foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 25. aprīlis
Cita pasaule
2017. gada 25. aprīlis, 06:27

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 25. aprīlis

Kasjauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šodienai.

AUNS
Nedzīvo no ilūzijām un paša radītā iedomu pasaulē. Uzklausi draugus, viņi palīdzēs pareizi novērtēt situāciju, neiestigt pašpārmetumos un pesimismā. Neuztiep savu viedokli– par spīti sajūtai, ka tev ir taisnība, lielu atsaucību negūsi. Iesaisties ģimenes finanšu plānošanā - bez tevis tur viss draud aiziet pašplūsmā.

VĒRSIS
Paļaujies uz saviem spēkiem, taču neatsakies arī no palīdzības. Skaidrāka izpratne par lietu kārtību atvieglos svarīgu lēmumu pieņemšanu. Piekrīti doties komandējumā, mēģini ar savu biznesu iziet ārpus Latvijas robežām. Vakaru velti ģimenei. Un darbdienā nebūt nav jāaizraujas ar 3 ēdienu vakariņām - pasūti picu un palutini viņus ar savu uzmanību.

DVĪŅI
Tavas zināšanas un pieredze lieti noderēs, īstenojot radošas ieceres kultūras jomā. Tie, kas par tavu piesardzību smīnēs, vēlāk būs spiesti atzīt, ka tava taktika bija pareiza. Turpmāk iegūt kolektīva atbalstu būs vieglāk. Sākot ar pēcpusdienu, pastiprinātu uzmanību pievērs savai pašsajūtai. Nedemonstrē nevajadzīgu varonību.

VĒZIS
Brīžiem pārņems bažas gan par savu materiālo stāvokli, gan neatkarību. Tomēr drošajiem pieder pasaule. Ja rīkosies konstruktīvi un pragmatiski, situācija vairs nešķitīs tik bezcerīga. Negaidīti saņemsi vērtīgu dāvinājumu. Spriedze, kas veidosies lietišķajās attiecībās, vienas dienas laikā nebūs novēršama, tāpēc bruņojies ar pacietību un izturību.

LAUVA
Bieži vien situācija pateiks priekšā, kā rīkoties, tev tikai atliks uzticēties un pieņemt tās diktētos spēles noteikumus. Taču nekļūsti arī par automātisku paradumu vergu, nepārdzīvo, ja gadās būt nekonsekventam. Tavas pretenzijas pret dzīvi, sevi un apkārtējiem ir pamatotas un argumenti neapgāžami. Tikai atrodi maigāku izteiksmes formu, lai tos paustu.

JAUNAVA
Nekļūsti pārgalvīgs, soli to, ko vari izpildīt, piekrīti tam, kas nav saistīts ar risku un viltu. Kārto māju, pagatavo garšīgu maltīti, uzaicini ciemos radiniekus. Turpmāk daudz uzmanības prasīs ikdienišķi pienākumi un neatliekamas vajadzības. Virspusēji kontakti veidosies vieglāk nekā attiecības ar tuviniekiem.

SVARI
Pret tuviniekiem esi bijis nevērīgs un laikus neesi novērsis domstarpības, tāpēc arī – nesaskaņas. Meklējot risinājumu strīdīgā situācijā, lieti noderēs kāda mazāk izmantota, tomēr svarīga dzīves atziņa. Vēlāk pievērsīsies materiālās dzīves aktualitātēm. Neatliec uz pēdējo brīdi neatliekamu vajadzību apmierināšanu.

SKORPIONS
Sadzīviskas nebūšanas būs vieglāk novērst, ja neļausies emocijām, bet liksi lietā pašdisciplīnu un lietišķumu. Darot praktisku darbu, ņem vērā instrukcijas un norādījumus. Esi uzmanīgs, parakstot dokumentus un skaitot naudu. Turpmāk vairāk laika pavadi ar tuviem, mīļiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS
Ticis pie naudas, lielus tēriņus neplāno, atturies no azartspēlēm un spekulatīviem darījumiem. Vakars piemērots jautrībai un izklaidei. Ja vēlāk rodas vēlme norobežoties no kņadas, norakties dziļi aizkrāsnē, nepretojies, tevi gaida vērtīgas atziņas un secinājumi.

MEŽĀZIS
Diplomātijas un takta trūkuma dēļ diskusija ar mājiniekiem par mūžīgām vērtībām pārvērtīsies strīdā. Esi vērīgs, kāds padoms var izrādīties ļoti nozīmīgs. Dzīves materiālā puse īpašus uztraukumus nesagādās, taču vienalga seko līdzi ienākumiem un izdevumiem.

ŪDENSVĪRS
Spēkus sadali racionāli – vispirms tiec galā ar neatliekamiem darbiem. Pateicoties tavai ieinteresētībai, jūtami izdosies pavirzīt uz priekšu kādu iestrēgušu procesu vai atjaunot attiecības ar senu draugu. Komunikāciju jomā gan emocionāli, gan informatīvi būsi neaizvietojams un neatvairāms.

ZIVIS
Uzmanīgi seko līdzi sabiedriskajiem un ekonomiskajiem procesiem. Liec aiz auss visu, kas var noderēt, īpašu uzmanību velti detaļām. Spersi nekļūdīgu soli uz savu mērķu piepildījumu. Darbā savu pārākumu gan neizrādi. Tavu izaicinošu uzvedību izmantos tie, kam patīk pelt un vērpt intrigas.