foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 29. marts
Cita pasaule
2017. gada 29. marts, 06:15

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 29. marts

Kasjauns.lv

Uzzini, ko tev zvaigznes sola šodienai!

AUNS
Esi sabiedriski aktīvs, izvirzi nopietnus mērķus, rīkojies droši, nebaidies no nezināmā. Gan darbā, gan privātajā dzīvē labāk veidosies kontakti ar pretējo dzimumu. Sāc romantiskas attiecības. Atbildīgos brīžos aizmirsti personiskus iebildumus. Ja negribi, ka izjūk kāds darījums un izaugsme darbā, savaldi emocijas.

VĒRSIS
Ja paveras iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, rādi, ko spēj. Atbildīgi izturies pret ikvienu uzdevumu – tam, kas pirmajā mirklī šķitīs mazsvarīgs, vēlāk var izrādīties liela nozīme. Velti pienācīgu uzmanību arī tuviniekiem. Vairāk klausies, mazāk mēģini kādam ko ieskaidrot. Tavi argumenti nebūs tik pārliecinoši, lai panāktu savu.

DVĪŅI
Jo skaidrāk tu apzināsies, ko vēlies panākt, jo vieglāk būs piesaistīt vajadzīgos cilvēkus. Pateicoties runas dotībām un labvēlīgai attieksmei pret apkārtējiem, iemantosi cieņu un uzticību. Vēlāk neizdari pārsteidzīgus secinājumus, nekritizē citu veikumu, pirms neesi ieguvis pilnīgu priekšstatu par izdarīto. Tiecies ar draugiem, iesaisties radošu ideju īstenošanā.

VĒZIS
Pavērsies izaugsmes iespējas. Esi atvērts dažādām inovācijām, seko līdzi jaunumiem savā profesijā. Ja nesēdēsi rokas klēpī salicis, paveiksi daudz. Mazāk veiksmīga būs tava darbošanās finanšu jomā. Neko svarīgu nesāc, neieguldi līdzekļus jaunos darījumos, projektos, neuzņemies vairāk, nekā spēj pavilkt.

LAUVA
Dalies savā dzīves pieredzē, esi paraugs citiem. Brīžos, kad tevi kāds mēģina apstrīdēt, neapvainojies, esi pacietīgs, nepieļauj saspringtas situācijas. Veiksmīgi būs ceļojumi ar mērķi iepazīt citu tautu kultūru, tradīcijas. Ārzemēs gūtā pieredze lieti noderēs, iesaistoties vietējās sabiedrības dzīvē.

JAUNAVA
Esi lietišķs, sadarbojies ar cilvēkiem, kas ne vien zina gudru padomu, bet var palīdzēt arī praktiski. Pēkšņas izmaiņas plānos uztver mierīgi. Koncentrē uzmanību uz jauniem dzīves mērķiem un uzdevumiem. Vēlāk liela lomu slepenu plānu īstenošanā var izrādīties emocionālas pacilātības brīdī izdarītai izvēlei.

SVARI
Aktīva, piesātināta sabiedriskā dzīve, veidosies noderīgi kontakti, iegūsi jaunus draugus. Būs grūti palikt vienaldzīgam pret pretējo dzimumu, citu vidū izcelsies ar sirsnību un labām manierēm. Tu pat nemanīsi, kurā brīdī saruna pāraugusi kaislīgās attiecībās. Gandarījumu sagādās intelektuālas izklaides, kino, teātra apmeklējums.

SKORPIONS
Jo uzticamāka cilvēka iespaidu atstāsi, jo vieglāk būs īstenot savus nodomus un nostiprināt finansiālo stāvokli. Ar tuviniekiem diskusijās par saviem nākotnes plāniem neielaidies. Viņu mēģinājumi atturēt tevi no godkārīgiem plāniem kaitinās un traucēs koncentrēties. Pielūko, lai sakāpinātas emocijas netraucē pieņemt loģiskus un saprātīgus lēmumus.

STRĒLNIEKS
Saņemtie uzmanības apliecinājumi un atzinība uzskatāmi parādīs, ka tev nav jāuztraucas par savu rīcību. Nejauša tikšanās var uzvedināt uz nerātnām domām. Tā vien gribēsies atmest pienākumiem ar roku un doties piedzīvojumu meklējumos. Nelielas atkāpes no ierastās ikdienas vari atļauties, taču – zini mēru. Apvieno lietderīgo ar patīkamo.

MEŽĀZIS
Esi drosmīgs, uzņēmīgs, nebaidies izteikt savu viedokli. Ja tevi kaut kas nomāc, rodi izskaidrojumu, aprunājies ar tuvu, uzticamu cilvēku. Apsver iespēju mainīt vai paplašināt dzīvesvietu, iegādāties nekustamo īpašumu vai sākt nopietnu remontu. Nepērc pirmo, kas pagadās. Priekšroku dod tirgotājiem, kas piedāvā lielākas izvēles iespējas.

ŪDENSVĪRS
Prātā iešausies produktīvas, apspriešanas vērtas idejas, veiksmīga apstākļu sakritība savedīs kopā ar cilvēkiem, kas labprāt tevi uzklausīs. Atliks tikai atrast pareizos vārdus, lai to visu saprotami un pārliecinoši izklāstītu. Cilvēkiem patiks tava rosība, apstākļi būs labvēlīgi, lai īstenotu kopīgus plānus un attīstītu sadarbību.

ZIVIS
Atmaksāsies piesardzība un vairākkārtēja pārjautāšana – būsi ieguvējs ne vien finansiālajā, bet arī profesionālajā ziņā. Savā amatā jutīsies drošāks, pārliecinātāks, būs vieglāk panākt, ka tiek apmierinātas tavas prasības. Lieliski paveiksi savus pienākumus, ja vien nebūsi nevērīgs pret veselību. Nenokavēti profilakses pasākumi samazinās gan ārstēšanās izmaksas, gan laiku.