foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 27. marts
2017. gada 27. marts, 06:22

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 27. marts

Kasjauns.lv

Izlasi, kas jauns šodien zvaigznēs!

AUNS
Draugi būs neizpratnē par tavām iecerēm, viņi drīzāk tevi nosodīs nekā uzmundrinās. Ja tev nepieciešama palīdzība, izmanto aizbildņu, sponsoru vai mecenātu atbalstu. Lai sasniegtu svarīgus mērķus, mazliet traucēs dažādas likstas mājās. Nebūs viegli atrast kopīgu valodu ar tuviniekiem – tu runāsi vienu, viņi sapratīs pavisam ko citu. Nedusmojies, tas radīs vēl lielākas domstarpības.

VĒRSIS
It visā meklē racionālu kodolu, esi gatavs sadarboties, piekāpties, bez vajadzības savu pārākumu nedemonstrē un priekšniecībai acīs nelec. Uzticies draugu teiktajam, neapšaubi viņu viedokli, tā tu labāk sapratīsi savu lomu kāda notikuma attīstībā. Vēlāk neapgrūtini sevi ar jaunām zināšanām, labāk atkārto to, ko esi jau apguvis.

DVĪŅI
Nesteidzies citiem pārmest kļūdainu rīcību vai neapdomīgu lēmumu. Arī tev pašam var gadīties spert kādu nepareizu soli vai aplamu priekšstatu dēļ nokļūt kļūmīgā situācijā. Tādos brīžos visniecīgākais atbalsts šķitīs kā liels ieguvums. Vēlāk parādīsies jauni ienākuma avoti, taču nezaudē modrību, jo iespējami arī negaidīti finansiāli zaudējumi.

VĒZIS
Sākot kaut ko jaunu, nelolo ilūzijas, ka esi vislabākais. Pat visrūpīgāk sagatavotā plānā var atklāties trūkumi, kas jānovērš. Neriskē, uzmanies, lai tavas rīcības dēļ neciestu kāds cits. Esi piesardzīgs, kad tev kaut ko uztic vai pats ko uztici citiem. Ja rodas domstarpības ar partneriem, neļauj vaļu emocijām, saprašanos tas neveicinās.

LAUVA
Grūti saprasties ar tuviniekiem, jo labi zināsi viņu trūkumus, ātri iekarsīsi strīdos, taču tikpat ātri arī salabsi. Pievērsies rūpēm par ģimenes labklājību. Veiksmīgas būs kardinālas pārmaiņas, atteiksies no vecām, savu laiku nokalpojušām lietām. Vakarpusē raizes var sagādāt veselība. Par sliktas pašsajūtas iemeslu kļūs stress, negatīvas emocijas.

JAUNAVA
Brīžiem uznāks pasivitātes uzplūdi. Lai tos pārvarētu, būs nepieciešami ārēji stimuli. Vislabāko uzmundrinājumu saņemsi no mīļotā cilvēka, uzticies viņam. Vēlāk radīsies daudz jaunu ieceru, taču apstākļi nebūs piemēroti, lai tās īstenotu. Galvassāpes sagādās juridiskas neprecizitātes. Nav ieteicams parakstīt svarīgus dokumentus, līgumus.

SVARI
Risinot finansiālas problēmas, esi maksimāli precīzs, nepaļaujies uz aptuveniem aprēķiniem – naudai patīk, ka to pārskaita! Ja tiec pie necerētiem ienākumiem, nekļūsti izšķērdīgs. Rezerves noderēs vēlāk, lai īstenotu kādu godkārīgu mērķi. Kaut tikai kāds novērtētu tavus pūliņus! Tuvinieki to darīs nelabprāt, jo uzskatīs, ka esi pārlieku pārņemts ar saviem plāniem.

SKORPIONS
Izdomas netrūks, uzmanību piesaistīsi ar neparastu uzvedību, stilu, prasmi sevi pasniegt. Garāmgājēji uz tevi atskatīsies. Labo omu var nomainīt apcerīgāks noskaņojums. Sīkas aizķeršanās dēļ vajadzēs pārskatīt nākotnes plānus. Nepieļauj, ka emocijas ietekmē tavu objektivitāti, seko loģikai, nevis sajūtām.

STRĒLNIEKS
Būdams augstprātīgs, pieļausi kļūdas. Būs vajadzīgs ne vien laiks, bet arī papildu tēriņi, lai tās novērstu. Iekšējo nemieru ar aktīvu rosīšanos neapslāpēsi. Uztici savas raizes tuviniekiem. Izrunājoties atbrīvosies no spriedzes un labāk sapratīsi sevi. Esi piesardzīgs, uzņemoties finansiālas saistības, nedzīvo uz citu rēķina.

MEŽĀZIS
Atceries, ka solīts makā nekrīt. Sargies no intrigām, meliem un slepeniem nelabvēļiem. Uzmanīgi seko, kas tiek runāts darbā, ar kaimiņiem, paziņām, var gadīties, ka uzzini kaut ko sensacionālu. Attiecības ar apkārtējiem kļūs saspringtākas. Gribēsi, lai viss notiek pēc tava prāta, un būsi sarūgtināts, ja uzradīsies kāds, kas būs ietekmīgāks par tevi.

ŪDENSVĪRS
Par saviem nākotnes nodomiem skaļi nerunā. Ja nejūties drošs par sevi, svarīgus, tālejošus plānus nesāc. Arī turpmāk neesi pārlieku enerģisks, nepārpūlies. Esi praktisks un apdomīgs, vairāk laika atvēli finansiālās situācijas izvērtēšanai un stabilizēšanai.

ZIVIS
Nekas tā nenogurdina kā brīvdienas. Lai kā tu censtos izlikties, ka viss ir kārtībā, šodien atstāsi noguruša, neapmierināta cilvēka iespaidu. Ilgosies pēc romantikas, aizraujošiem notikumiem, panākumiem darbā, taču pietrūks entuziasma, lai vēlmes pārvērstu realitātē. Padomā, kas tevi spēj uzmundrināt, un ar to tad arī centies sevi nodrošināt.