foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 28. aprīlis
Cita pasaule
2017. gada 28. aprīlis, 06:22

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 28. aprīlis

Kasjauns.lv

Uzzini, ko tev zvaigznes sola šodienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Tev pašam šķitīs, ka esi radošs un novatorisks, taču apkārtējiem var nepatikt tas, kā risini problēmas un īsteno savas ieceres. Tava ekscentriskā rīcība drīzāk tiks uztverta kā nevajadzīga izrādīšanās. Neparasta rīcība attaisnosies situācijās, kad būs vajadzīga netradicionāla pieeja un uzdrīkstēšanās.

VĒRSIS
Tava interese par apkārt notiekošo nedaudz noplaks. Tev svarīgāk būs noskaidrot, cik vari paļauties uz sevi un cik – uz kolēģiem un priekšniecību. Esi elastīgs un iecietīgs, skarbums un pārmērīga principialitāte neuzlabos saprašanos ar cilvēkiem. Mācies ne tikai dzirdēt, bet arī saklausīt, ko tev saka.

DVĪŅI
Augstu tiks novērtēta tava profesionālā darbība, taču prieku par atzinību sabojās jaunas, augstākas prasības. Lai nezaudētu iekarotās pozīcijas, vajadzēs kļūt disciplinētākam un prasīgākam pret sevi. Nežēlo sevi, izturies pret to kā pret iespēju apliecināt savas darbaspējas. Jauni panākumi pavērs jaunas perspektīvas.

VĒZIS
Kaut arī būsi nolēmis visu uzmanību veltīt darbam, tomēr laika gaitā atklāsies, ka arī mājās bez tavas līdzdalības nespēj iztikt. Tu tiksi galā ar visām vai gandrīz visām problēmām, ja būsi gatavs sadarboties, neraugoties uz to, ka kāda cilvēka rīcība liksies aplama vai nepieņemama. Nepieļauj, ka citu negācijas ietekmē tavu pozitīvo attieksmi.

LAUVA
Tavi panākumi būs atkarīgi ne vien no paša rīcības, bet arī no situācijas, apkārtējo noskaņojuma un apstākļiem, ko ietekmēt nav tavos spēkos. Ja kaut kas neizdodas, kā iecerēts, neļaujies negatīvām emocijām, nenovel vainu uz citiem. Atzīsti, ka neesi izvēlējies pareizo risinājumu, un maini taktiku atkarībā no situācijas.

JAUNAVA
Nemēģini paveikt no visa kā pa druskai, koncentrē uzmanību uz vienu noteiktu darbības virzienu. Pievēršoties arī kaut kam mazsvarīgākam, vari nonākt laika trūkumā. Turies tālāk no riskantiem pasākumiem, netici viegli dotiem solījumiem. Kārdinājums gūt vieglu peļņu var būt tik liels, ka nepamanīsi viltīgi slēptu apmānu.

SVARI
Kāds tuvinieks var mēģināt ierobežot tavu rīcības brīvību, pieprasot vairāk uzmanības vai izsakot lūgumu, ko būs grūti izpildīt, taču noraidīt arī nevarēsi. Mājās iespējamas negribētas pārmaiņas. Vajadzēs krietni papūlēties, lai pārvarētu nepatiku un samierinātos ar situāciju. Mobilizējies  – ne viss ir tik slikti, kā izskatās!

SKORPIONS
Nebūs viegli ieviest jaunas tehnoloģijas, mainīt darba metodes. Taviem ierosinātajiem novatoriskajiem priekšlikumiem sastapties kolēģi izrādīs nopietnu pretestību. Radoša diskusija viegli pāraugs emocionālā strīdā. Lai no tā izvairītos, atturies no kardināliem risinājumiem. Ja tev padomā kādas pārmaiņas, ievies tās pamazām.

STRĒLNIEKS
Saglabāt vienotu rīcības koncepciju nebūs viegli. Nonākot grūtībās, tā vien gribēsies iet vieglākās pretestības ceļu. Ja tam sekosi, rēķinies, ka rezultāti var tevi neapmierināt. Finansiālu problēmu dēļ neļaujies emocijām, nesteidzini notikumus, nepiekrīti avantūrām – tikai karā visi paņēmieni ir labi.

MEŽĀZIS
Iespējami emocionāli pārdzīvojumi. Brīžiem būs grūtības ar paškontroli, tāpēc no jautājumiem, kas var izraisīt asas diskusijas, atturies. Neuztiep savas domas, tas izraisīs konfliktu, īpaši attiecībās ar tuviniekiem. Labāk padomā, kā izpildīsi iepriekš dotos solījumus.

ŪDENSVĪRS
Veltīgs būs mēģinājums ievērot iepriekš plānoto darba kārtību. Notikumi, šķiet, risināsies paši par sevi, tev tikai atliks būt attapīgam un nezaudēt kontroli pār situāciju. Var gadīties, ka no situācijas, kas šķita bezcerīga, tu izej kā ieguvējs, bet paliec zaudētājs tur, kur visi trumpji, pēc tavām domām, bija tavās rokās.

ZIVIS
Šodien neko jaunu neieplāno, vērienīgas aktivitātes nesāc. Tavas intereses un vēlmes var nesaskanēt ne ar apkārtējo interesēm, ne tavā rīcībā esošajiem līdzekļiem. Gandarījuma vietā par paveikto būsi spiests samierināties ar neveiksmi un apkārtējo nosodošo attieksmi: tevi taču brīdināja, bet tu neklausīji.