3 cerīgi signāli, ka tev ar šo cilvēku varētu izveidoties laimīgas attiecības
Cilvēkam jāprot runāt par savām jūtām, kā arī radīt pareizu atmosfēru, lai jūs varētu pastāstīt par savām jūtām un pārdzīvojumiem.
Attiecības
2016. gada 2. jūnijs, 11:02

3 cerīgi signāli, ka tev ar šo cilvēku varētu izveidoties laimīgas attiecības

Jauns.lv

Lielākā kļūda, kura tiek pieļauta otrās pusītes meklējumu laikā, ir tieksme meklēt trūkumus un nepamanīt labās īpašības. Tagad mums ir ļoti lielas izvēles iespējas, tāpēc viegli atraidām potenciālos partnerus, kuriem nedaudz pietrūkst līdz mūsu iedomātajam ideālam. Mēs nepamanām labās īpašības, jo nemeklējam tās. Iepazīšanās portāla eksperts sniedz padomus par to, kas jāmeklē potenciālajā otrajā pusītē.

"Ja cilvēkam nav trūkumu, tā ir laba zīme, taču tas nenozīmē, ka uzreiz ar viņu jāuzsāk attiecības. Elementāra pieklājība un veselais saprāts nav pietiekamas jūsu partnera īpašības. Nepieciešamas arī labās īpašības – tas, ar ko viņš atšķirsies no pārējiem. Pievēršot uzmanību šādām lietām, jūs ietaupīsiet daudz vairāk laika, nekā vienkārši koncentrējoties tikai uz trūkumiem," apgalvo eksperts Andris Ungurs.

Pēc viņa teiktā, ja izdosies atrast šīs trīs īpašības potenciālajā otrajā pusītē, padomājiet, jo attiecību veidošanai ar šo cilvēku jau ir iedegušies trīs zaļās gaismas signāli.

Prot runāt par jūtām

Šis cilvēks saprot, kāpēc viņš jūt, kā viņš jūt, un prot to izteikt vārdos. Viņam arī jāprot radīt pareizu atmosfēru, lai jūs varētu pastāstīt par savām jūtām un pārdzīvojumiem. Šīs īpašības norāda uz to, ka cilvēkam ir ļoti augsts emocionālā intelekta līmenis.

Ir aizraušanās

Tas var būt darbs, hobijs vai vienkārši labu draugu loks. Kad cilvēkam ir tas, kas dara viņu laimīgu, tad jūs nebūsiet vienīgais emocionālo vajadzību apmierināšanas avots. Ja cilvēkam nav nekādu aizraušanos, tad viņš kļūs no jums emocionāli atkarīgs, un jums būs jānes visa viņa nasta.

Atzīst savu vainu

Ja, runājot par iepriekšējām attiecībām, viņš saprot, ko ir darījis nepareizi, tas nozīmē, ka viņš ir kļuvis pieredzējušāks. Izjūkot attiecībām, vienmēr ir vainīgas abas puses. Neveidojiet attiecības ar cilvēku, kas to neatzīst.

Daži ”zaļās gaismas signālu” piemēri:

  # Iepazīstina jūs ar saviem draugiem;

  # Apbrīno tās jūsu īpašības, kas padara jūs unikālu;

  # Lūdz jūsu padomu, kā arī dalās ar savu viedokli;

  # Pavada laiku ar jums kopā pat, ja viņam ir acīmredzami garlaicīgi. (Piemēram, jūsu dēļ stāv satiksmes sastrēgumā);

  # Apspriežas ar jums, pirms pieņemt lēmumu, kas skar arī jūs. (Piemēram, kādu filmu noskatīties);

  # Rada drošības sajūtu.

Informācija: iepazīšanās portāls flirts.lv

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock