foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 29. aprīlis
Cita pasaule
2017. gada 29. aprīlis, 06:18

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 29. aprīlis

Kasjauns.lv

Ieskaties, ko tev šodien sola zvaigznes.

AUNS
Nepalaid garām lielisku izdevību. Uzklausi jebkuru priekšlikumu, izturies nopietni arī pret tiem piedāvājumiem, kas sākumā nekādas lielās izredzes nesola. Rīkojies enerģiski, un tu gūsi cerētos panākumus. Pārvari aizspriedumus, nepieļauj, ka iesīkstējuši paradumi traucē pieņemt drosmīgus lēmumus.

VĒRSIS
Veidosies jaunas draudzīgas attiecības, kas balstīsies ne vien uz kopīgām interesēm, bet arī kopīgiem uzskatiem par dzīvi un garīgām vērtībām. Esi draudzīgs un atsaucīgs, taču – arī piesardzīgs, jo nākamās nedēļas sākumā tava pašaizliedzība var tikt izmantota savtīgos nolūkos.

DVĪŅI
Par neapmierinātības iemeslu kļūs pretruna starp to, ko tev gribētos paveikt savā labā vai sev par prieku, un to, ko esi spiests darīt citu labā. Pārņems sajūta, ka no tevis tiek prasīts pārāk daudz. Neskaidrība un šaubas piezagsies, uzzinot par izmaiņām darbā, jo ne viss būs tik vienkārši, kā biji cerējis.

VĒZIS
Grūti tev būs sevi iedomāties sēžam vienatnē un mokāmies ar garlaicību. Jebkurā sabiedrībā tu jutīsies kā zivs ūdenī, iespējama gan interesanta iepazīšanās, gan atkalredzēšanās ar seniem paziņām un draugiem. Ja vien tāds būs tavs nolūks, atradīsi lieliskus biznesa partnerus un savu ideju atbalstītājus.

LAUVA
Šodien situācija mājās prasīs no tevis drosmīgus lēmumus. Izklāstot savas ieceres, sīkumos kļūdīsies, tomēr kopumā tev izdosies atrast pietiekami veiksmīgus risinājumus. Vērts izrauties no mājas sienām un doties izbraukumā – pretim pavasarim.

JAUNAVA
Mobilizē savus radošos spēkus, jo šodiena ir piemērota, lai padarītu dzīvi krāsaināku, ļautos mirkļa iedvesmai un īstenotu neprātīgas idejas. Izrādi iniciatīvu, pirmais sper soli ceļā uz jaunām attiecībām vai sapņu piepildījumu. Nekavējies apliecināt uzmanību mīļotajam cilvēkam, atklāj viņam savas vēlmes un izjūtas.

SVARI
Šodien vēlams atrast laiku hobijiem, kas dod enerģiju un dzīves pacilātību. Kaut arī nelabprāt paskaidrosi savu atturīgo un ne visai dāsno rīcību, attiecības ar tuviniekiem tas neietekmēs. Rēķinies ar grūtībām, taču nenoskaņojies uz sliktāko.

SKORPIONS
Tev patiks atrasties uzmanības centrā, gudri izteikties un paspīdēt ar intelektu. Kamēr nezaudēsi mēra izjūtu, tavas izpausmes tiks novērtētas atzinīgi. Nākamās nedēļas sākumā, pārlieku koncentrēdamies uz sevi, kļūsi paviršs pret citiem, uz tevi paļauties nevarēs.

STRĒLNIEKS
Tavi panākumi vairāk būs atkarīgi no tā, cik daudz savas izaugsmes labā būsi gatavs darīt pats, nevis no sakariem ar ietekmīgiem cilvēkiem. Iesaisties tikai tādos procesos, kur viss ir saprotams, pārskatāms un izskaidrojams.

MEŽĀZIS
Esi atvērts attiecībām un jaunām idejām, gatavs dalīties zināšanās un pieredzē, uzmundrināt rūpju nomāktos un neizlēmīgos. Izmanto enerģijas pieplūdumu un pozitīvo attieksmi pret dzīvi, lai sadarbotos, meklētu domubiedrus, nevis kritizētu un kurinātu konkurences cīņu.

ŪDENSVĪRS
Iespējami notikumi, kas kļūs par nopietnu pārbaudījumu tavai pārliecībai. Arī tad, ja ne viss izdodas, kā iecerēts, nepadodies satraukumam, nepieļauj, ka tiek sabojāts tas, kas tik labi tika sākts. Velti laiku un finanses savas un tuvinieku veselības nostiprināšanai.

ZIVIS
Ļoti labs, pat izcils noskaņojums. Būsi sabiedrisks, gatavs pieņemt pārdrošus lēmumus un iesaistīties dažādās avantūrās. Šķitīs, ka nekas nav neiespējams. Atpūta kopā ar bērniem ļaus priecāties par visu labo, ko dzīve spēj dot.