Bērni
2017. gada 26. maijs, 05:53

Kā Džūlijas Robertsas bērni atklāja, ka mamma ir pati skaistākā sieviete pasaulē

Kasjauns.lv

Slavenību žurnāls „People” jau piekto reizi nosaucis aktrisi Džūliju Robertsu (49) par skaistāko sievieti pasaulē. Ko par šāda titula piešķiršanu domā viņas bērni?

Holivudas zvaigzne Džūlija Robertsa nesen manīta Malibu piekrastē, vedam pastaigā savu četrkājaino draugu. Pošoties saviesīgiem pasākumiem, aktrise uzticas savas stilistes Elizabetes Stjuartes padomiem, taču ikdienā ģērbjas ikdienišķi un ērti. Arī šoreiz viņa bija ģērbusies kā miljoniem citu amerikāņu – piegulošās džinsās un ērtā džemperī.

Džūlija Robertsa pastaigā ar suni

Holivudas zvaigzne Džūlija Robertsa pastaigājas ar suni Malibu piekrastē, sakopjot aiz sava četrkājainā drauga.

gallery icon
7

Džūlija ir mamma trim bērniem – 12 gadus vecajiem dvīņiem Fineusam „Finam” Volteram un Heizelai Patrīcijai un 10 gadus vecajam dēlam Henrijam Danielam. Visi trīs aktrises bērni nākuši pasaulē viņas otrajā laulībā ar kinooperatoru Deniju Moderu.

foto: Magi Haroun/REX/ Vida Press
Džūlija Robertsa fotografē, kā bērni – Fins, Heizela un Henrijs – spēlē futbolu.

Nesenā sarunā ar pārraides „Ekstra” vadītāju Robertsa pastāstījusi, kāda bijusi viņas bērnu reakcija, kad tie uzzinājuši, ka mamma šogad nosaukta par skaistāko sievieti pasaulē.

„Viņi to [žurnālu „People”] pamanīja skolas bibliotēkā,” norāda aktrise. „Viņi man teica: ‘Mammu, mēs redzējām šo žurnālu un tur tā bija teikts’.”

Džūlija Robertsa ar bērniem

Holivudas zvaigzne Džūlija Robertsa ar bērniem Finu, Heizelu un Henriju.

gallery icon
25

TV intervijā iesaistījās arī filmas „Notting Hill” scenārists Ričards Kērtiss un apjautājās: „Vai viņi to pieņēma kā faktu no sērijas ‘Amerika ir dibināta 1776. gadā, un tu esi pati skaistākā sieviete pasaulē – kāpēc par to mums nepastāstīji?’”

Džūlija Robertsa par to tikai pasmaidīja: „Ja viņi to neuztvēra kā faktu, tad tas ir fakts tagad. Tā ir daļa no leģendas.”

Džūlija Robertsa ar meitu Heizelu dodas iepirkties

Holivudas aktrise Džūlija Robertsa manīta Malibu ielās, dodamies iepirkties kopā ar meitu Heizelu.

gallery icon
6

Džūlija Robertsa filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Holivudas aktrise Džūlija Robertsa filmas „Mother’s Day’ pirmizrādes vakaram izvēlējusies šortiņus. Viņai ir 48 gadi, viņa pasaulē laidusi trīs bērnus, ...

gallery icon
21

Džūlija Robertsa nopērk otru māju Malibu, pretējā ielas pusē pirmajai

Holivudas zvaigznes Džūlijas Robertsas jaunais īpašums Malibu, ko aktrise iegādājusies par 6.84 miljoniem ASV dolāru, atrodas turpat līdzās iepriekš iegādātajam. ...

gallery icon
13

Holivudas zvaigznes Džūlijas Robertsas dzīvoklis

Holivudas zvaigznes Džūlijas Robertsas (47) Ņujorkas apartamenti maksā 4,5 miljonus ASV dolāru.

gallery icon
11