Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 26. marts
Cita pasaule
2017. gada 26. marts, 06:10

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 26. marts

Kasjauns.lv

Izlasi, ko zvaigznes tev sarūpējušas šodienai:

AUNS

Veiksmīgākas būs rīta stundas - tad iesi kā bitīte un izdarīsi trīstik vairāk nekā vakara stundās. Vakarpuse piemērota laiskumam un filozofiskām pārdomām par to, kādus cilvēkus vēlies/nevēlies redzēt savā dzīvē arī turpmāk. Var nākt slēdzieni, kas pārsteigs pašu.

VĒRSIS

Riskam gaužām nepiemērota diena. Tāpat jāuzmanās uzvesties izaicinoši un teikt citiem tādas lietas, kas ilgi gruzdējušas un spiedušas Vērša sirdi. Var sanākt nelāgas situācijas, kuras labot būs ļoti grūti. Šo dienu nodzīvo mierīgi un pat rutinizēti, jo jau rīt atkal turpināsies vāveres ritenis. Uzkrāj spēkus!

DVĪŅI

Dažkārt ir vērtīgi savu ego nolikt maliņā un palūgt citiem, lai viņi izklāsta savu redzējumu par kādu tavu problēmu, kurā jūties iestigusi. Vērtīgi padomi var nākt no gados vecākiem cilvēkiem, kuru dzīves ritms ir krasi atšķirīgs no tavējā. Jaunu attiecību dibināšanai riskanta diena.

VĒZIS

Pozitīvas emocijas sagādās kontaktēšanās ar gluži svešiem cilvēkiem. Pavērsies cita pasaule - re, var būt arī šādi... Diena piemērota tam, lai pabūtu svešā vidē un paraudzītos kontekstā uz savu ikdienu. Kā tur pietrūkst? Ko gribētos? Jautājumu un atbilžu diena. Ļoti svētīgi procesi, Vēzi!

LAUVA

Sadzīviskas rūpes gluži vai "spiedīs kaklu", taču tas jāiztur. Kopā ar partneri vari spriest par sadzīves apstākļu uzlabošanu vai mainīšanu. Sadarbība un komandas gars - lūk, šīs dienas varenie aspekti tieši Lauvām. Darbošanās vienatnē un sava ego likšana priekšplānā neko labu nenesīs.

JAUNAVA

Naudas jautājumu risināšanu atstāj nākamajai nedēļai. Šodien finansu lietu kārtošana var atnest tikai strīdus un nesaprašanos. Pievakarē vislabākās emocijas sniegs darbošanās kopā ar bērniem.

SVARI

Sastādi savu vēlmju plānu nākamajam mēnesim un novieto to labi redzamā vietā, lai no ceļa nenovirzītos. Liels optimisms, liela iespējamība realizēt pat vispārdrošākos sapņus. Sieviešu dzimuma Svari šodien var burtiski iestigt emocijās, kuras izraisījis kāds cilvēks. Ja tā ir mīlestība - lieliski, taču, ja gluži pretēji, tad...

SKORPIONS

Banālā frāze "atrast sevi" šodien var izrādīties liels dzinulis pārmaiņām dzīvē. Uz to var pamudināt kāda persona no malas, kuru dziļi cieni. Atceries, ka viss, kas notiek, lielākoties tomēr ir uz labu!

STRĒLNIEKS

Kaujinieciski noskaņoti Strēlnieki šodien diez vai panāks savu. Neauglīgas diskusijas ar tendenci uz strīdiem - no tā šodien, ja vien iespējams, izvairies. Pastāv iespēja ar nepārdomātu rīcību sagandēt savu reputāciju.

MEŽĀZIS

Gaidīt brīnumu nav vērts. Ņem grožus savās rokās! Viss, kam pieķersies, būs ar līdera dabu svētīts. Lielo darbu gūzmu atliec uz citu dienu, bet šodien centies maksimāli atpūsties un uzkrāt spēkus. 

ŪDENSVĪRS

Ja kāds itin kā atņem spēkus, izvairies no šī cilvēka. Pasaudzē savu emocionālo pasauli un ienirsti strikti savās darīšanās. Lieliski, ja tā ir glezniecība, mandalas, peldēšana vai iešana pirtī - tieši šādi "garīgi" procesi šodien ļaus nepazust sev un citiem, un sniegs patiesu baudu.

ZIVIS

Ja vien ir iespēja, atslēdzies no visa un sirsnīgi izgulies, - noguli kaut visu dienu, ja tā gribas! Pāreja uz vasaras laiku daudzām Zivīm izjauks viņu iekšējo pulksteni un var nozīmēt gluži vienkārši sliktu garastāvokli. Bet! Citiem tas nav jājūt!

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock