Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 27. jūnijs
2017. gada 27. jūnijs, 06:01

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 27. jūnijs

Kasjauns.lv

Kas gaidāms šodien:

AUNS

Alksi pēc atzinības sabiedrībā, un to arī gūsi, ja rīkosies izmanīgi un smalki. Daudz kas no šodien izdzirdētā var izrādīties vien baumas. Sargi savu veselību, īpaši sievietes - ķermeņa apakšdaļu.

VĒRSIS

Uzturēt labas attiecības šodien var izrādīties vissvarīgākais, taču vienlaikus arī visgrūtāk veicamais uzdevums. Impulsivitāte un viegla aizkaitināmība var maksāt mieru gan mājās, gan darbavietā. Centies saglabāt rāmu garu, vēsu prātu.

DVĪŅI

Dažs labs var justies kā pliks pa nātrēm - šodien, īpaši rīta pusē, daudziem plāniem var būt šķēršļi. Uzklausi apkārtējos un ieklausies padomos - tas var pasargāt no problēmām.

VĒZIS

Vērts pievērsties garīga līdzsvara atgūšanai, ja tas šķiet kaut kur nedaudz tāds kā nozudis. Šodien vari pārsteigt pats sevi ar kādu neparastu, Vēzim galīgi netipisku rīcību. Viss uz labu! Cerības sasniegt vēlamo nezaudē.

LAUVA

Draudzīgs smaids un mīļi vārdi vērs pat aizvērtas durvis. Sarunas ar apkārtējiem izvērtīsies neparasti auglīgas, daža laba saruna var izaugt līdz pat draudzībai. Rīkojies atbildīgi un izlēmīgi; laba diena līderiem.

JAUNAVA

Tikai tavas zināšanas var palīdzēt labāk orientēties sarežģītā situācijā. Tu daudz ko sapratīsi labāk nekā citi situācijā iesaistītie, taču par to var nākties pārliecināt. Sieviešu dzimtes Jaunavām šodien ir liela iespējamība tikt pie mazuļa - ja gribas, pūliņi vainagosies panākumiem.

SVARI

Kritizējot citus, centies saglabāt objektivitāti. Saudzīgi izturies pret svešiem piederošu īpašumu. Piemēram, dzīvojot viesu namā, ar pietāti izturies pret lietām. Daudzi Svari šodien var nonākt sturpceļā attiecībās ar mīļoto.

SKORPIONS

Savas intereses aizstāvi ar saudzīgām metodēm: izvēlies vismaigākos vārdus, lai situāciju pagrieztu sev labvēlīgu. Ja arī kaut kas neizdosies kā plānots, tev tiks dotas iespējas visu labot.

STRĒLNIEKS

Šodien centies neidealizēt cilvēkus. Kāds nesen iepazīts cilvēks patiesībā var izrādīties ne tāds, kāds bija tavās domās. Aklai ticībai pagalam slikta diena - var sanākt rūgta vilāšanās. Pēcpusdienā koncentrējies vienam lielam darbam, nevis desmit nebūtiskiem pienākumiem.

MEŽĀZIS

Ko sēsi, to pļausi. Šodien baudīsi pagājušajā mēnesī izdarīto - gan labu, gan sliktu. Priekšpusdienā veiksies tikšanās ar nepazīstamiem cilvēkiem - droši vari sevi prezentēt un parādīt no vislabākās puses. Veiksmīgas darba pārrunas.

ŪDENSVĪRS

Jūtu sfērā var būt manāms haoss, taču risinājums, visticamāk, nebūs atkarīgs no tevis. Vēls vakars būs daudz ražīgāks radošajiem prātiem, - rīta stundā vairāk veiksies eksaktiem cilvēkiem. Materiālas dabas riski uz sevi liktās cerības neattaisnos.

ZIVIS

Labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Nolaid zemāk savu prasību latiņu, un varēsi baudīt "zilus brīnumus". Labs laiks tām Zivīm, kuras jau ilgstoši dzīvo mokošā vientulībā: tieši šodien kādā ierastā vidē vari sastapt savu nākamo lielo mīlu.