Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 26. jūnijs
Cita pasaule
2017. gada 26. jūnijs, 06:05

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 26. jūnijs

Jauns.lv

Kam jābūt gatavam šodien:

AUNS

Padosies darbi, kuri citiem nav afišējami, piemēram, rakstniecība, tekstu sacerēšana, "slepeni" pētījumi vai tamlīdzīgi. Par saviem nopietnajiem plāniem citus cilvēkus pagaidām neinformē. Informācijas noplūde vēlāk var likt kaunēties. Mīlas jomā lieliska diena tiem, kuri nesen iepazinušies un vēlas spert nākamo soli attiecību stiprināšanai.

VĒRSIS

Darījumu attiecībās ievēro neitralitāti. Izvairies izteikt asas piezīmes kolēģiem un padotajiem. Sabojāt klimatu darba vietā var būt pavisam viegli. Tikai ar diplomātiju un iecietību varēsi panākt vēlamo rezultātu. Sazinies ar kādu senu draugu, kas sen nav satikts.

DVĪŅI

Tev veidosies laba sadarbība ar gados vecākiem kolēģiem. Uzklausot kādu no viņiem, vari gūt necerēti labu un viedu padomu, kas palīdzēs nogludināt tavu tālāko ceļu. Laba diena, lai dotos atpūtas braucienā ar draugiem vai kolēģiem.

VĒZIS

Veiksmīgi atrisināsies kāds nozīmīgs projekts, kas šķita esam iestrēdzis. Ar ārzemēm saistītus jautājumus atliec uz nedēļas vidu. Nesteidzies izdarīt secinājumus par nule satiktu cilvēku, kurš tavās acīs cenšas spīdēt un pat, iespējams, izmanto glaimus. Viņa vēlme tev iepatikties ir patiesa.
 

LAUVA

Cilvēkus ļoti piesaistīs tavs entuziasms un humora izjūta. Tieši tu vari veiksmīgi darboties kā vidutājs starp diviem strīdniekiem, un atrisināt jebkuru konfliktu. Attiecībās ar mīļoto paļaujies uz savu kritisko prātu - kas ir labs, kas nav labs.

JAUNAVA

Novērtē savas otrās pusītes centienus tevi iepriecināt un nogludināt strīdus. Ja jūti, ka tavas pozīcijas ir apdraudētas, pacenties izzināt notiekošā slēptos iemeslus. Iespējams, aina, ko redzi, nav īsti patiesa. Vakarpusē izmanto laiku vienatnei ar sevi, pārdomām par to, kas dzīvē ir tiešām būtiskais.

SVARI

Mīlas dzīvē iespējama strauja augšupeja, brīžam jutīsies kā uzsviesta septītajās debesīs. Labs laiks, lai arī savu mīlestību paustu aizgūtnēm. Vispār šī solās būt saules pielieta diena tieši mīlētājiem. Vientuļās sirdis droši var doties cilvēkos un žilbināt ar savu personību. Viss izdosies!
 

SKORPIONS

Lietišķus jautājumus risini apdomīgi. Nepaļaujies uz pavirši pazīstamu cilvēku teikto - daudz kas no uzzinātā izrādīsies vienkārši tukšas baumas. Nepiedēvē sev lielāku nozīmību, nekā tā ir. Notikumu attīstībā šodien lielāko lomu var nospēlēt... nejaušība.
 

STRĒLNIEKS

Veiksmes gadījumā šodien vari kļūt par paraug un iedvesmu citiem, īpaši gados jaunākiem cilvēkiem. Daudz ko no tā, kas līdz šim sasniegts, ar labi padarīta darba sajūtu varēsi likt atvilktnē un sākt kaut ko pa visam jaunu un nebijušu. Mīlas dzīvē iespējami nepatīkami pārpratumi.
 

MEŽĀZIS

Kā sevi pasniegsi, tā tevi uztvers. Lielu lomu pievērs savai valodai, vārdu izvēlei. Kāds neveikls teikums vai pat rupjība var nogriezt tev ceļu uz iepatikšanos. Pārāk uzstājīgi un iedomīgi demonstrējot savus labos darbus un gluži vai neaizstājamību, vari iebraukt auzās
 

ŪDENSVĪRS

Tieksies pēc atzinības sabiedrībā, un tam izmantosi vai visus ieročus. Labas attiecības šodien būs zelta vērtē, piemēram, pēkšņi par sevi var atgādināt kāds no vecajiem priekšniekiem, kuram par tevi palicis labs iespaids. Rīta pusē neaizmirsti par saviem gados vecajiem radiem - piezvani, apciemo.
 

ZIVIS

Abpusējas labsajūtas diena tiem, kuri tieši šobrīd bauda rozā briļļu periodu. Svētku laikā piedzīvotais daudziem nāk gluži kā svētība, jauns uzrāviens dzīvē un vispār emocionāls "restarts". Lieliska diena, lai ļautos avantūrām un izdarītu ko tādu, par ko iepriekš Zivis teikušas "es? Nekad, nemūžam! Ko jūs..."