foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 28. marts
Cita pasaule
2017. gada 28. marts, 06:13

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 28. marts

Kasjauns.lv

Uzzini, ko jaunu tev šodien sola zvaigznes!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Nebūšanas darbā neuztver kā kaut ko traģisku, nenervozē. Saņem sevi rokās un centies ātri orientēties jaunajos apstākļos. Tiem, kas mēģina aizskart tavu patmīlību, liec pretī attapību un humora izjūtu. Tikai neesi pārlieku ekscentrisks, apzināti neprovocē uz strīdiem, tas var kaitēt tavai reputācijai. Dedzīgi un aizrautīgi iesaisties radošu ideju īstenošanā, nevis attiecību kārtošanā.

VĒRSIS
Tas, ka tu plāno vienu, bet viss notiek citādi, var radīt iekšēju spriedzi un neapmierinātību. Īsti pat nezināsi, ko vainot – sevi vai apstākļus. Vairies no burzmas un trokšņa, vientulībā atgūsi pašpārliecinātību un sirdsmieru. Turpmāk neizšķied savus spēkus nevajadzīgās diskusijās. Cieni citu viedokli, nemēģini to apstrīdēt.

DVĪŅI
Ar padomiem draugiem neuzmācies. Labu gribēdams, vari izdarīt lāča pakalpojumu, tāpēc lai katrs mācās no paša kļūdām. Vēlāk zaudējumus var sagādāt nepareizi sastādīti līgumi, nevērīga attieksme pret lietišķiem darījumiem. Uzturi draudzīgas attiecības ar cilvēkiem, kas var palīdzēt reāli novērtēt situāciju.

VĒZIS
Tava stiprā puse būs praktiskums un apdomīgums. Ātri sapratīsi, kas tev ir izdevīgi, kas – ne, un rīkoties saskaņā ar izraudzītajiem kritērijiem. Partneriem brīžiem būs grūti izsekot līdzi tavam domu gājienam. Tevi kaitinās citu neattapība, tu savukārt saņemsi pārmetumus par nerēķināšanos ar citu interesēm.

LAUVA
Jauni apstākļi labvēlīgi ietekmēs tavus nodomus un iespējas tos īstenot. Neklausies ne glaimos, ne nopēlumos, pats vērtē savu veikumu un izdari secinājumus. Esi klāt tur, kur notiek kaut kas svarīgs un nozīmīgs. Nelaid garām iespēju uzzināt ko jaunu, izpētīt un iegūt pilnīgāku priekšstatu par kādu tev svarīgu tēmu. Pildi solījumus, rādi pozitīvu paraugu.

JAUNAVA
Piesardzīgi kontaktējies ar cilvēkiem, kam ir tieksme uz avantūrām un ekscentriskiem gājieniem, neiesaisties bīstamās izklaidēs. Koncentrē uzmanību uz garīgo jomu, atrodi laiku meditācijai, sev. Ja kāds ieradums traucē virzīties uz priekšu, izskaud to. Mainies uz labo pusi!

SVARI
Tava pārlieku aktīvā sabiedriskā dzīve var nepatikt laulātajam draugam. Centies sabalansēt savas un citu vēlmes. Domstarpības risini mierīgi, nezaudē savaldību. Saglabājot draudzīgu attieksmi, būs vieglāk pretiniekus pārvērst draugos un sabiedrotajos. Dzīve kļūs interesantāka, aktīvāka, radīsies jaunas ieceres, kopīgi nākotnes plāni.

SKORPIONS
Iespējami pozitīvi pavērsieni darbā. Tavas profesionālās spējas tiks novērtētas tik augstu, ka jutīsies pat nedaudz samulsis. Tev būs pamatots iemesls būt apmierinātam ar sevi un pārliecinātam par izvēlētā ceļa pareizību. Turpmāk straujus lēmumus nepieņem un darbā tempu nekāpini. Pirms piekrīti ieviest jaunas metodes, rūpīgi apsver to lietderīgumu.

STRĒLNIEKS
Veiksmīgi būs ārzemju braucieni, kultūras un mākslas aktivitātes, publiskas uzstāšanās. Būdams emocionāls un dedzīgs, viegli atradīsi domubiedrus. Piekrīti dēkām, avantūrām, meklē jaunus iespaidus, tikai neļauj pierunāt sevi iesaistīties finanšu darījumos, kuru patiesā jēga tev nav skaidra. Netici vieglai un ātrai peļņai.

MEŽĀZIS
Mājās neuzvedies kā stingrs kārtības ieviesējs, nerīkojies pārlieku uzstājīgi, tas attiecībām ar tuviniekiem par labu nenāks. Lielāku uzmanību velti kopīgām aktivitātēm – atpūtai, viedokļu apmaiņai, nākotnes plānu apcerei. Rīkojies pašaizliedzīgi, un tu iemantosi radinieku mīlestību un cieņu.

ŪDENSVĪRS
Kolektīvs darbs būs veiksmīgāks nekā individuāls. Būs arī saspringtas situācijas, taču tev pietiks prāta nestrēbt karstu. Esi drošs un mērķtiecīgs. Ja esi ko izlēmis, plānus nemaini. Jo stingrāka un noteiktāka būs tava nostāja, jo vieglāk būs sastrādāties. Lieliski veiksies mācības, jaunu attiecību veidošana.

ZIVIS
Nedzīvo ilūzijās, reāli novērtē situāciju, kurā atrodies. Meklē iespējas iegūt papildu līdzekļus, lai īstenotu savus nodomus, ievies jaunas darba metodes vai pilnveido esošās. Esi nopietns un analītisks, taču nezaudē humora izjūtu. Strādā ar iedvesmu, paļaujies uz savām spējām. Teicami paveikts darbs tiks arī labi apmaksāts.