Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 25. marts
Cita pasaule
2018. gada 25. marts, 04:50

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 25. marts

Jauns.lv

Izlasi, kas jauns zvaigznēs:

AUNS

Pārī esot, darbojies kopā ar otru cilvēku, nevis uz savu roku. Tev jācenšas ieklausīties otrā, pielāgoties un pieņemt viedokli, kas var krasi atšķirties no tavējā. Diženus plānus šodien nekaldini, bet gan atrisini sadzīviskas dabas jautājumus, kuri jau sen kauc pēc uzmanības.

VĒRSIS

Milzīga darba gūzma spiedīs sirdi. Atceries: kā reiz teicis kāds klasiķis - pilnas roka darba ir tiem, kas neprot strādāt ar galvu! Izmēģini inovatīvas metodes sava laika plānošanā, pieej lietām radikāli skarbi. Atceries par sevis palutināšanu, tas dos baudu šovakar.

DVĪŅI

Vēlme atrast līderi, kuram pieķerties un sekot, tādējādi ļaujot sev atpūsties. Itin viss, ko iedomāsies un uzbursi jau realitātē esošu, ir ar ļoti lielu potenciālu piepildīties. Raksti vēlmju lapiņu - sīki un smalki pa punktam uzskicējot nākotni. 

VĒZIS

Labāk neielaidies diskusijās, kurās nejūties spēcīgs un varošs. Kāds tevi var sakaut pat ar savu stulbumu. Šodien vispār nav vēlamas publiskas iešanas, darīšanas un runāšanas, jo visu apdraud iespējamība kaunpilni izgāzties. Sēdi mājās un dari labāku māju atmosfēru!

LAUVA

Iespējams, nāksies pamainīt savu repertuāru, runājot ar mīļoto cilvēku. Vecie argumenti vairs nestrādās, bet jaunu tavā rīcībā vēl nav. Vēlme aizjoņot prom no visiem un pabūt svētā vienatnē. Vēlāk gan par šādu vaļību var nākties samaksāt...

JAUNAVA

Izmanto savu veiksmīgo stundu, kas šodien būs no 14:30 līdz 15:30. Šajā laikā vari paveikt lielas lietas, tostarp arī kaut ko liktenīgi paliekošu. Ieliec pirmo betona kluci savā nākotnes mājā, bildini mīļoto vai mērķtiecīgi iesēj jaunu dzīvību - tas viss šodien būs ar īpašu Dieva svētību.

SVARI

Jābrīdina par iespējamiem lieliem skandāliem mājās un ar mīļotajiem. Ja vien iespējams, centies strīdēties tā, lai aiz tevis tomēr paliek zaļa zāle, nevis nodedzināti visi tilti. Iespējams, tava palīdzība šodien būs vajadzīga vistuvākajiem radiem - brālim, māsai.

SKORPIONS

Paļaujieties uz paša spēkiem, kompetenci un zināšanām, jebkura sadarbības forma var izrādīties apšaubāma, sagādāt finansiālus zaudējumus un sajaukt kārtis ne jau nu jūsu labā. Attiecībās nedaudz izjauciet ierasto dienaskārtību, lai rutīnas taustekļos nenokļūtu jūsu mīlestība. Mazliet pipariņa šodien būs tieši laikā!

STRĒLNIEKS

Kaprīzes un augstprātība tevī šodien var būt tas, kas raksturo tavu esības vieglumu. Apkārtējiem pret to var būt iebildumi. Vēlams palūkoties uz sevi no malas - un var atklāties oi, oi, oi, kādi pārsteigumi... Karjeras jomā - tāli un augsti sapņi, lielākoties nesasniedzami.

MEŽĀZIS

Mainiet domas par kolēģiem. Tie labie nebūt nav tik nevainojami, savukārt īgņas un rūcēji ir tie, kas neliegs padomu un ierādīs, kā jāstrādā. Seksualitāte ir spēcīgs dzīvesprieka un mīlestības dzinulis. Uzdrīksties izrādīt to! Sievietes šodien valdzinās, vīrieši — alks un iekaros.

ŪDENSVĪRS

Tev šodien būtiski jāuzmanās no darbošanās ap riskantiem, bīstamiem priekšmetiem. Ļoti liela sīku traumu iespējamība. Asus nažus neaiztiec! Vakarpusē, jau tuvāk pusnaktij, vari just spēcīgu libido. Liec to lietā un mīlējies, bauda no procesa būs noteikti.

ZIVIS

Kopumā ļoti veiksmīga diena. Iemīlējusies Zivs nespēs domāt ne par ko citu kā vien sev tīkamo personu. Darbu daudzumu, kas palika neizdarīts nedēļas ritumā, šodien necenties "iedzīt"; darbi pagaidīs pirmdienu. 

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock