Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 21. aprīlis
Cita pasaule
2017. gada 21. aprīlis, 06:19

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 21. aprīlis

Kasjauns.lv

Ko zvaigznes sola šodienai:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Lietām, kas skar mājas un ģimenes dzīvi, pieej nopietni. Sadzirdi kāda tuvinieka teikto, lasot starp rindiņām, jo svarīgākais būs ietverts tieši nepateiktajā. Vakarpuse piemērota tam, lai dotos cilvēkos un dibinātu jaunus kontaktus; brīvajiem Auniem var izdoties sastapt savas dvēseles radinieku.

VĒRSIS

Atskatīšanās uz paveikto un nākamo lielo plānu nospraušana. Viss izdosies, ja tava komanda būs ar tevi. Tas attiecas kā uz darbu, tā uz ģimenes dzīvi. Velti laiku kādam draugam, kuram nepieciešams tavs padoms vai palīdzība.

DVĪŅI

Cenšanās skriet pilnos auļos var apstādināt tevi ar galvu sienā. Šodien labāk neveikt nekādus krasus pavērsienus ikdienas dzīvē, kā arī pamatus kam fundamentāli jaunam dzīvē labāk likt nākamnedēļ. 

VĒZIS

Dvēseliskais stāvoklis ietekmēs pilnībā visu. Meklē mieru tur, kur iepriekš juties labi. Aprunājies ar gudriem cilvēkiem, vari gūt kādas vērtīgas atziņas, kas kalpos par iedrošinājumu un atspēriena punktu tālākajiem dzīves plāniem. Neļaujies sevis žēlošanai.

LAUVA

Vienīgais, no kā šodien jāuzmanās: paša egoistiskās vēlmes, kā arī it kā labi nodomi, kas var bruģēt ceļu uz elli. Emocionāli sarežģīta diena, taču pievakarē, pateicoties kāda mīļa cilvēka atbalstam, gūsi sirdsmieru.

JAUNAVA

Lietas, kas palikušas iesāktas, bet nepabeigtas, arī šodien rezultātu nenesīs. Sarežģītus jautājumus labāk risini citudien, jaunnedēļ. Par sevi var likt manīt jautājumi, kurus atliki. Dienas pirmā puse krietni ražīgāka par pēcpusdienu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Pārpratumiem visnotaļ bagāta diena. Taču gandarījumu var dot kāda negaidīta satuvināšanās. Nav izslēgta dienesta romāna sākšanās. Ja abi esat brīvi, attiecības pamazām var sākt veidot, taču - nekādas steigas, Svari!

SKORPIONS

Izrādi iniciatīvu darbos, par kuriem esi drošs, ka izdosies. Šķēršlus pārvarēsi viegli. Ļoti patīkama diena tiem Skorpioniem, kuri strādā apkalpojošajā sfērā. Starp it kā nejauši satiktiem cilvēkiem vari ieraudzīt kādu, kas vēlāk spēlēs lielu lomu tavā dzīvē. 

STRĒLNIEKS

Draudzības stiprināšanai ļoti laba diena. Satiecies ar tiem, kuri sen nav manīti! Mīļas dzīvē ilgosies pēc uzmanības pierādījumiem, kas var radīt arī dažādas domstarpības. Liec lietā savu prātīgumu.

MEŽĀZIS

Ja vien iespējams, šodien labāk darboties vienatnē, nevis komandā. Tādējādi varēsi izvairīties no sava ego parādīšanās ne tajā labākajā gaismā. Lieliska diena ģimenes apvienošanas pasākumiem, vakariņām un brīvām sarunām ar mīļajiem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS

Kur ir, tur rodas. Šis teiciens var raksturot visu, kam šodien pieskarsies. Ļoti labs laiks, lai vairotu sevi! Bērna ieņemšanai - brīnišķīga diena. Citkārt pesimistiskie Ūdensvīri šodien var sastapties ar neparastu prieka sajūtu. Tā - vienkārši par dzīvi pašu. Svini savu eksistenci!

ZIVIS

Laiks, ko veltīsi kalpojot citiem, dos vislielāko labsajūtu. Savu ego šodien atliec maliņā un vairo mīļumu un mīlestību starp citiem. Tu esi kā saules gaismas stariņš jebkurā kompānijā, izmanto to, darot labu.