīcība un nedomāšana uz priekšu. Materiālā plānā labs laiks, lai sabalansētu budžetu, prāvu daļu naudas atvēlot tieši kvalitatīvai izklaidei. Vislabāk - kopā ar bērniem.

STRĒLNIEKS

Gaidāmi veiksmes brīži profesionālajā jomā. Ja būsiet gatavi pacelties spārnos, tas, visticamāk, arī notiks. Grūtībās der atcerēties, ka ar neatlaidīgu darbu un pacietību var panākt daudz. Privātajā dzīvē vēlams pozitīvi reaģēt uz mīļotā cilvēka vārdiem un darbiem, biežāk runāt par mīlestību. Kādam uzradīsies jauns sirdsāķītis, kas uz dzīvi liks paraudzīties no cita skatpunkta.

MEŽĀZIS

Jācenšas samierināties ar sabiedrības prasībām, kā arī atrast zelta vidusceļu starp personīgo un sabiedrisko dzīvi. Izdosies uzstāšanās un prezentācijas, noderēs pārliecināšanas spējas. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību savam ārējam izskatam – no tā var būt atkarīgs kāds pozitīvs lēmums. Kopā ar mīļoto cilvēku meklējot kādas problēmas risinājumu, svarīgi vienoties par prioritātēm.

ŪDENSVĪRS

Tiks pragmatiski prātots, kā uzlabot darba apstākļus. Kādā brīdī vari nebūt pārliecināts, vai visu darāmo spēs īstenot. Atbalstu var meklēt pie kolēģiem. Apsver prātā ienākušās idejas un pievērsies filozofijai un garīgajām zinātnēm. Vakariņas ar tuviniekiem, ģimenes foto uz darba galda liecinās par laimi. Nerakņājies pagātnē, to nevar pārrakstīt.

ZIVIS

Perspektīva jaunām partnerattiecībām, kam būs liela nozīme turpmākajā dzīvē. Veiksme atkarīga no pareizas sabiedroto izvēles. Labāk neinvestēt, cerētā efekta nebūs. Attiecībās paaugstināsies jūtīgums. Gribēsies, lai partneris biežāk izsaka komplimentus. Intelektuālas un iedvesmojošas izklaides kopā ar domubiedriem.