foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. marts
2017. gada 20. marts, 06:10

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. marts

Kasjauns.lv

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. marts

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Lielākajai daļai Aunu šodiena nozīmēs milzīgu darba gūzmu un visnotaļ maz prieka - tas procesu bremzēšanās dēļ. Lieliski, ja šodien vari strādāt uz pusslodzi vai vispār paņemt brīvdienu. Attiecību joma - saspringta. Iespējams, uz āru lauzīsies egoisms un taisnprātība. Lēni visu apdomājot, iespējams nākt pie būtiska kompromisa saistībā ar citiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Vairums Vēršu gūs necerētu prieku no atgriešanās aktīvā darba dzīvē un notikumu virpulī. Pagājušajā nedēļā prātā izauklētās idejas nu varēs likt lietā, un apkārtējie ļoti novērtēs tavu artavu. Turpretī ģimenes dzīvē daži Vērši var piedzīvot to, ko sauc par totālu apnikumu. Centies visiem spēkiem atjaunot sirsnīgas attiecīgas ar tuviniekiem un meklē, kā iedegt dzirkstelīti mīļotās personas acīs.

DVĪŅI

Lietišķajiem Dvīņiem gaidāms labs izrāviens, savukārt radošo jomu pārstāvjiem varētu šķist, ka nekas nenotiek tā, kā gribētos. Šodienas veiksmes brīdis saistīts ar spēju laikus atvainoties. Pazemība - īpaši priekšniecības acīs - atmaksāsies ar uzviju. Ļaujies notikumu plūdumam un nemeties visām pudelēm par korķi!

VĒZIS

Šodienas akcents - uz personiskām attiecībām. Labas un sirsnīgas attiecības netiks traucētas, savukārt tās, kurās ir kādi negludumi un nesaprašanās varētu sprāgt kā bumba ar laika degli. Laiks būs īss... Miera un harmonijas sajūtu sniegs saskarsme ar dabu vai arī izrunāšanās ar kādu gados vecāku mīļu radinieku.

LAUVA

Pievērs uzmanību veselībai. Laba diena medicīnisko iestāžu apmeklējumiem. Lauvu sievietes šodien, nokļūstot pavisam nepazīstamā vietā un vidē, var atrast savu nākamo aizraušanos. Tas var arī nebūt cilvēks, bet gan nodarbošanās, kas var pāraugt hobijā uz visu mūžu. Veiksmīga diena visiem Lauvām, kuri strādā ar finansēm. Vari uzņemties naudas riskus.

JAUNAVA

Ja brīvdienās tevi piemeklēja panīkuma sajūta, tad šodien gaidi uzrāvienu. Balstoties uz iepriekš paveikto, tev būs pamats lepoties ar sevi, un arī apkārtējie pamanīs Jaunavas "noderīgumu". Pievakarē jāuzmanās no negaidītiem tēriņiem, ko vari veikt Jaunavām (tik neraksturīgajā!) neapdomīgumā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Vari just grūtības atrast balansu starp vēlamo un realitāti. Centieni par visām varītēm ietekmēt procesus, kuros lielāka teikšana ir citām personām, var rezultēties ar skaudru nevarības sajūtu. Dari savu darāmo, un citu pienākumus atstāj viņu pārziņā. Taču šī ir laba diena, lai sāktu, piemēram, pārvākšanos uz citu dzīvesvietu vai labāk iekārtot esošo, - lieliska gaumes izjūta.

SKORPIONS

Skorpinoni kā neviens cits gaisā jutīs pavasari! Ar visu tam sekojošo... iespējams, neprātu. Riskantas attiecības, spontāni lēmumi, negausība naudas tēriņos un tamlīdzīgi. Kopumā šī ir "galējību diena", tāpēc rūpīgi apdomā sekas visam, ko dari. Nopietniem dzīves soļiem šis nav piemērotākais laiks; pagaidi līdz aprīļa vidum, pirms veic tiešām būtiskus lēmumus.

STRĒLNIEKS

Strēlnieku sievietes var sajust milzīgas alkas pēc romantikas dzīvē. Vieglākajā formā tas var nozīmēt kādu banālas lubu grāmatas iegādi, taču var arī gadīties ļauties romānam, kas kopumā neko nopietnu nesola. Citi Strēlnieki savukārt kāros tikt pie "lielā čungura", un tālab rausies, galvu nepaceļot. Shēmojot un blēdoties pastāv iespēja tikt pieķertam ne pārāk godīgās darbībās.

MEŽĀZIS

Rīta pusē ieklausies informācijā, kas nāk gluži kā no nekurienes - tā būs tava stiprā intuīcija, kas var vēstīt par ko būtisku. Šodiena piemērota attiecību un sadarbības jautājumu risināšanai, īpaši ar tiem cilvēkiem, ar kuriem kopš pagājušās nedēļas attiecības ir nedaudz saspringtas. Piedošana, atvainošanās un jauns sākums - šīs dienas svarīgākie aspekti.

ŪDENSVĪRS

Šodien droši ieliec pamatu jauniem sākumiem. Lielākoties profesionālā, ne privātā jomā. Personiskās attiecības var šķist nokaitētas, taču visi pārpratumi drīz atrisināsies. Negaidi pateicības no citiem, esi tas cilvēks, kas sper pirmo soli pretī otram. Laba diena, lai veiktu lielus pirkumus. Slikts brīdis kalt plānus par laulībām vai jaunu attiecību uzsākšanu.

ZIVIS

Šodien Saule ieiet enerģiskajā, taču nepacietīgajā un impulsīvajā Aunā. Gausajai Zivij tas var izrādīties pat traumatiski. Enerģijas visapkārt vairs nebūs kā rāmi ūdeņi, kādos Zivis jūtas vislabāk. Lai izvairītos no pārliekas spriedzes, atrodi laiku absolūtai vienatnei, rimtai pastaigai vai meditācijai.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock