foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 21. jūnijs
Cita pasaule
2017. gada 21. jūnijs, 06:40

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 21. jūnijs

Kasjauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Piestrādā pie pašdisciplīnas, punktualitātes, un lieliski tiksi galā ar plānotajiem darbiem, neizjūtot ne laika, ne enerģijas trūkumu. Atbildība par to, ko esi apņēmies paveikt, garantēs labu iznākumu. Atturies no jauna apģērba, rotaslietu un citu ar izskatu un stilu saistītu priekšmetu iegādes, jo vēlāk pašam būs grūti saprast, kā varēji iegādāties sev tik nepiemērotu lietu.

VĒRSIS
Pieaugs nedrošības izjūta, šaubas par to, vai tava izvēle bijusi pareiza. Nemoki sevi ar pašpārmetumiem, pat ja pārņem neticība, zūd interese, no iecerētā neatkāpies. Apkopo rezultātu, izdari secinājumus. Īpašu uzmanību pievērs darbiem, kuru pabeigšanai nepieciešama lielāka pašatdeve.

DVĪŅI
Neatliec uz vēlāku laiku nekavējoties darāmus darbus. Vairies no iekļūšanas nepatīkamās, divdomīgās situācijās. Sabiedrisko notikumu centrā neraujies būt, lai citi uzņemas iniciatīvu un atbildību, bet tu nodarbojies ar to, kas tevi patiesi interesē un sagādā gandarījumu. Svarīga loma notikumu attīstībā ir seniem paziņām, draugiem.

VĒZIS
Pat ja veiksmīgi tiec galā ar grūtībām, nenostādi sevi augstāk par citiem, atmet vēlmi kādam atriebties. Neļauj panākumiem tevi apreibināt – jo bezkaislīgāks, godprātīgāks būsi, jo mazāk problēmu sagādāsi sev un citiem. Sadarbībai izvēlies kolēģi ar radniecīgu domāšanu un līdzīgiem uzskatiem. Viens otram palīdzot, darbu paveiksit ātrāk, efektīvāk.

LAUVA
Rūpīgi gatavojies, ja jākārto kāds pārbaudījums, jāaizstāv zinātnisks darbs vai jāapstiprina projekts. Nebaidies no emocionālām atkāpēm, pareizā brīdī izmantotas, tās palīdzēs precīzāk uztvert tavu domu. Vēlāk neļauj sevi iesaistīt skandālā vai tiesas procesā. Paaugstināta piesardzība un situācijas vispusīgs izvērtējums pasargās no vilšanās un zaudējumiem.

JAUNAVA
Dzīves ritms var kļūt nevienmērīgāks – mainīsies idejas, plāni, noteikumi, iespējami neparedzēti pirkumi, maksājumi, dārgas izklaides. Pavirša attieksme pret tuviniekiem vairos savstarpēju neuzticēšanos. Lai cik strauji risinātos notikumi, mēģini atrast laiku pārdomām. Zinot, uz ko vari paļauties, bet no kā jāpiesargās, būs vieglāk izvairīties no kļūdām un zaudējumiem.

SVARI
Nav ieteicams mainīt dzīvesvietu, pieņemt svarīgus ar ģimenes dzīvi saistītus lēmumus. Gaisotni mājās ietekmēs valdonīgums, nepiekāpība, dažādu raksturu un uzskatu dēļ iespējamas nesaskaņas, strīdi. Lai no tā izvairītos, nežēlo laiku attiecību kopšanai ar tuviniekiem. Neieciklējies uz negācijām, piedod kļūdīšanos sev un citiem, tad rast izlīgumu būs vieglāk.

SKORPIONS
Pārdomājot tuvākā laika plānus, seko racionāliem apsvērumiem, taču neaizmirsti par vajadzību arī pēc garīga piepildījuma. Sabiedriskā dzīve, jauni kontakti, iepazīšanās būs iedvesmojošas, tomēr var nesniegt to, ko gaidīji. Plaisa attiecībās veidosies dažādu gaumes izjūtu un atšķirīgu garīgo vērtību dēļ. Risini domstarpības ar diplomātiskiem paņēmieniem.

STRĒLNIEKS
Pat ja iepriekš kāds riskants solis attaisnojies, tas nenozīmē, ka tev atkal uzsmaidīs veiksme – atkārtota aizraušanās var pārvērsties apmātībā. Ja nepratīsi laikus apstāties, vari piedzīvot sāpīgu vilšanos. Aizmirst sarūgtinājumu un atgūt garīgo līdzsvaru palīdzēs cilvēki, kuriem nav sveši tavi uzskati. Aizstāvot savas intereses, ievēro likumus.

MEŽĀZIS
Tuvākajās dienās situāciju var sarežģīt tas, ka būs par vēlu mainīt plānus, būs vai nu jāatsakās no iecerētā, vai jāmeklē cits ceļš, kā nokļūt līdz izvirzītajam mērķim. Ideju un ambīciju tev netrūks, atliks tikai ņemt vērā iepriekšējo pieredzi un nepieļaut tās atkārtošanos. Izsakies precīzi, nerunā to, ko nedomā. Novelc robežu starp lietišķām attiecībām un ģimeni.

ŪDENSVĪRS
Lai paplašinātu redzesloku, tālus braucienus neieplāno un citus ar savu zinātkāri neapgrūtini. Saskarsmē ar kolēģiem esi atturīgs, strādā mierīgi, lēni, vairākkārt pārbaudi paveikto. Uz ātru rezultātu neceri, no jauna sākts darbs sekmēsies tikai pēc atkārtotas sākšanas. Atbrīvo prātu no aizspriedumiem, nestandarta situācijai meklē nestandarta risinājumu.

ZIVIS
Labāk kaut ko atlikt uz vēlāku laiku nekā riskēt un vienalga pie vēlamā rezultāta netikt. Esi disciplinēts darbā un mācībās. Izmanto izdevību labot kādu pagātnē pieļautu kļūdu. Rotaslietas un mākslas priekšmetus nepērc. Tevi var pievilt gaumes izjūta un spēja noteikt priekšmetu patieso vērtību. Būvējot savstarpējās sapratnes tiltus, mācies rēķināties ar citu interesēm.