foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. jūnijs
Cita pasaule
2017. gada 24. jūnijs, 06:24

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. jūnijs

Kasjauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Svētki ir beigušies, lai dzīvo svētki. Negaidīti var atklāties kāds ilgi glabāts noslēpums, kas liks aizdomāties par tavu rīcību. Ja vēlies ko vērst par labu, esi atklāts pret tuvākajiem. Un runā tiešu valodu - mājienu došana "caur puķēm" ne pie kā laba šoreiz nenovedīs.

VĒRSIS
Esi kritisks un izvērtē visus par un pret, jo pamazām kļūs skaidrs, kam veltīt lielāku uzmanību, ko atstāt otrajā plānā. Pozitīvas emocijas uzvedinās uz cēlām domām, vēlmi sakārtot personisko dzīvi, gūt jaunus panākumus. Ja gribi būt pamanāms, atrodi ar ko pārsteigt un izbrīnīt, izdari vairāk, nekā no tevis gaidīts. 

DVĪŅI
Ir saulgriežu laiks, kad gaisā virmo ažādas grūti izskaidrojamas enerģijas. Kontrolē savas izpausmes, jo kādam tās var šķist pārlieku agresīvas. Lai arī būsi par sevi pārliecināts, tomēr tev ne vienmēr izdosies atstāt vajadzīgo iespaidu. Mieru, tikai mieru. Tieši aukstasinība šodien būs pareizā izvēle.

VĒZIS
Pavēro sevi no malas. Pārāk daudz emociju, vai ne? Un zvaigznes saka skaidri un gaiši: tev nepiestāv būt drāmas karalienei. Ja nespēj citādi, vismaz parūpējies, lai apkārt valdošās aizkulišu intrigas tevi neskartu. Izjūtot pastiprinātu nogurumu, nesteidzies meklēt visas iespējamās kaites, vispirms kārtīgi atpūties, sakārto dienas režīmu.

LAUVA
Radošo impulsu būs daudz, tomēr ikviena ideja tiks apšaubīta, katrai mūzai blakus atradīsies kritiķis, kas nesaudzīgi norādīs uz nepilnībām. Lai nu kā - atceries, ka ne viss notiek uzreiz un pacietība ir slavējama īpašība. Uz seniem paradumiem gan nebalsties – maini tos! Atrodi laiku, lai apgūtu ko jaunu, aizraujošu.

JAUNAVA
Domā, kā pavadīt šo dienu patiesi skaisti. Nu, lai ir ko atcerēties. Jo lielākas būs izvēles iespējas, jo grūtāk būs izlemt. Attiecībās nemeklē vainīgo, jo tas būs pirmais solis uz strīdiem un nesaskaņām. Nestabilas partnerattiecības var negatīvi ietekmēt tavus nākotnes plānus.

SVARI
Ar savas personības neatvairāmo šarmu spēsi panākt pozitīvu reitingu sabiedrības acīs. Tomēr uz ilgstošas sadarbības izveidošanos neceri – attiecības veidosies pēkšņi, impulsīvi, un tikpat negaidīti tās var tikt pārtrauktas. Esi uzmanīgs un bezkaislīgs, ja šodien plāno doties tuvākos vai tālākos ceļojumos. Azarts nebūs tavs draugs, ievēro mērenību.

SKORPIONS 
Padomdevēju tev būs daudz, katrs gribēs tevi aizvilkt uz savu pusi. Attiecībās iespējami pārpratumi, veltas cerības. Vērtīgu padomu saņemsi no tiem, kas problēmas raduši risināt citādāk nekā tu. Bet teiksim skaidri un gaiši - ignorē viņus visus. Šodien klausi nekam citam kā tikai savai sirdij. 

STRĒLNIEKS
Iestājies par taisnību, aizstāvi savu viedokli un intereses. Ja ticēsi sev un nebaidīsies darīt tā, kā uzskati par pareizu, tev viss izdosies un nekas netraucēs sasniegt iecerēto. Iesaisties aktivitātēs, kas palīdzēs uzlabot sabiedrības dzīvi. Visi citi šodien būs tik nevarīgi, ka vienīgā cerība uz tavu "motoriņu". Jo citādi nudien bez tavas enerģijas pasaule var apstāties.

MEŽĀZIS
Maģiskais saulgriežu laiks rada daudz neskaidrību zvaigznēs. Padoms tev: tiecies iegūt pareizu priekšstatu par pastāvošo situāciju, tad nebūs grūti izvēlēties īsto brīdi savu nodomu īstenošanai. Mājas dzīve, izklaide un pienākums – tie būs trīs galvenie jautājumi, ko risināsi šodien. Gandarījums tevi gaida ne visos darbības lauciņos.

ŪDENSVĪRS
Analizē savas motivācijas, esi paškritisks. Pielūko, ka savā vērienīgajā manierē nesaplāno pārāk daudz uzdevumu. Attiecībās nepieļauj iejūtības un mīļu vārdu trūkumu. Velti uzmanību mīļotajam cilvēkam, izmanto jebkuru uzmanības piesaistīšanas paņēmienu, lai panāktu, ka tevī ieklausās, domā, kā piešķirt attiecībām vairāk kvēles. 

ZIVIS
Lielu aktivitāti izrādīs tie, kas raduši citus pamācīt, audzināt. Viņu kritika būs nesaudzīga, toties patiesa. Lai jau viņu izvēles paliek pašu ziņā, tu lem par sevi un atmet to, kas nevairo tavu pašapziņu. Padomā par to, lai no tā, ko dari, būtu kāds labums arī nākotnē. Atļaujies būt egoists, nemitīga domāšana par otru traucē tev realizēt veselīgi savtīgus plānus.