foto: Publicitātes foto
Grāmatu konkurss ir noslēdzies! Sveicam uzvarētājas - Kristinu Šumelovu un Ilzi Marinsku
2017. gada 2. jūnijs, 11:01

Grāmatu konkurss ir noslēdzies! Sveicam uzvarētājas - Kristinu Šumelovu un Ilzi Marinsku

Karlīna Timofejeva

"Romāns, kas jūs pārvērtīs par maniakālu grāmatu lasītāju līdz galam… Rakstniece ir radījusi kārtējo aizraujošo, satīrisko hitu", "Viņa ir talantīga stāstniece! Šī grāmata pat bez atraktīviem trikiem ierauj kā atvarā, liekot lasīt cauru nakti līdz pēdējai lappusei" - tik intriģējošas atsauksmes par šiem darbiem izskan no cilvēkiem, kuri tās lasījuši. Ir noslēdzies Kasjauns.lv rīkotais konkurss, kurā varēja laimēt 2 grāmatas - "Laulību līgums" un "Patiesi. Neprātīgi. Vainīgi". Apsveicam uzvarētājas - Kristinu Šumelovu un Ilzi Marinsku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viss, kas bija jādara - jāatbild uz trim jautājumiem! Katram uzvarētājam balvā pienākas abas grāmatas.

Paldies visiem, kuri piedalījās, un sveicam laimīgās uzvarētājas! Kasjauns.lv sazināsies ar Kristinu Šumelovu un Ilzi Marinsku, lai vienotos, kā var saņemt balvas.

---------------------------------------------------------------------------------------------

foto: Publicitātes foto

Ja nu viņi būtu teikuši nē?

Seši atbildīgi pieaugušie. Trīs mīlīgi bērniņi. Viens mazs suns. Parasta nedēļas nogale. Kas gan varētu noiet greizi?

Vids un Tifānija uzaicina kaimiņus un viņu draugus uz dārza ballīti. Visi ar prieku piekrīt, cerot pavadīt lielisku vakaru skaistā mājā. Namatēva gatavotas vakariņas, dzirkstošs šampanietis, nepiespiestas sarunas, viegls flirts... Piepeši griezīgs kliedziens aprauj omulīgo viesību gaisotni.
Neviens nevar pateikt, kurā brīdī tas notika. Kā tas notika. Un galvenais – kurš pie tā ir vainīgs.
Trīs ģimeņu šķietami laimīgā un pārtikusī dzīve tiek satricināta līdz pašiem pamatiem: vainas izjūta, dusmas, aizvainojums, bailes – to visu nākas piedzīvot katram ģimenes loceklim, riskējot ar pašu dārgāko. Senu draudzību. Mīlestības pilnu laulību. Priekšstatu par sevi kā labu cilvēku.

Piecu nacionālo balvu laureāte, austrāliešu izcelsmes rakstniece Laiena Moriartija šajā romānā pakļauj pārbaudījumam pašas svarīgākās mūsu dzīves attiecības: laulību, seksu, draudzību, bērnu audzināšanu. Ar psihologa cienīgu vērību viņa parāda, kā traģiski notikumi spēj iedragāt pat visstabilākās attiecības, kā noklusētais var būt vēl skaļāks par pateikto un cik bieži mēs nenovērtējam mierīgo ikdienas dzīvi, līdz ir par vēlu...

foto: Publicitātes foto

Romāns šokē, biedē un liek domāt

Līgumam piemita neizskaidrojams, magnētisks spēks,
kuram mēs nespējām un arī nevēlējāmies pretoties.
Elisa un Džeiks ir lielisks pāris. Viņa – talantīga juriste, kas virzās augšup pa karjeras kāpnēm, viņš – veiksmīgs psihoterapeits ar savu privātpraksi. Abi ir tikko apprecējušies un pilni cerību uz mīlestības caurstrāvotu kopdzīvi.
Kad kāds nesen iepazīts draugs Elisai un Džeikam pasniedz kāzu dāvanu – laulību līgumu –, viņi to uztver kā zīmi, kas apstiprina abu lēmuma nopietnību. Būdami gana azartiski pēc dabas un neprātīgi iemīlējušies viens otrā, viņi, ilgi nedomājot, līgumu paraksta. Galu galā – dokumentā ierakstītie nosacījumi šķiet atbilstoši ideālai laulībai. Vienmēr paceliet klausuli, kad zvana jūsu laulātais. Dodieties ceļojumos kopā ar mīļoto. Ik pa laikam pasniedziet viens otram dāvanas... Nekad nevienam nestāstiet par šo līgumu.
Un vārdi līdz nāve jūs šķirs iegūst jaunu nozīmi…  

Mišela Ričmonda savā spožajā psiholoģiskajā trillerī aukstasinīgi preparē modernās laulības vistumšākos nostūrus. Vai mūžīga mīlestība ir iespējama? Cik tālu cilvēks ir gatavs iet, lai to īstenotu?

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Laulību līgums tulkots 28 valodās, un literatūrkritiķi šo romānu jau tagad nodēvējuši par gada atklājumu. Grāmatas panākumi ir iespaidīgi, tās ekranizēšanas tiesības nekavējoties iegādājusies kompānija 20th Centurie Fox.