Cita pasaule
2017. gada 22. jūnijs, 06:28

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. jūnijs

Kasjauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Darbā veiksies, arī mājas solis nešķitīs apgrūtinošs un garlaicīgs. Viss spīdēs un laistīsies, būsiet ar sevi apmierināts. Vārdu sakot - īstas pirmssvētku noskaņas. Pēcpusdienā iespējams kāds pavērsiens, kas situāciju radikāli vērsīs jums par labu. Bez grūtībām izdosies sevī atrast tās īpašības, kas palīdz neapjukt, un izmantot situāciju savā labā.

VĒRSIS
Lai arī nevienam neko nebūsiet lūdzis, jūsu personīgās dzīves problēmu risināšanā negaidīti var iejaukties draugi vai radinieki. Izvērtējot radušos situāciju, viņi, iespējams, piedāvās kādu vērā ņemamu risinājumu. Kaut arī būsiet pārsteigts par tādu notikumu pavērsienu, tomēr ļaujiet, lai viss rit savu gaitu.

DVĪŅI
Šodien jums, iespējams, izdosies gāzt kalnus bez īpašas piepūles. Taču neceliet degunu pārāk augstu — tik un tā esat tikai viens no mazajiem zobratiņiem lielajā mehānismā. Vakarpusē personīgo dzīvi var ietekmēt sabiedriskās norises, kurās būsiet iesaistījies. Jūsu intereses būs galvenokārt pragmatiskas.

VĒZIS
Kolēģi un darījumu partneri būs pretimnākoši, jūsu idejas un ierosinājumus uzklausīs, tomēr jūs paļausieties tikai uz sevi, būsiet pārliecināts par savām spējām un gatavs uzņemties atbildību. Noderēs jūsu organizatora dotības, ja vien nepārkāpsiet pilnvaras, vadot citus. Kopumā diena būs ļoti piesātināta un dinamiska.

LAUVA
Izvērtējot padarīto, iespējams, sapratīsiet, ka jums ir visas tiesības būt apmierinātam gan ar darbu, gan ar ģimenes dzīvi. Tomēr  var rasties vēlēšanās kaut nedaudz, tomēr šo to mainīt savā ikdienā. Nodomu īstenošanā liela nozīme var izrādīties ģimenes atbalstam.

JAUNAVA
Iespējami radošas enerģijas uzplūdi, būsiet ļoti darbīgs, atjautīgs, atvērts sarunām un jauniem kontaktiem. Jūsu prātu var satraukt neparasta iepazīšanās neparedzētos apstākļos. Turpmākais jau būs atkarīgs no paša apņēmības un iniciatīvas — varbūt ir vērts atteikties no kāda iesīkstējuša aizsprieduma un ļaut vaļu fantāzijai.

SVARI
Jūsu finansiālais stāvoklis sākotnēji var izrādīties cerīgāks, nekā bijāt iedomājies. Daļu sava kapitāla varat ieguldīt mājokļa remontā, daļu — lielākos pirkumos, kas atvieglotu mājas soli un uzlabotu sadzīvi. Tuvinieki pierādīs, ka uz viņiem var paļauties — piedāvātā palīdzība būs īstajā brīdī.

SKORPIONS
Solīt jau ir viegli, bet ne vienmēr teikto ir tikpat viegli arī izpildīt. Varat dot sev nelielu atlaidi un kādu solījumu aizmirst vismaz uz laiku. Aizraus brīvs, radošs darbs, kuru veicot var likt lietā talantu. Attiecības ar mīļoto cilvēku ievirzīsies romantiskā gultnē — jums būs savi noslēpumi.

STRĒLNIEKS
Būsiet ļoti darbīgs, aizņemts ar rūpēm par ģimenes labklājību un daudzajiem pienākumiem darbā. Iespējams, dzīvosiet ar pārliecību, ka viss, ko darāt un kā dzīvojat, ir absolūti pareizi. Jūs labi zināsiet, kā iepatikties cilvēkiem, un savtīgu interešu labad šīs spējas nekautrēsieties likt arī lietā.

MEŽĀZIS
Attiecībās ar līdzcilvēkiem liela nozīme var izrādīties prasmei izprast citu problēmas. Līdzsvara un savstarpējās sapratnes veidošanai izmantojiet katru iespēju, neesiet vienaldzīgs pret draugu un kolēģu neveiksmēm. Lieciet lietā runas dāvanas un šarmu — panāksiet savu.

ŪDENSVĪRS
Paļaujieties uz intuīciju un sev vien zināmām dzīves likumsakarībām. Pat tad, ja jūsu lēmumi izraisa apkārtējo neizpratni, neatsakieties no izvēlētā ceļa. Jūsu padomdevēja būs iekšējā balss, kas neļaus palaist garām izdevību gūt panākumus. Iespējams, tiks pievērsts vairāk uzmanības, nekā jūs vēlētos.

ZIVIS
Lai cik neatkarīgs un pašpārliecināts jūs būtu, tomēr bez uzslavām un atzinības šodien iztikt nevarēsiet. Katrs draugu vai kolēģu uzmundrinājums būs kā eliksīrs, kas vairo enerģiju un prieku. Vakarpuse piemērota nezināmā izzināšanai. Varat pieņemt piedāvājumu iesaistīties jaunā darbības sfērā, kas ļautu izpausties spējām un talantam.